Το reward system (σύστημα ανταμοιβής) του ινστιτούτου Mf Day Spa είναι ένα σύστημα επιβράβευσης των χρηστών – μελών του ινστιτούτου, που βασίζεται στη συλλογή πόντων από διάφορες Online ενέργειες.

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό του χρήστη και μόλις εκείνος συγκεντρώσει έναν ορισμένο αριθμό, μπορεί να έχει κάποιο ποσοστό έκπτωσης σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Η διαδικασία είναι απλή:

Βήμα 1ο: Εγγραφή μέλους
Βασική προϋπόθεση για να επωφεληθείτε των μεγάλων εκπτώσεων και δώρων μέσω του reward system, είναι να γίνετε μέλη, πατώντας εδώ. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, κερδίζετε ήδη τους πρώτους πόντους επιβράβευσης.

Βήμα 2ο: Ενέργειες επιβράβευσης
Αφού εγγραφήκατε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια από τις υπόλοιπες ενέργειες επιβράβευσης, για να κερδίσετε επιπλέον πόντους. Ουσιαστικά, ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί με τους κερδισμένους πόντους που αντιστοιχούν σε κάθε ενέργεια.

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Ενέργεια Εγγραφής Μέλους: Κερδίζετε 500 πόντους
  2. Αγοράστε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία: Κερδίζετε 1 πόντο για κάθε 1€.
  3. Γράψτε μια κριτική σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία: Κερδίζετε 250 πόντους.
  4. Προτείνετε την ιστοσελίδα σε ένα φίλο: Κερδίζετε 50 πόντους ανά χρήστη που έχετε προτείνει και που έχει πραγματοποιήσει Εγγραφή Μέλους.

Κάνοντας Login στο λογαριασμό σας στο www.mfdayspa.gr, μπορείτε να δείτε στη σελίδα σας, τους πόντους που έχετε συλλέξει.