210 90 14 211

What's New

SUPERFOODS & ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
30.5.2018
Τι είναι τα superfoods;

Τα super foods είναι οι διακόπτες που ενεργοποιούν τα κύτταρα μας. Το οπλοστάσιο μας κατά της γήρανσης.
Απίθανα πλεονεκτήματα κατά της γήρανσης με τα νέα super foods για το δέρμα.

Νέες ανακαλύψεις έδειξαν ότι η βιολογική ηλικία της επιδερμίδας οφείλεται κατά το 25% στα γονίδια και το υπόλοιπο 75% στην ποιότητά της  ζωής μας. Έρευνες που έγιναν στο πανεπιστήμιο του Michigan δείχνουν ότι τα super foods θα κάνουν το δέρμα μας να αργήσει να γεράσει.

Το δέρμα μας έχει μηχανισμούς επιδιόρθωσης που μειώνονται με τον χρόνο. Μειώνεται η ικανότητα συγκράτησης νερού και ο κυτταρικός μεταβολισμός. Τελικά το πώς θα γεράσουμε εξαρτάται από τους εξωτερικούς παράγοντες περισσότερο από ότι από τα γονίδια μας.

Τα super foods φτιάχνουν το κατάλληλο περιβάλλον και γίνονται ασπίδα προστασίας κατά του στρες των κυττάρων μας. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να μεταφέρουμε οξυγόνο στους ιστούς για να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα στην απορρόφηση των super foods. Μπορούμε να το πέτυχουμε είτε με προϊόντα που περιέχουν οξυγόνο και αφρίζουν (αισθάνεστε φυσαλίδες οξυγόνου στο δέρμα), είτε βουτώντας για λίγο το δέρμα σας μέσα σε μια λεκάνη με αφρίζουν νερό, είτε δίνοντας μικρά χαστούκια στο πρόσωπο.

Γιατί να επιλέξω θεραπεία με Superfood;

Ενυδάτωση με Superfood είναι η θεραπεία που δίνει ποιότητα ζωής στα κύτταρα μας και η αγαπημένη θεραπεία των Celebrities.
Νέα συστατικά από super foods μπαίνουν σε αυτή την καινοτόμα θεραπεία, όπως κεράσια, avocado, σκόρδο, καρότα, macademia!
Είναι η απόλυτα οργανική θεραπεία.  Η θεραπεία με super foods προσφέρει 80% πιο δυνατά αντιοξειδωτικά στο δέρμα και ενισχύει την νεανικότητα.
Περιέχει φυτοστερόλες που είναι συστατικά αναδόμησης των ιστών και υψηλής ποιότητας αντιοξειδωτικά ώστε να περιορίσουμε την γήρανση αλλά και τις πανάδες που προέρχονται από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τα συστατικά των super food βελτιώνουν την αιματική κυκλοφορία και αυξάνουν την ελαστικότητα. Περιέχουν επίσης ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που έχουν την ικανότητα να ενισχύουν το δέρμα να το προφυλάσσουν από φλεγμονές και να χαρίζουν απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Η γήρανση δεν οφείλεται μόνο σε κληρονομικούς – γενετικούς παράγοντες.

Παίζει ρόλο η προσωπική μας ιστορία για τον τρόπο που μεγαλώνουμε.
Ο τρόπος που ζούμε, η διατροφή μας, οι σκέψεις μας, όλα επηρεάζουν το δέρμα μας και την υγεία και ενέργεια των κυττάρων μας.

Για να λειτουργήσει το σώμα μας παράγει ένα σημαντικό αριθμό πρωτεϊνών.
 
Η θεραπεία με superfoods τροφοδοτεί το δέρμα μας με τα απαραίτητα συστατικά που θα δώσουν ενέργεια και θα χαρίσουν όγκο, λείανση των  ρυτίδων και υγρασία.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η βιολογική ηλικία της επιδερμίδας οφείλεται κατά 25% στα γονίδια, το υπόλοιπο 75% οφείλεται στην ποιότητα ζωής.

Παράγοντες που δημιουργούν την γήρανση του δέρματος είναι:

 • Ήλιος - ακτινοβολία UV (ηλιακή ακτινοβολία)
Το δέρμα έχει φυσική προστασία και μηχανισμούς επιδιόρθωσης που μειώνονται με τον χρόνο. Μειώνεται η ενέργεια των κυττάρων και η δυνατότητα προστασίας τους.
 • Περιβαλλοντικοί ρύποι
Ενώνονται με το σμήγμα δημιουργώντας τοξίνες και ελεύθερες ρίζες που κάνουν τους αμυντικούς μηχανισμούς να λειτουργήσουν στο μέγιστο, έτσι το δέρμα χρειάζεται όλη του την ενέργεια για να προστατευτεί.

Σαν συνέπεια έχουμε την χαμηλή ενέργεια του κυττάρου για νέα παραγωγή άρα σαν συνέπειες έχουμε:
 • Ξηρότητα δέρματος
 • Μείωση της ικανότητας συγκράτησης νερού
 • Μείωση του κυτταρικού μεταβολισμού
 • Επηρεάζεται η σύνθεση νέων πρωτεϊνών νεότητας και δημιουργούνται σημάδια γήρανσης
Η θεραπεία των super foods κάνει το μέχρι τώρα αδιανόητο, δυνατό.
Επηρεάζει τη συμπεριφορά των γονίδιων ώστε να πετύχουμε την ιδανική λειτουργία τους.Τι είναι η προσωποιημένη θεραπεία;
Η απόλυτη λύση για αποτελέσματα που δίνουν συνολική υγεία στο δέρμα και δεν καλύπτουν μόνο συμπτώματα. Η πρώτη πραγματικά προσωποποιημένη θεραπεία που καλύπτει τις δίκες σας προσωπικές ανάγκες δέρματος. Θα ανακαλύψετε τον πραγματικό νεανικό εαυτό σας.

Η νέα αυτή έννοια βασίζεται στην μεγάλη τάση της αγοράς για προσωποποιημένα καλλυντικά.
 1. Μας επιτρέπει να κάνουμε διάγνωση για τις ανάγκες του δέρματος μας μέσω ενός εξελιγμένου αναλυτή δέρματος που μας δίνει όλες τις πληροφορίες, αλλά και μια 3D απεικόνιση του ιστού .
 2.  Έχουμε στην τεχνολογική μας παλέτα έτοιμες βάσεις καλλυντικών που μπορούν να δεχτούν τα συστατικά που λείπουν από το δέρμα μας και φτιάχνουμε άμεσα την κρέμα που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες μας.
 3. Έχουμε επίσης το μηχάνημα που μπορεί να μας φτιάξει την δική μας face sheed μάσκα. Προσθέτουμε τις βιταμίνες, τα προβιοτικά ή το κολλαγόνο που μας λείπει και σε λίγα λεπτά η θεραπεία μας είναι έτοιμη.
Σκεφτείτε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε 7 νέες φόρμουλες προσωποποιημένων θεραπειών:
 1. θεραπείες κατά της γήρανσης
 2. θεραπείες κατά της μόλυνσης
 3. θεραπείες κατά του στρες
 4. θεραπείες κατά των ερεθισμών
 5. οργανικές θεραπείες
 6. ενυδατικές θεραπείες
 7. spa θεραπείες προσώπου

Δοκιμάστε προϊόντα με superfoods από τη Medik8 που θα τα βρείτε στο e-shop μας

Δοκιμάστε τις νέες Collagen Mask και Collagen Eye Patch με superfoods από τη BeautyFace που θα τα βρείτε στο e-shop μας

Επισκευτείτε μας για να δοκιμάσετε την νέα Ενυδάτωση με Superfood

Θέλετε τη γνώμη του ειδικού;  Ρωτήστε την Beauty Expert  ή καλέστε στο 210 90 14 211 κα προγραμματίστε μια εικονική συμβουλευτική συζήτηση μέσω Skype ή Facetime.