Τρόποι Αποστολής

MFDAY SPA

1) Μέσω courier

Το MF DAY SPA συνεργάζεται με Courier για να αποστέλλει τα Πακέτα Εμπειριών ή τα προϊόντα. Αν η παραγγελία πραγματοποιηθεί πριν τις 15:00 σε εργάσιμη μέρα, τότε το Πακέτο Εμπειρίας ή το προϊόν θα αποσταλεί αυθημερόν και θα το παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη με κάποια συνεργαζόμενη εταιρία courier. Το κόστος αποστολής με courier επιβαρύνει τον παραλήπτη. Οι χρεώσεις των αποστολών είναι οι εξής:

– Πληρωμή με πιστωτική κάρτα και αποστολή με courier: 3,5€
– Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή με courier: 3,5€
– Πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παραλλαβή από courier (3,5 ευρώ courier + 1,5 ευρώ αντικαταβολή)

Για αγορές οποιoνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους άνω των 50€, η αποστολή θα γίνεται δωρεάν.

Στις περιοχές που δεν καλύπτονται από το Courier ή θεωρούνται δυσπρόσιτες, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση των Πακέτων Εμπειρίας.

2) Παραλαβή από το κατάστημα

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το MF DAY SPA που βρίσκεται στο Ν. Κόσμο κοντά στο μετρό για να παραλάβουν την παραγγελία τους χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Η παραλαβή θα πρέπει να γίνει εντός 72 ωρών από την ημέρα της παραγγελίας. Οι ώρες λειτουργίας του ινστιτούτου είναι 10 πμ. ως 9 μμ. καθημερινά. Το Σάββατο 10 πμ ως 6 μμ. Διεύθυνση: Βαρβιτσιώτη 24, Ν. Κόσμος, Αθήνα (μετρό Αγ.Ιωάννη), Τ. 210 90 14 211

3) Express delivery

Όλες οι αποστολές των MF DAY SPA gifts γίνονται αυθημερόν. Τα παραλαμβάνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον η καταχώρηση σας έγινε έως τις 12 μ.μ. Ειδική υπηρεσία μας έχει τη δυνατότητα να παραδώσει το δώρο σας εντός 4 ωρών από την ώρα της παραγγελίας σας με επιβάρυνση 15€. Η υπηρεσία αυτή αφορά μόνο την Αθήνα και εργάσιμες ημέρες.

4) Taxi Beat

Το MF Day Spa δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της Αττικής να παραλάβουν τα προϊόντα τους μέσα σε μια ώρα, μέσω της υπηρεσίας Taxi Beat. Για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας θα καλέσετε στο 210 9014211 για να μάθετε τις χρεώσεις.