post

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ: Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αντιμετωπίζοντας την κυτταρίτιδα: Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι εφικτό!

Ναι, υπάρχουν λύσεις για τις επίμονες λακούβες που σου χαλάνε τη διάθεση, υπάρχει τρόπος να συσφίξουμε τον ιστό και να ξεφορτωθούμε το λίπος, αλλά πάρε μια γερή απόφαση και ξεκίνα σήμερα! Το μυστικό βρίσκεται στην εξατομίκευση: Ένα πρωτόκολλο μηχανημάτων που θα προσαρμόσουμε στη δική σου περίπτωση και φυσικά η δική σου…προσήλωση (ξέρεις τυπικότητα, νερά, διατροφή και ήπια άσκηση) θα σε πάνε από το πριν στο μετά! Ποια είναι λοιπόν η λογική πίσω από κάθε θεραπεία κυτταρίτιδας;

Καταρχάς ας δούμε περιληπτικά τι είναι η κυτταρίτιδα:

Μια…ατυχής ενδοκρινική/μεταβολική μικροκυκλοφορική διαταραχή που προκαλεί δομικές αλλαγές στον υποδόριο λιπώδη ιστό! Είναι δύσκολο να εντοπιστεί η ακριβής αιτία της κυτταρίτιδας, αν και επικρατέστερος παράγοντας εμφάνισης είναι η γενετική, οι ορμόνες και η κακή διατροφή.

Ειδικότερα όσο μεγαλώνουμε, οι ινώδεις ιστοί κάτω από την επιφάνεια του δέρματος γίνονται πιο αδύναμοι και δεν είναι σε θέση να συγκρατήσουν αποτελεσματικά τα λιπώδη κύτταρα. Αυτό που ψάχνουμε λοιπόν, σε θεραπείες και αντι-κυτταριτιδικά προϊόντα, εκτός από τη λιπολυτική δράση, είναι και ενίσχυση του συνδετικού ιστού και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Είσαι έτοιμη να μπεις στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας;

Ας δούμε τις τοπ θεραπείες που προτείνουμε στο ινστιτούτο, πάντα με την τεχνολογία στο πλευρό μας:

1. Magnet Sculpt: Μοναδική τεχνολογία καύσης λίπους & μυϊκής ενδυνάμωσης που μιμείται ακριβώς τη σύσπαση των μυών όταν κάνετε γυμναστική! Χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητική ενέργεια για να κάνει τους μύες να συστέλλονται στην περιοχή που θέλουμε να εστιάσουμε (κοιλιά / γλουτούς κλπ). Η διαδικασία είναι παρόμοια με τη σύσπαση του μυ φυσικά, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής.

Το Magnet Sculpt κάνει ακριβώς αυτή τη διαδικασία αλλά σε πολύ πιο δυνατό βαθμό, αναγκάζοντας τους μύες να κάνουν τις μέγιστες δυνατές συσπάσεις! Έτσι επιτυγχάνουμε:

  • Ανόρθωση γλουτών
  • Σύσφιξη & Γράμμωση σώματος

2. RF – Ραδιοσυχνότητες ή αλλιώς πως τα ενεργειακά κύματα μπορούν να βοηθήσουν στην παραγωγή κολλαγόνου!

Η χαμηλής ενέργειας ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν το βαθύτερο στρώμα του δέρματός που είναι γνωστό ως χόριο. Αυτή η θερμότητα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, που όπως έχουμε πει είναι η πιο κοινή δομική πρωτεΐνη στο σώμα, δημιουργεί το «σκελετό» της επιδερμίδας και δίνει στο δέρμα σφριγηλότητα!

Καθώς μεγαλώνουμε, τα κύτταρα παράγουν λιγότερο κολλαγόνο, γεγονός που οδηγεί σε χαλάρωση του δέρματος, πτωτική τάση και εντονότερη εμφάνιση κυτταρίτιδας

3. Η α-πό-λυ-τη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Ποια; Μα φυσικά η LPG Endermologie που δρα άμεσα & στοχευμένα στα λιποκύτταρα, βελτιώνοντας την κυκλοφορία και την ελαστικότητα στο δέρμα!  Η νέα μας εμμονή στο LPG είναι το καινούριο μας μηχάνημα: η ανασχεδιασμένη κεφαλή Ergodrive με τη διαδικασία Roll Up αποδιοργανώνει τις λιποκυψέλες λειαίνοντας την επιδερμίδα και τις “λακούβες” της επίμονης κυτταρίτιδας.

  • Ανακατανομή του λίπους
  • Σμίκρυνση των λιποκυττάρων
  • Σμίλευση & Σύσφιξη στο σώμα

4. H Carboxy-θεραπεία είναι μια ενέσιμη, μη επεμβατική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, στην οποία εγχύουμε με μικροβελόνες CO2 (διοξείδιο του άνθρακα), στην πάσχουσα περιοχή.

Η λογική της είναι απλή: Φυσιολογικά το σώμα παράγει CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) στις μεταβολικές διαδικασίες οπότε μεταφέροντας περισσότερο CO2, το σώμα αυξάνει αυτόματα τη ροή του αίματος στις περιοχές θεραπείας, προκειμένου να απορροφήσει το ιατρικό διοξείδιο του άνθρακα το οποίο στη συνέχεια απελευθερώνεται φυσικά μέσω της αναπνοής μας.

Η αυξημένη αιματική ροή προκαλεί τον οργανισμό μας να …αντιδράσει με απομάκρυνση των τοξινών, βελτίωση της μικροκυκλοφορίας αγγειοδιαστολή και σύνθεση νέου κολλαγόνου!

Επίσης, σε περιοχές με τοπική εναπόθεση ασκείται έντονη μηχανική πίεση στα λιποκύτταρα από το διοξείδιο, σπάζοντας τη μεμβράνη τους και αποτρέποντας τη συσσώρευσή τους!

Και όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια (το CO2 υπάρχει άλλωστε στο σώμα μας σαν παραπροϊόν του μεταβολισμού!) και αποτέλεσμα που διαρκεί!

4. Λεμφικό Μασάζ:

Το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης είναι ένας ήπιος, εντελώς μη επεμβατικός τρόπος για τη φυσική τόνωση του λεμφικού συστήματος του σώματος. Η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κατακράτησης νερού, του οιδήματος και της φλεγμονής ενώ προάγει την επούλωση, την αποτοξίνωση του σώματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Γιατί να μην τη δοκιμάσετε;
Τι είναι το λεμφικό μασάζ;
Αυτή η ήπια μορφή θεραπευτικού μασάζ πραγματοποιείται με σκοπό την τόνωση του λεμφικού συστήματος του σώματος. Η ιδέα είναι ότι τα “απόβλητα” που παράγει φυσικά ο οργανισμός μας μπορούν στη συνέχεια να αφαιρεθούν από το σώμα πιο αποτελεσματικά.

Τα βασικά οφέλη του μασάζ λεμφικής παροχέτευσης περιλαμβάνουν τη φυσική ενερφοποίηση ενός λεμφικού συστήματος που μπορεί να έχει μπλοκαριστεί. Αυτό μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα διαταρραχής της λέμφου.Ποια είναι τα οφέλη μιας θεραπείας μασάζ λεμφικής παροχέτευσης;
Το μασάζ λεμφικής παροχέτευσης μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία σε όλο το λεμφικό σύστημα του σώματος και μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του οιδήματος (πρήξιμο) και της κυτταρίτιδας, που όπως είπαμε είναι μια μορφή φλεγμονής!

Share this post

Το ακόλουθο προϊόν προστέθηκε στο καλάθι: