2 ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ, ΞΑΝΑ, ΣΤΑ AESTHETIC AWARDS 2022!

2 ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ, ΞΑΝΑ, ΣΤΑ AESTHETIC AWARDS 2022!

Γι ακόμη μια χρονιά το MF DAY SPA απέσπασε 2 χρυσά βραβεία στην τελετή AESTHETIC AWARDS 2022, στην οποία βραβεύονται ετησίως τα πιο καινοτόμα κέντρα αισθητικής, οι πιο πρωτοποριακές υπηρεσίες ομορφιάς και τα καλύτερα προϊόντα skincare!

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε η Τελετή  Απονομής των Aesthetic Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 2η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι της  αισθητικής και της ομορφιάς, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

Περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων,  Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς, Beauty Bloggers καθώς και  εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε  προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς.

Συνολικά, διακρίθηκαν 39 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες της κατηγορίες των βραβείων. Ήταν μια λαμπερή βραδιά με πρωταγωνιστή την ομορφιά και τις καινοτομίες: ένα event στο οποίο συμμετείχαν κορυφαία ινστιτούτα ομορφιάς, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών όσο και θεραπειών ή προϊόντων!


Το MF DAY SPA κέρδισε 2 βραβεία Gold στις κατηγορίες Best Aesthetic Site & Best Obesity Treatment /Τετραπλή θεραπεία παχυσαρκίας!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας ανυψώσατε με την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας στη χρυσή θέση! Τα βραβεία αυτά αποτελούν για εμάς επιβεβαίωση των προσπαθειών μας να σας προσφέρουμε μόνο τις πιο πρωτοπόρες και ριζικά διαφορετικές υπηρεσίες, με άξονα την τεχνολογία, την επιστημονική γνωση και πάνω από όλα την αγάπη γι αυτό που κάνουμε!

  • Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε.
  • Θέλουμε να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις, ώστε η επιδερμίδα και το σώμα σας να πάρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα.
  • Θέλουμε να επαναφέρουμε την εσωτερική & εξωτερική λάμψη σας μέσω μιας εξατομικευμένης εμπειρίας.

Share this post