ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Τσαλακωμένο δέρμα; Μηροί με όψη πορτοκαλιού; Πιθανόν να έχετε και εσείς το πρόβλημα που έχουν οι περισσότερες γυναίκες στην εποχή μας.

Σας έχω πολύ καλά νέα. Η κυτταρίτιδα, αλλά και οι ραγάδες έχουν πλέον λύση!!

Αν ακολουθήσετε τα βήματα που θα σας πω, θα δείτε το σώμα σας να μεταλλάσσεται. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση  που έχω αποκτήσει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια εφάρμοσα μια επαναστατική τεχνική που περιλαμβάνει σωστή διατροφή και θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας με καταπληκτικά αποτελέσματα!!

Με την καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων και κάποιες αλλαγές στην διατροφή σας μπορείτε να αναστρέψετε την οπτική του δέρματος σας.

Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε με 3 βήματα:

  1. Λήψη θρεπτικών συστατικών
  2. Τοπική εφαρμογή κρέμας για την θρέψη με σωστά συστατικά
  3. Κάποιες μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας

Αν τρώτε σωστές τροφές και θρεπτικές ουσίες μπορείτε να διατηρήσετε τα κύτταρα σας δραστήρια και τον συνδετικό ιστό υγιή. Φροντίστε η ποσότητα του νερού να είναι επαρκής, αλλιώς ποτέ δεν θα έχετε αποτέλεσμα στην εξαφάνιση της κυτταρίτιδας.

Βοηθήστε το σώμα σας και τοπικά. Από την στιγμή που τα λιποκύτταρα έχουν τοποθετηθεί σε λάθος θέση θέλουν λίγη βοήθεια για να φύγουν. Οι αισθητικοί θα κρίνουν ανάλογα την περίπτωση πια θα είναι η τοπική αγωγή που θα ακολουθήσετε.

  • CAVITATION για μικρή εναπόθεση λίπους
  • Κρυολιπόλυση για έντονο τοπικό
  • Carboxy για στόχευση στο επίπεδο που βρίσκετε η κυτταρίτιδα
  • LPG αν υπάρχει κυτταρίτιδα διάσπαρτη, ακόμα και στα χέρια ή μασάζ με λιπολυτικά υλικά για να βοηθήσουμε την επιφανειακή κυτταρίτιδα να φύγει

Ο συνδυασμός αυτών των 3 λύσεων μαζί, θα μας δώσει σίγουρο αποτέλεσμα και θα διαρκέσει για πολύ καιρό!

Μια συμβουλή είναι να διατηρήσετε την διατροφή σας σε σωστά επίπεδα. Αν κάνετε δίαιτες μόνο για να χάσετε κιλά θα σας λείψουν πολλά συστατικά στήριξης του συνδετικού ιστού και θα τα χρεωθείτε στο μέλλον με κυτταρίτιδα και χαλάρωση.

Σας προτείνω να διαβάσετε ένα βιβλίο διατροφής που λέγεται «Η δίαιτα…αλλιώς!» της  Άννα Μαρία Παπίρη, θα λύσετε πολλές απορίες και προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

Share this post