Γιατί MF Day Spa;

Η Μαίρη Φιλιππαίου λατρεύει το υγιές δέρμα γι αυτό και έχει αφιερώσει 30+ χρόνια στην τέχνη της τελειότητας της επιδερμίδας!

Μια Skin Guru με εξειδίκευση στις κυτταρικές βλάβες και την επιταχυνόμενη γήρανση που εδράζεται βαθιά στο δέρμα, πρωτοστατεί στην ανάλυση του δέρματος και παρέχει στους πελάτες της μετρήσιμα αποτελέσματα τόσο στην εμφάνιση όσο και στη συνολική αίσθηση ευεξίας τους. Η Μαίρη γνωρίζει ότι το υπέροχο δέρμα δεν επιτυγχάνεται με γρήγορες και μαζικές λύσεις:

“Κανείς μας δεν έχει τον ίδιο χαρακτήρα – Γιατί λοιπόν να έχουμε και τις ίδιες θεραπείες;”

Γι αυτό και η εξατομίκευση των θεραπειών αποτελεί τον πυρήνα στη φιλοσοφία και τις πρακτικές της!

Η Μαίρη φέρνει μια μοναδική προσέγγιση στους πελάτες της που συνδυάζει τη «μαγεία» των οργανικών θεραπειών με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να προσφέρει μια βαθύτερη εμπειρία φροντίδας στο δέρμα σας. Η 30χρονη πορεία της ως αισθητικός και αξιόπιστος ειδικός για τη φροντίδα του δέρματος, την έχει καθιερώσει ως αγαπημένη των celebrities και πρωτοπόρο trendsetter στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής στην Ελλάδα!

Η Μαίρη πιστεύει ότι η επιστημονική εξέλιξη είναι μια συνεχής διαδρομή, γι αυτό έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία διοργανώνουν οι πιο καταξιωμένες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής, με στόχο να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά στις καινοτομίες, αποδεικνύοντας ότι η γνώση, η εμπειρία και πάνω από όλα η αγάπη γι αυτό που κάνεις, κάνουν την επαγγελματική πορεία ένα συναρπαστικό ταξίδι!

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Η Ομορφιά δεν αντικατοπτρίζεται από την ηλικία, αντανακλάται από την Υγεία της Ενέργειας που ξεκινά από μέσα μας!

Στο MF DAY SPA θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις, ώστε η επιδερμίδα και το σώμα σας να πάρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα . Χρησιμοποιώντας αποτελεσματικές φυσικές τεχνικές, μαζί με new age τεχνολογίες, επαναφέρουμε την εσωτερική και εξωτερική λάμψη σας μέσω μιας εξατομικευμένης εμπειρίας.

Στόχος μας είναι, μέσω των θεραπειών μας, να διεγείρουμε τους εσωτερικούς μηχανισμούς που διαθέτει το σώμα μας για επανόρθωση στο δέρμα σε κυτταρικό επίπεδο και μείωση των ορατών σημείων της επιταχυνόμενης γήρανσης ή φθοράς.

Επιβεβαίωση των προσπαθειών μας να σας προσφέρουμε μόνο τις πιο πρωτοπόρες και ριζικά διαφορετικές υπηρεσίες, αποτελεί η βράβευση του MF DAY SPA στα Aesthetic & Spa Awards 2022, με 2 βραβεία, σε μια λαμπρή τελετή απονομής:

Gold – Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Aesthetic Site of the Year

Gold – Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Obesity Treatment of the Year

Ολιστική Προσέγγιση

Τροοφοδοτούμε το Δέρμα σας με την Υποστήριξη που χρειάζεται για να είναι και να δείχνει Υγιές!

Καινοτόμα προϊόντα, ιατρικές φόρμουλες καλλυντικών και πολυεθνικές, αξιόπιστες εταιρείες στην Ελλάδα:
To MF DAY SPA E-shop συνεργάζεται μόνο με τους καλύτερους προμηθευτές για τη διασφάλιση της ποιότητας των καλλυντικών και των θεραπειών μας, δίνοντας πρόσβαση στην επιστημονική προσέγγιση της ομορφιάς στις Ελληνίδες. Παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μέσα από την ιστοσελίδα μας και άμεση επικοινωνία με τον πελάτη, έχοντας πίσω μας όχι μόνο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και μια 30χρονη εμπειρία σε θεραπείες αισθητικής & spa.
Διαθέτουμε επιστήμονες κοσμετολόγους / αισθητικούς που σας παρέχουν συμβουλές για τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Τι είπαν για εμάς

Brands