Όροι Χρήσης

MFDAY SPA

1. Η MF DAY SPA δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.mfdayspa.gr , όσον αφορά τις τιμές καθώς και τους όρους πληρωμής και παράδοσης των Πακέτων Εμπειριών, υπό την επιφύλαξη τυχόν λαθών, τεχνικών ή τυπογραφικών, που δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν, ή έχουν προκύψει ακούσια. Οι φωτογραφίες, όπως και τα κείμενα που παρατίθενται μαζί με κάθε Εμπειρία, είναι επιλεγμένα έτσι ώστε να πλησιάζουν όσο γίνεται περισσότερο την πραγματικότητα και να δίνουν στους πελάτες μας μία όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένη εικόνα της Εμπειρίας. Ωστόσο τα κείμενα και οι φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτικά για το MF DAY SPA δεν αποτελούν συμβόλαιο μεταξύ της MF DAY SPA και των πελατών.

2. Περιεχόμενα Πακέτου Εμπειρίας
Το κάθε Πακέτο Εμπειρίας περιέχει τα εξής:  Το Κουπόνι της Εμπειρίας (για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε την ερώτηση “Τί είναι το GIFT CARD;” στις Συχνές Ερωτήσεις. Εκεί θα βρείτε και τις οδηγίες για την εξαργύρωση του Κουπονιού και συμβουλές για την ημέρα της Εμπειρίας.

3. Διαθεσιμότητα
Η MF DAY SPA πουλάει Κουπόνια που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες Εμπειρίες και ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα της Εμπειρίας σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να επικοινωνήσει με τον προμηθευτή της Εμπειρίας και να κλείσει ημερομηνία  εντός 6 μηνών από την αγορά του Δώρου. Καθώς είναι πιθανό να μην υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα για όλους τους τύπους Εμπειριών, προτείνουμε στους πελάτες μας να επικοινωνήσουν με τον προμηθευτή αρκετά πριν την ημερομηνία λήξης του Κουπονιού προς αποφυγή απογοήτευσης.

4. Κουπόνια της MD DAY SPA.
Κάθε Πακέτο Εμπειρίας που στέλνει η MF DAY SPA συνοδεύεται από ένα Κουπόνι με ένα κωδικό το οποίο λειτουργεί ως αποδεικτικό της αγοράς της συγκεκριμένης Εμπειρίας. Το Κουπόνι είναι ουσιαστικά το «εισιτήριό» σας και πρέπει να το έχετε μαζί σας την ημέρα της Εμπειρίας. Το κάθε Κουπόνι επιτρέπει τη συμμετοχή στην Εμπειρία στην οποία αντιστοιχεί και μόνο. Όλα τα Κουπόνια η  MF DAY SPA έχουν διάρκεια 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή και να κλείσετε την Εμπειρία σας για μία ημερομηνία μέσα στη διάρκεια του Κουπονιού. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παράτασης της διάρκειας του Κουπονιού για άλλους 6 μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την ερώτηση «Μπορώ να παρατείνω τη διάρκεια της GIFT CARD;» στις Συχνές Ερωτήσεις.

Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να φυλάξει το Κουπόνι και να το έχει μαζί του την ημέρα της Εμπειρίας. Η MF DAY SPA δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια του Κουπονιού από πλευράς του πελάτη. Τα Κουπόνια – Gift Cards της MF DAY SPA δεν είναι ονομαστικά και άρα δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης. Επίσης, το Κουπόνι θα είναι άκυρο και μη αποδεκτό από τον προμηθευτή της Εμπειρίας, σε περίπτωση που έχει καταστραφεί ή έχει υποστεί ζημιά τέτοια, που να καθιστά αμφίβολη είτε την εγκυρότητα είτε τη γνησιότητά του. Τέλος, τα Κουπόνια – Gift Cards της MF DAY SPA  δε ανταλλάσσονται με χρήματα.

5. Αλλαγές
Για να ανταλλάξετε το Δώρο σας, θα πρέπει να στείλετε ταχυδρομικά το Κουπόνι σας στην MF DAY SPA  εντός 10 ημερών από την ημέρα αγοράς, εφόσον δεν έχετε ήδη κλείσει ημερομηνία για την Εμπειρία. Προσοχή! Θα πρέπει οπωσδήποτε μαζί με το Κουπόνι σας να μας στείλετε και τη διεύθυνση email σας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που χρειαστεί.

Μόλις παραλάβουμε το Κουπόνι θα σας στείλουμε με email μια δωροεπιταγή με έναν Κωδικό, ο οποίος αντιστοιχεί στην αξία της Εμπειρίας και έχει ισχύ 6 μηνών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την καινούργια Εμπειρία που θέλετε, να κάνετε και να επικοινωνήσετε για να κλείσετε ραντεβού.Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε μια Εμπειρία υψηλότερης αξίας και απλά να πληρώσετε τη διαφορά. Η ανταλλαγή Δώρου μπορεί να γίνει από τον άνθρωπο που το αγόρασε ή από τον παραλήπτη του Δώρου.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να στείλετε τα Κουπόνια σας για αλλαγή είναι:
MF DAY SPA
Βαρβιτσιωτη 24
Ν.Κοσμος-Αθηνα
ΤΚ 11744
Τ. 2109014211

6. Ακυρώσεις
Από τη στιγμή που θα κλείσετε μία ημερομηνία για την Εμπειρία σας με τον προμηθευτή, αποδέχεστε και τους όρους του εκάστοτε προμηθευτή σχετικά με την ακύρωση της ημερομηνίας αυτής. Εφόσον, η ημερομηνία έχει οριστεί, αυτή δεν μπορεί να αλλάξει, εκτός εάν ο προμηθευτής κρίνει πως είναι απαραίτητο και εφικτό. Στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε την ημερομηνία και αυτό δεν είναι εφικτό από την πλευρά του προμηθευτή, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

9. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Όλο το περιεχόμενο της παρούσης ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων, προϊόντων κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του της MF DAY SPA και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, αναπαραγωγή, μεταφορά ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

10. Παράπονα
Για οποιαδήποτε προβλήματα ή παράπονα την ημέρα της Εμπειρίας ή σχετικά με την Εμπειρία σας γενικά, η καλύτερη λύση είναι να μιλήσετε απευθείας με τον προμηθευτή της Εμπειρίας. Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα δεν επιλυθεί, παρακαλούμε στείλτε μας email με τις λεπτομέρειες του προβλήματος, τον αριθμό του Κουπονιού σας καθώς και το όνομα (αν υπάρχει) του ανθρώπου στον οποίο μιλήσατε, στο info@mfdayspa.gr . Η MF DAY SPA θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερα για το συμβάν και από τον ίδιο τον προμηθευτή, ο οποίος θα έχει κι αυτός τη δυνατότητα να εκφράσει τη γνώμη του. Είναι πάντα χρήσιμο για εμάς να είμαστε ενήμεροι για τυχόν προβλήματα και εκτιμούμε τη γνώμη σας.

11. Αλλαγές στην Ιστοσελίδα
Η MF DAY SPA διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει ή/και βελτιώνει, αλλάζει, αναστέλλει ή τερματίσει οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτής, περιλαμβανομένης ακόμα της πρόσβασής σας σε αυτή, οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η συνέχιση της χρήση της Ιστοσελίδας κατόπιν τοποθέτησης των τροποποιήσεων σε αυτή θα δηλώνει την εκ μέρους σας αποδοχή τους.

12. Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα
Η MF DAY SPA δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδα της, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια.

13. Τιμές
Όλες οι τιμές που αναφέρονται για τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της Ιστοσελίδας περιλαμβάνουν ΦΠΑ και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής. Για αγορές άνω των 50€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

14. Πολιτική αγορών
Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην Ιστοσελίδα, καθώς και κάθε δείγμα που μπορεί να παρέχουμε σε εσάς, είναι μόνο για προσωπική σας χρήση.  Απαγορεύεται η πώληση ή μεταπώληση οποιουδήποτε από τα προϊόντα ή δείγματα που αγοράζετε από την Ιστοσελίδα ή λαμβάνετε από εμάς.

15. Συνδέσεις προς άλλους Διαδικτυακούς Τόπους
Η Ιστοσελίδα δύναται να περιέχει συνδέσεις προς δικτυακούς τόπους τρίτων των οποίων η διαχείριση ανήκει σε εταιρείες ή πρόσωπα. Η MF DAY SPA διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει ή/και βελτιώνει, αλλάζει, οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης.

16. Πολιτική ασφαλείας προσωπικών δεδομένων
Το mfdayspa.gr τηρεί και σέβεται το κανονιστικό πλαίσιο προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και το αντίστοιχο για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση, σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο και συγκεκριμένα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, την οδηγία 2000/31/ΕΚ και το ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο,  του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ και πλέον έχει συμμορφωθεί με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016, ήτοι τον GDPR.

Το mfdayspa.gr δηλώνει ρητά ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δεν μεταβιβάζει με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιαδήποτε αιτία προς τρίτους προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες των χρηστών/επισκεπτών, παρά μόνο με τη συγκατάθεσή τους. Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Το mfdayspa.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων επισκεπτών/ χρηστών.

Η απόρρητη σύνδεση κάθε χρήστη αποτελεί προτεραιότητα του mfdayspa.gr. Στη συνέχεια εξηγούνται η πρακτική προστασίας του απορρήτου των δεδομένων και η σημασία των παρακάτω όρων, προκειμένου να γίνουν εύκολα κατανοητοί και να μην δημιουργούνται υπόνοιες για πιθανή τυχόν διάρρηξη του απορρήτου της σύνδεσης.
Ο διακομιστής (web server) του mfdayspa.gr καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες για την έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων, τη διαχείριση της ιστοσελίδας (web site) και τη συλλογή ευρύτερων δημογραφικών πληροφοριών, οι οποίες είναι ανώνυμες (δηλαδή όχι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) που επισκέπτονται το site μας, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.

Για την καταχώρηση οποιασδήποτε παραγγελίας προϊόντος και την επεξεργασία και εκτέλεση της παραγγελίας του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι επιθυμητή η εγγραφή του νέου χρήστη (πελάτη) στο ηλεκτρονικό κατάστημα mfdayspa.gr, κατά την οποία ζητούνται τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: όνομα, επώνυμο, επωνυμία εταιρίας, δραστηριότητα, διεύθυνση, Τ.Κ., πόλη-περιοχή, χώρα, τηλέφωνο, fax και διεύθυνση e-mail.

Ο καταναλωτής κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (username) και Κωδικός Πελάτη (password) που ο ίδιος έχει επιλέξει και δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:
– Να δει τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών του («Το Καλάθι μου»). Στο Καλάθι εμφανίζονται τα προϊόντα που ο πελάτης έχει επιλέξει να παραγγείλει. Ο Πελάτης μπορεί να προβεί σε παραγγελίες προϊόντων, των οποίων η επισκόπηση ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
– Να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να πληρώσει επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.
– Να δει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας την πορεία εκτέλεσης αυτής και τα περιεχόμενά της.
– Να δει παλιές παραγγελίες του.
– Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του.

Τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα είναι απαραίτητα για την διενέργεια των συναλλαγών μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πελατών του και τίθενται στη διάθεση του mfdayspa.gr, με σκοπό αποκλειστικά την άρτια εκτέλεση της εκάστοτε παραγγελίας, αλλά και για την αποστολή του ιστορικού παραγγελιών και ενημέρωση για προσφορές, κλπ. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του mfdayspa.gr έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των χρηστών και των συναλλαγών τους και τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.
Το mfdayspa.gr μπορεί να συλλέγει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου, μόνον εάν τα ως άνω δεδομένα παρέχονται από τους ενδιαφερομένους με ρητή συγκατάθεσή τους, για τους εξής σκοπούς:

•    για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες/επισκέπτες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου (πχ αγορά προϊόντων, πληροφόρηση για νέα προϊόντα, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κλπ).
•    για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών/επισκεπτών.
•    για την συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες/επισκέπτες (feedback) σχετικά με τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες του mfdayspa.gr και τη βελτίωσή τους με βάση τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν.
•    για την ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών για τα νέα προϊόντα του mfdayspa.gr μετά από συγκατάθεσή τους.
•    για την ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών για προσφορές του mfdayspa.gr, καθώς και για τυχόν διενέργεια διαγωνισμών, μετά από συγκατάθεσή τους.
•    για την διαφημιστική προβολή και προώθηση των προϊόντων του mfdayspa.gr από απόσταση, μετά από συγκατάθεσή των χρηστών/επισκεπτών.
•    για έρευνα αγοράς και επικοινωνία με τους χρήστες/επισκέπτες, μετά από συγκατάθεσή τους.
•    για την βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του mfdayspa.gr.

Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται με ρητή συγκατάθεση από χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου, μπορεί να συγκεντρώνονται από το mfdayspa.gr σε αρχείο, να αποθηκεύονται και να υπόκεινται σε επεξεργασία από αυτό για τον οικείο σκοπό.

Η διαφύλαξη των Προσωπικών Δεδομένων των καταναλωτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων, διέπεται από τους όρους της παρούσας σύμβασης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού, όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τις οποίες σεβόμαστε και τηρούμε. Οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας σύμβασης.

Προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και να σας διευκολύνουμε στις αγορές σας με προτάσεις προϊόντων που σας ταιριάζουν, συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία μετά τη ρητή συγκατάθεσή σας και αφού προηγουμένως λάβετε πλήρη γνώση των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά προβλέπονται στις διατάξεις των άρθρων 11, 12 και 13 του ν. 2472/1997 και σε αντίστοιχες διατάξεις του Κανονισμού 679/2016 GDPR.

Προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο, καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από εμάς, περιορίζονται στο Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο & email σας σε συνδυασμό με το καλάθι των αγορών σας.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα  διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα όσο καιρό είναι ο/η Πελάτης ενεργός, σε περίπτωση δε αδράνειάς του και μη συναλλαγής του με το κατάστημά μας διατηρούνται για χρονικό διάστημα 10 ετών.

Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα υποβολής αιτήματος για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορά το υποκείμενο των δεδομένων καθώς επίσης και δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία και καταγγελίας σε εποπτική αρχή (σύμφωνα με τους ορισμούς των άρθρων 13 έως 20 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη φορητότητα (σύμφωνα με τη δυνατότητα που σας δίνει ο Κανονισμός 2016/679 GDPR)  ή την οριστική διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Για τυχόν άσκηση των δικαιωµάτων σας µπορείτε να απευθύνεστε στoν υπέυθυνο επεξεργασίας, που ορίζεται κατωτέρω.
Κάθε χρήστης έχει επίσης δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του ανά πάσα στιγμή με την αποστολή email στο info@mfdayspa.gr, όπου θα αναφέρει την επιθυμία του ανάκλησης της συγκατάθεσής του  (Άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Για τα ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας Δεδομένων που είναι η κα Φιλιππαίου Μαρία, με  τηλέφωνο επικοινωνίας 2109014211 και email: info@mfdayspa.gr

Με το παρόν δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας στη συλλογή και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών σας δεδομένων, χωρίς την οποία δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ενώ μπορείτε να την ανακαλέσετε ή να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή (άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016). Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων χωρίς προειδοποίηση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο. Σας παρακαλούμε, όπως ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής συμμετοχή σας στις υπηρεσίες μας συνεπάγεται την αποδοχή σας ως προς όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.
Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται μέσω του mfdayspa.gr, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που αυτό καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις. Με το παρόν συµφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρµογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση του καταστήματός μας, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Υπηρεσία Skroutz Analytics
Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Cookies
Τα cookies είναι σημαντικές πληροφορίες δεδομένων που αποστέλλονται στον browser του χρήστη από ένα web server και αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του, χωρίς να προκαλούν βλάβη στο σύστημά του ή να πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Έτσι είναι δυνατή η παροχή υπηρεσιών, όπως, προσωπικές ρυθμίσεις, κατάσταση παραγγελιών, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι, κ.λ.π. Το mfdayspa.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που καλύπτει τα ενδιαφέροντα κάθε χρήστη. Οι περισσότεροι browsers δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη λήψη ή την απόρριψή τους.

Ασφάλεια
Το mfdayspa.gr αναγνωρίζει την σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος δικτυακού τόπου και καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλειά τους.
Επίσης, το mfdayspa.gr δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων / προσωπικών δεδομένων χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Ειδικότερα, λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα και πρόσφορα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας (απόρρητο και ασφάλεια της επεξεργασίας του άρθρου 10 Ν.2472/1997).

Οι χρήστες/επισκέπτες ωστόσο, θα πρέπει να έχουν επίγνωση ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αποτελεί τον πλέον ασφαλή τρόπο επικοινωνίας, καθώς πάντοτε ενέχει τον κίνδυνο ανάγνωσης των πληροφοριών αυτών από τρίτους.