ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Δείτε άμεσα αποτελέσματα σε σύσφιξη προσώπου και σύσφιξη σώματος, με τη χρήση κρέμας σύσφιξης σε συνδυασμό με προσεγμένες θεραπείες σύσφιξης. Οι καινούργιες φόρμουλες υπόσχονται εφέ ανόρθωσης στη στιγμή.

Σε πόσο χρόνο θα δω αποτέλεσμα;
Είναι η πιο συχνή ερώτηση που ακούω από τις πελάτισσες μου. Η αλήθεια είναι πως όταν επενδύει κάνεις σεβαστά χρηματικά ποσά και ελπίδες σε ένα βαζάκι, έχει απαιτήσεις. Η ακόμη μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι καμία κρέμα δεν μπορεί να φέρει άμεσες αλλαγές, αφού ο κύκλος ανανέωσης της κεράτινης στοιβάδας διαρκεί τουλάχιστον 28 ημέρες. Η κατάλληλη κρέμα όμως μπορεί να βοηθήσει, να ρυθμίσει, να ανανεώσει, να διεγείρει τις φυσιολογικές λειτουργιές και να μας ομορφύνει σε χρόνο πολύ μικρότερο από το παρελθόν. Είναι τα νέα επιτεύγματα της κοσμετολογίας.

Κάτω από την εικόνα μιας χαλαρωμένης επιδερμίδας κρύβεται ένα δέρμα που υπολειτουργεί. Στο πλαίσιο της διαδικασίας γήρανσης, το κολλαγόνο, η δομική πρωτεΐνη στήριξης που διασφαλίζει την καλή συνοχή μεταξύ της επιδερμίδας και του κύριου δέρματος, αρχίζει να μειώνεται. Δεδομένου ότι μετά τα 25 το κολλαγόνο μειώνεται κατά 1,5% κάθε χρόνο, αυτή είναι η αιτία για την εμφάνιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης.

Συγχρόνως, οι ίνες του χάνουν την ελαστικότητα τους και γίνονται ακατάστατες. Η ενίσχυση του είναι ιδιαίτερα σημαντική έτσι ώστε να διατηρούμε την συνοχή των κυττάρων, τον υψηλό βαθμό ελαστικότητας και την εικόνα του προσώπου σφριγηλή. Οι τελευταίες εξελίξεις στην κοσμετολογία αποκαθιστούν την απώλεια όγκου, ανορθώνουν το οβάλ του προσώπου και επανασμιλεύουν τα χαρακτηριστικά επαναφέροντας την εικόνα της νεανικής όψης. Πολλές μάλιστα από τις προηγμένες φόρμουλες έχουν ταχεία επίδραση στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης ώστε να δίνουν αποτέλεσμα άμεσου λίφτινγκ (lifting).

Όταν θέλουμε πιο γρήγορα αποτελέσματα ή όταν έχουμε αφήσει την φθορά να προχωρήσει, τότε χρειαζόμαστε και θεραπεία σύσφιξης στο ινστιτούτο. Η εφαρμογή ακόμα και της πιο δυνατής και κατάλληλης κρέμας θα έχει πιο αργά αποτελέσματα και όχι τόσο στοχευμένα. Η θεραπεία στο ινστιτούτο MF DAY SPA θα δώσει πιο άμεσα αποτελέσματα και θα επιδιορθώσει την χαλάρωση ώστε μετά να συντηρήσετε το αποτέλεσμα με την κατάλληλη αγωγή στο σπίτι.

www.mfdayspa.gr

Share this post