210 90 14 211

What's New

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΝΟΝΤΑΣ!
26.3.2019
Ψάχνεις έναν εύκολο και σχεδόν μαγικό τρόπο για να ανανεωθείς, να νιώσεις ευεξία και να απαλλαγείς από το βασικό πρόβλημα κάθε γυναίκας, την κυτταρίτιδα; Έχουμε τη λύση για εσένα! Για την ακρίβεια έχουμε 4 λύσεις για εσένα! Με τους 4 παρακάτω τρόπους θα κάνεις το όνειρο κάθε γυναίκας πραγματικότητα. Θα αποκτήσεις λείο δέρμα και θα καταπολεμήσεις τον εφιάλτη που πολλές γυναίκες ονομάζουν «κυτταρίτιδα».

Η θεραπεία συνδυάζει τα καλύτερα φυσικά υλικά. Τσάι και ηφαιστειακή λάσπη με ένα πολύ εξειδικευμένο μασάζ με μπάλες του γκολφ. Είναι μια – κάθε άλλο, παρά - επεμβατική θεραπεία που δίνει πολύ γρήγορα αποτελέσματα στην κυτταρίτιδα ενώ ενισχύει τη σύσφιξη του δέρματος και τη γενική υγεία του. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές που φτιάχτηκαν ειδικά για εσένα!

1.    Κάνε μασάζ με μπαλάκια του golf

Ναι, δεν κατάλαβες λάθος! Το μασάζ με μπάλες του γκολφ μοιάζει περίεργο αλλά στην πραγματικότητα θα σε βοηθήσει πολύ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μασάζ που θα βοηθήσει εξαιρετικά την κυκλοφορία του αίματος, θα βελτιώσει την κίνηση της λέμφου (άρα την αποτοξίνωση), θα μειώσει την κατακράτηση νερού και θα κινητοποιήσει τις καύσεις στο λιπώδη ιστό.
Κάτω από το δέρμα, το κολλαγόνο σχηματίζει έναν ιστό που μοιάζει με δίχτυ. Όταν το λίπος σπάσει αυτό το δίχτυ, καταφέρνει να εμφανιστεί στην επιφάνεια. Η καλύτερη λύση είναι να απελευθερώσεις το υποκείμενο λίπος που προκαλεί το πρόβλημα, όχι απλά να το κρύψεις. Το γκολφ μασάζ έχει πολύ αποτελεσματική δράση στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων, αλλά επιδρά και αποτοξινώνοντας το σώμα. Με τις συγκεκριμένες πιέσεις, το δέρμα ανανεώνεται, η λέμφος ξεμπλοκάρει και τα λιποκύτταρα δραστηριοποιούνται.


2.    Πράσινο και Μαύρο Τσάι


Το πράσινο τσάι
Αυξάνει την καύση του λίπους και βελτιώνει τη φυσική κατάσταση του δέρματος. Χάρη στις αυξημένες διουρητικές και αποτοξινωτικές ιδιότητές του, το πράσινο τσάι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά όπλα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και της συσσώρευσης του λίπους. Τα ενεργά φυσικά συστατικά του βελτιώνουν τη μεταβολική δραστηριότητα. Ακόµη, Ιταλοί επιστήµονες ανακάλυψαν πρόσφατα πως συγκεκριμένα το τσάι αυξάνει την κυκλοφορία του αίµατος και χαλιναγωγεί την κατακράτηση υγρών.

Το μαύρο τσάι
Έχει και αυτό αυξημένες αποτοξινωτικές ιδιότητες και αποτελεί και αυτό έναν φυσικό και εξίσου αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και διάσπασης του περιττού συσσωρευμένου λίπους.Το μαύρο τσάι απασχόλησε γρήγορα το πεδίο της επιστημονικής έρευνας αφού ανακαλύφθηκε πως επιδρά πολύ στην απώλεια λίπους. Επίσης το μαύρο τσάι εχει την ικανότητα να διατηρεί τα καλά βακτήρια στο δέρμα και να δίνει συνοχή στα κύτταρα, γεγονός που το διαφοροποιεί κιόλας από το πράσινο τσάι. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου!

3.    Η ηφαιστειακή λάσπη
 
Nέα θεραπεία με προϊόντα αποκλειστικά από το ηφαιστειογενές νησί Jeju της Νότιας Κορέας. Η δημιουργία του νησιού πριν από 300.000 χρόνια, προήλθε από ηφαιστειακές εκρήξεις. Αυτός είναι ο λόγος που σχηματίστηκε σχεδόν εξολοκλήρου από λάβα και Βασάλτη (πέτρωμα). Το ηφαιστειογενές νερό έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα με αποτέλεσμα να ενυδατώνει και να βοηθά στην ενεργοποίηση του κυτταρικού πολλαπλασιασμού.
 
Φύση και Τεχνολογία

Μετά την θεραπεία η φυσική σου κατάσταση θα είναι καλύτερη από ποτέ.

Στο Mf Day Spa ,αυτές οι θεραπείες κυτταρίτιδας είναι μέρος ενός συνολικού αποτοξινωτικού και αδυνατιστικού προγράμματος που εκτός από αποτέλεσμα θα βελτιώσει και την συνολική σου ευεξία. Η φύση μας βοηθάει με τα συστατικά της και το golf μασάζ προετοιμάζει  και κινητοποιεί το δέρμα για να δεχτεί την αγωγή. Κύριο στοιχείο της θεραπείας αποτελεί το τσάι, αφού είναι το βότανο που έχει την ικανότητα να αυξάνει έως και 57% την κυκλοφορία του αίµατος, µε στόχο την καλύτερη απορροή της λέµφου. Λειτουργούν και ως συµπληρώµατα και είναι ακόµη πιο δραστικά. Οι κλινικές δοκιµές του εκχυλίσµατος των συγκεκριµένων βοτάνων έχουν αποδείξει ότι δηµιουργεί νέο κολλαγόνο. Τα προϊόντα σε μορφή gel, με μαύρο ή πράσινο τσάι, διαθέτουν βελούδινη υφή και λιώνουν πάνω στο σώμα, επιτρέποντας παρατεταμένο massage. Η νέα θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας αντιμετωπίζει πολλαπλούς εχθρούς. Συσφίγγει το δέρμα, αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και μειώνει το τοπικό πάχος με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Τα ακριβή βήματα της θεραπείας

1. Κάνε στον εαυτό σου Golf μασάζ. Δηλαδή, χαρακτηριστικές κινήσεις που δημιουργούν μια έντονη αιματική και λεμφική ροή, ενώ συγχρόνως ανανεώνουν τα κύτταρα του δέρματος και αυξάνουν τις καύσεις του λίπους .

2. Μασάζ με πράσινο και μαύρο τσάι, ανάλογα με το βαθμό κυτταρίτιδας και χαλάρωσης του δέρματός σου.

3. Εφαρμογή ηφαιστειακής λάσπης στις πάσχουσες περιοχές.