espa banner
phone icon
210 90 14 211
divider line
search icon
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
YouTube
TripAdvisor

TIPS ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ LAST-MINUTE ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ LAST-MINUTE ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
1.8.2021
Τελευταία εβδομάδα πριν τις διακοπές και τρέχεις να κλείσεις εκκρεμότητες και να ετοιμάσεις τα πράγματα σου: Μαλλον είναι πολύ αργά για να σκεφτείς να κάνεις θεραπείες στο πρόσωπο ή το σώμα, σωστά; ΛΑΘΟΣ! Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε τις ιδανικές last minute θεραπείες με αποτέλεσμα σε 1 συνεδρία, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και φυσικά με απόλυτη ασφάλεια για τον ήλιο και το Καλοκαίρι!

ΠΡΟΣΩΠΟ

1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: Καθαρισμός πριν τις καλοκαιρινές διακοπές: Big YES or No No? Από εμάς είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Ο καθαρισμός είναι μια θεραπεία 365 και το Καλοκαίρι αναπροσαρμόζεται στις ανάγκες τις επιδερμίδας:
  • Πρόληψη της φωτογήρανσης
  • Ενίσχυση της άμυνας του δέρματος
  • Καταπολέμηση των προβλημάτων που προκαλεί η ζέστη και ο ήλιος (σμήγμα, breakouts, αφυδάτωση)
  • Επιδιόρθωση των κυτταρικών βλαβών
Το πρωτόκολλο λοιπόν του καθαρισμού διαμορφώνεται ανάλογα με την εποχή και το Καλοκαίρι καθαρίζουμε το δέρμα, το ενισχύουμε με αντιοξειδωτικά, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τη βαθιά απολέπιση. Κλείστε λοιπόν άφοβα το ραντεβού σας για έναν βαθύ και…απελευθερωτικό για το δέρμα καθαρισμό πριν τις διακοπές!

Το μέλλον στη μεσοθεραπεία είναι ήδη εδώ! Μετά την κλασική μεσοθεραπεία / microneedling με μικροβελόνες, σειρά έχει η next-generation, μη επεμβατική και απολύτως ανώδυνη μεσοθεραπεία,  με μηδενικό χρόνο αποκατάστασης και εξαιρετικά αποτελέσματα! Σε αντίθεση με το microneedling που χρησιμοποιεί πραγματικές βελόνες για τη δημιουργία μικροτραυματισμών, η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία χρησιμοποιεί δονήσεις με μια κεραμική κεφαλή που δε βλάπτει το δέρμα, δε δημιουργεί κανένα τραυματισμό και προάγει την απολέπιση και τη βαθιά διείσδυση των προϊόντων στο δέρμα. Είναι ιδανική για το Καλοκαίρι αφού προωθεί την ανάπλαση και την ανανέωση στο δέρμα χωρίς κινδύνους να δημιουργηθούν μελαγχρώσεις ή σημάδια λόγω του ήλιου!

Η θεραπεία που αναπληρώνει την υγρασία και επαναφέρει τη λάμψη στο δέρμα, δημιουργώντας μια κυτταρική ασπίδα απέναντι στις υψηλές θερμοκρασίες και την αφυδάτωση!
Βιταμίνες και ισοφλαβόνες (φυτο-οιστρογόνα που ρυθμίζουν την ορμονική ισορροπία) εισχωρούν στην επιδερμίδα με τη βοήθεια μιας υφασμάτινης μάσκας εμποτισμένης με όλα όσα χρειάζεται το δέρμα σας για να λάμψει! Είναι κατάλληλη για ευαίσθητο ή/και ευαισθητοποιημένο από τις περιβαλλοντικές συνθήκες δέρμα και θα έχετε άμεσα αποτελέσματα στις λεπτές γραμμές, την ξηρότητα, τα «τραβήγματα» και τη θαμπάδα!

Για εσάς που αναζητάτε άμεση σύσφιξη, τόνωση και ένα boost στην παραγωγή κολλαγόνου πριν φύγετε για διακοπές!  Ένα φυσικό αποτέλεσμα λίφτινγκ σε 1 μόνο συνεδρία και μοναδική ενέργεια στα κύτταρα χάρη στο συνένζυμο Q10 - τη συστήνουμε γιατί είναι ιδανική για να ενισχύσει την άμυνα και την ελαστικότητα στο δέρμα πριν εκτεθείτε στον ήλιο. 

Μια θεραπεία που στόχο έχει να σας χαρίσει υπέροχες βλεφαρίδες και παράλληλα ευκολία και σιγουριά ότι είναι πάντα...στην τρίχα! Με έντονο αποτέλεσμα «γυριστών» και ανασηκωμένων βλεφαρίδων και ενίσχυση του χρώματος της βλεφαρίδας, σχεδόν θα ξεχάσετε τη μάσκαρα στις διακοπές σας!

Bonus: Το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 3 μήνες!


ΣΩΜΑ

Για γρήγορη απώλεια πόντων (έως και 2 σε κάθε συνεδρία), αποτέλεσμα σε Κυτταρίτιδα & Τοπικό Λίπος από την 1η εφαρμογή, δοκιμάστε τον εστιασμένο υπέρηχο που συρρικνώνει και "σπάει" το συσωρρευμένο λίπος!


2. ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF

Σίγουρα θα χρειαστείτε παραπάνω από 1 συνεδρίες για να δείτε το μοναδικό αποτέλεσμα των ραδιοσυχνοτήτων, αλλά από το 1ο κιόλας ραντεβού θα δείτε ένα τονωμένο και πιο σφιχτό δέρμα! Ηλεκτρομαγνητικά κύματα μεταφέρουν ενέργεια βαθιά στο δέρμα, δρώντας ευεργετικά στο λεμφικό/φλεβικό σύστημα και στο λιπώδη ιστό.
  •     Επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους
  •     Τονώνονται οι ινοβλάστες για να παράγουν κολλαγόνο.
  •     Απομακρύνονται οι τοξίνες
ΠΙΣΩ