210 90 14 211

ΣΥΣΦΙΞΗ

COOLIFTING! Αυτό είναι ένα παιχνίδι!
18.2.2019
Ξεκλειδώστε το δυναμικό του δέρματος για λάμψη και φωτεινότητα σε μόλις 4 λεπτά με την τελευταία τεχνολογία προσώπου από την Ευρώπη. Το CooLifting είναι ένα νέο μηχάνημα που συνδυάζει μια ελεγχόμενη εκροή διοξειδίου του άνθρακα και ένα μείγμα υαλουρονικού οξέος και πεπτιδίων. Παράγει εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς τραυματισμό, χωρίς ενέσεις και χωρίς πόνο.

Πως δουλεύει; Το CooLifting λειτουργεί με τη χρήση μιας αμπούλας co2 για την παροχή ενός πολυπεπτιδικού ορού που πέφτει με πίεση πάνω στο πρόσωπο.
Το CooLifting μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά και δεν υπάρχει χρόνος διακοπής μετά τη συνεδρία σας. Δεν υπάρχει πόνος με το CooLifting.  

Το ήξερες;
• Έχει παρατηρηθεί ότι όταν το δέρμα εκτίθεται σε υψηλές συγκεντρώσεις διοξειδίου του άνθρακα, το σώμα αποκρίνεται απελευθερώνοντας περισσότερο οξυγόνο στην περιοχή δημιουργώντας μια εμφάνιση "ανύψωσης και φουσκώματος".
• Το CooLifting είναι ένα "Dermal Delivery System" (DDS) - μια τεχνολογία που βελτιώνει την εφαρμογή ενεργών συστατικών στο δέρμα.
• Ο μοναδικός ορός υαλουρονικού οξέος της CooLifting περιέχει επίσης χυμό σόργου Sorghum Bicolor και πρωτεΐνη σιταριού που συμβάλλει στη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης.

Διάρκεια θεραπείας
Το CooLifting είναι μια θεραπεία τεσσάρων λεπτών στην οποία ένας πακεταρισμένος ορός διανέμεται σε περιοχές που συνήθως μαστίζονται από λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αναμείνετε να αισθάνεστε την πιο σφιχτή 12-24 ώρες μετά από μια θεραπεία, καθώς και παρατηρείτε μια συνολική υγιέστερη εμφάνιση και αίσθηση στο δέρμα σας. Η CooLifting είναι η ιδανική για το πρόσωπο αποτελεσματική, ταχείας δράσης και χωρίς κίνδυνο.

• Φωτεινό και λαμπερό δέρμα.
• Ενυδάτωση και οξυγόνωση για νεανική και υγιή εμφάνιση δέρματος.
• Διέγερση ιστών της επιδερμίδας και την άρση των λεπτών γραμμών.
• Καθαρισμός του δέρματος μετά από μικρορύθμιση, χειρουργική επέμβαση με λέιζερ και άλλες διαδικασίες.


Γιατί να κάνω coolifting;
Με απλά λόγια, η κρυοθεραπεία θεραπεύει το δέρμα με ακραίο κρύο. Πριν από 100 χρόνια, οι ασκούμενοι χρησιμοποίησαν ένα μπλοκ ξηρού πάγου διοξειδίου του άνθρακα για τη θεραπεία προβληματικών περιοχών του δέρματος. Σήμερα, το διοξείδιο του άνθρακα ψεκάζεται πάνω στο δέρμα σε συνδυασμό με ενυδατικούς ορούς για να αποκαταστήσει την ενυδάτωση, τη φωτεινότητα και να δημιουργήσει μια πιο νεανική εμφάνιση στο δέρμα σας.

Ποια είναι τα οφέλη από ένα cryo face;
Αναζωογονώντας το δέρμα, το cryo facial αποκαθιστά επίσης την ακτινοβολία, καταπραΰνει την φλεγμονή και βελτιώνει την υφή του δέρματος και τον τόνο. Αυτή η θεραπεία μπορεί ακόμη και να φθάσει στο μέτρο που βοηθά τους πελάτες που πάσχουν από πιο σοβαρές δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα, η ψωρίαση και η δερματίτιδα λόγω των αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του

Τι κάνει το Cryo facial;
Η θεραπεία βοηθά το δέρμα να ανανεωθεί και το υγρό άζωτο υπό πίεση βοηθάει στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου ενώ ταυτόχρονα γεμίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και μειώνει τους πόρους.

Είναι η κρυοθεραπεία καλή για το πρόσωπό σας;
Τα οφέλη από μια κρυοθεραπεία προσώπου... Σύμφωνα με τον Zeichner, οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες στην κρυοθεραπεία «ενισχύουν την απολέπιση των νεκρών κυττάρων στην επιφάνεια του δέρματος και ενισχύουν το δέρμα στο σύνολό του

Η κρυοθεραπεία σφίγγει το δέρμα;
Οι θεραπείες κρυοθεραπείας μειώνουν την περίσσεια του υγρού και βοηθούν να φύγουν οι τοξίνες από το δέρμα.  Αυτή η θεραπεία θα σφίξει επίσης και την επιδερμίδα, έτσι ώστε αυτές οι saggy περιοχές θα ανορθωθούν.


Ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα για το δέρμα σας; Κάντε το τεστ και μάθετε.

Επισκευτείτε μας για να δοκιμάσετε τη θεραπεία coolifting.
Θέλετε τη γνώμη του ειδικού; Ρωτήστε την Beauty Expert ή καλέστε στο 210 90 14 211 κα προγραμματίσετε μια εικονική συμβουλευτική συζήτηση μέσω Skype ή Facetime.

ΠΙΣΩ