210 90 14 211

What's New

MEDIK8 R-RETINOATE – ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
27.7.2019
Όλο και περισσότερες γυναίκες ξεκινάνε από νωρίς να συμπεριλαμβάνουν στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς τους προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη C, υαλουρονικό ή/και σαλικυλικό οξύ.
Ο λόγος είναι απλός... θέλουν να διατηρήσουμε την επιδερμίδα τους νεανική, καθαρή και λαμπερή χωρίς τα σημάδια πρόωρης γήρανσης!

Στα προϊόντα για την αντιγηραντική περιποίηση επιδερμίδας το πιο γνωστό και το πιο αποτελεσματικό συστατικό είναι η ρετινόλη (retinol ή βιταμίνη Α), που όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα μετατρέπεται πρώτα σε ρετιναλδεΰδη και έπειτα σε ρητινοϊκό οξύ, τη δραστική μορφή βιταμίνης Α, προτού αρχίσει να εργάζεται μέσα στο δέρμα. Το ρητινοϊκό οξύ διεγείρει τον πυρήνα του κυττάρου του δέρματος για την παραγωγή πρωτεϊνών, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Το ρετινοϊκό οξύ μπορεί επίσης να αναστείλει τη διαδικασία για να σχηματίσει μελανίνη και να επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων.

Ωστόσο, η χρήση προϊόντων με ρετινόλη έχει κάποια προβλήματα. Όταν παραδίδεται πολύ γρήγορα, το δέρμα είναι συγκλονισμένο από τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης Α και μπορεί να παρουσιάσει φλεγμονές και ξηρότητα, για αυτό και η χρήση πρέπει να γίνεται σταδιακά.

Η Medik8, μετά από 8 χρόνια εργασίας, παρουσιάζει το καινοτόμο ενεργό συστατικό r-Retinoate, που δημιουργήθηκε μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας του Medik8 με ένα κορεατικό superlab. Τόσο διάσημο, αυτό το ενεργό έλαβε το βραβείο του Προέδρου από το Κορεατικό Υπουργείο Υγείας.

Ήρθε η ώρα να βιώσετε αυτό που μιλάει ο καθένας: αναζωογονημένο, πιο νεανικό δέρμα με ορατά μειωμένες λεπτές γραμμές και ρυτίδες, βελτιωμένο τόνο, υφή και φωτεινότητα.

Το επαναστατικό μόριο retinoyl retinoate είναι ένα υβρίδιο της παραδοσιακής ρετινόλης και κλινική δύναμη ρετινοϊκό οξύ. Το ενθυλακωμένο  μόριο vit A είναι αποκλειστικό για τη Medik8 και είναι διαθέσιμο μόνο σε σκευάσματα r-Retinoate.

Μπορεί να δράσει άμεσα στο δέρμα χωρίς να σπάσει σε μέρη, το μόριο βοηθάει στην τόνωση της κυτταρικής αναγέννησης και στηρίζει τη σύνθεση του κολλαγόνου.

Το r-Retinoate είναι 8 φορές πιο ισχυρό από τη ρετινόλη, μειώνει ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, εξισορροπεί την υφή του δέρματος και εξομαλύνει την υφή του δέρματος για μια πιο νεανική εμφάνιση.

Η Medik8 αξιοποίησε τη δύναμη της ρετιναλδεΰδης που η δράση της είναι 11 φορές ταχύτερη από ό, τι της ρετινόλης. Η ρετιναλδεΰδη είναι σχεδόν εξίσου ισχυρή με το ρετινοϊκό οξύ, ενώ παραμένει τόσο ευγενής στο δέρμα όσο η παραδοσιακή ρετινόλη. Σε αντίθεση με άλλες μορφές βιταμίνης Α, οι μελέτες για την ρετιναλδεΰδη δείχνουν άμεσες, ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες. Αυτό του επιτρέπει να στοχεύει βακτήρια που προκαλούν ψεγάδια. προωθώντας μια υγιή, εμφανή και καθαρή χροιά.

Οι συνδυασμένες δυνάμεις τους, το retinyl retinoate και η retinaldehyde παρουσιάζουν την απόλυτη ανανέωση του δέρματος.

Γιατί είναι καλύτερο από την ρετινόλη;

Το βασικό συστατικό r-Retinoate, όπως και η ρετινόλη, προέρχεται από τη βιταμίνη Α. Αντίθετα από την ρετινόλη, δεν ερεθίζει το δέρμα. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς το βασικό πράγμα που θέτει τους ανθρώπους μακριά με τη χρήση ρετινόλης είναι ότι η αποτελεσματικότητά του συνδέεται άμεσα με την ερεθιστικότητα του - δηλαδή, όσο καλύτερα λειτουργεί, θα κάνει το δέρμα σας ξηρό, κόκκινο και με φαγούρα. Έτσι ένα προϊόν με καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερο ερεθισμό ακούγεται νικητής.
Επίσης, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα βιταμίνης Α, αυτό το νέο συστατικό δεν καταρρέει στο φως της ημέρας, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν πρωί και βράδυ.

Πόσο καλά είναι τα αποτελέσματα;

Όταν δοκιμάστηκε σε ρυτίδες γύρω από τα μάτια, αποδείχθηκε σημαντικά πιο αποτελεσματική από τη ρετινόλη. Παρήγαγε επίσης καλύτερα αποτελέσματα από ότι η ρετινόλη μειώνοντας τα σημάδια της ηλιακής βλάβης στο δέρμα. Μια άλλη ωραία λεπτομέρεια - στις περισσότερες μελέτες, υπάρχουν μερικοί ατυχείς άνθρωποι που απλά δεν ανταποκρίνονται ακόμη και στα πιο μαγικά από τα νέα αντιγηραντικά συστατικά, αλλά όχι εδώ - το r-retinoate έδωσε μετρήσιμες βελτιώσεις σε κάθε άτομο που το δοκιμάστηκε.

Πώς γίνεται αυτό;

Όπως και άλλα συστατικά που προέρχονται από βιταμίνη Α, ενισχύει την επιδερμίδα αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου, αυξάνει τον ρυθμό ανακύκλωσης των κυττάρων του δέρματος, έτσι ώστε το φρέσκο δέρμα να έρχεται στην επιφάνεια και επιβραδύνει επίσης το ρυθμό με τον οποίο το κολλαγόνο διασπάται στο δέρμα.

Ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα για το δέρμα σας;  Κάντε το τεστ και μάθετε.

Γνωρίστε τα ΝΕΑ προϊόντα της Medik8 που περιέχουν R-Retinoate
Θέλετε τη γνώμη του ειδικού;  Ρωτήστε την Beauty Expert  ή καλέστε στο 210 90 14 211 κα προγραμματίστε μια εικονική συμβουλευτική συζήτηση μέσω Skype ή Facetime.