210 90 14 211

ΣΥΣΦΙΞΗ

ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΟΔΙΩΝ
12.6.2015

Η σύσφιξη στα πόδια δεν είναι ακατόρθωτη!!! Παρατήρησες τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης; Μην μείνεις άπραγη!

Ξεκίνα γυμναστική, βάλε τα αντιοξειδωτικά στη διατροφή σου, εφοδιάσου με την σωστή συσφιγκτική κρέμα και αν όλα αυτά δεν φτάνουν, κάνε την θεραπεία σύσφιξης που θα έχει αποτέλεσμα. Μάθε όλες τις κατάλληλες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν, αλλά και πώς να επιλέγεις τα σωστά προϊόντα για να νικήσεις.Η σύσφιξη στα πόδια είναι οριστική;

Είναι εφικτό, αλλά και δύσκολο. Ακόμα και οι πιο άψογες celebrities ταλαιπωρούνται από τη χαλάρωση στα πόδια. Και αυτό γιατί η δημιουργία της χαλάρωσης δεν οφείλεται μόνο στη διατροφή. Περισσότερη είναι η ζημιά που προκαλούν η καθιστική ζωή, οι διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, οι ορμονικές δυσλειτουργίες, η κληρονομικότητα, το κάπνισμα και το αλκοόλ.

Αν και πριν κάποια χρόνια θεωρείτο ότι για να έχεις σφικτά πόδια έπρεπε να περάσεις από τραπέζι του χειρουργείου, σήμερα είναι εφικτή η σύσφιξη ποδιών και χωρίς αυτό. Ακόμα και τα προχωρημένα στάδια χαλάρωσης μπορούν να ομαλοποιηθούν θαυμάσια με αναίμακτες επεμβάσεις. Όμως και χωρίς αυτή τη λύση οι διέξοδοι που έχεις για να περιορίσεις την χαλάρωση δραστικά είναι αρκετές (και οικονομικότερες).
Υπάρχουν όμως δύο κανόνες που πρέπει να τηρείς:

1ος  κανόνας: Εάν υιοθετήσεις την πρακτική "τρώω λιγότερο και συχνότερα" θα διατηρήσεις την ενέργειά σου σε υψηλά επίπεδα, ενώ αν προσθέσεις φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σου, θα έχεις καλύτερο συνδετικό ιστό και άρα σύσφιξη. Πίνε νερό, θα κάνει το δέρμα να λειτουργήσει καλύτερα.

2ος κανόνας: Ασκήσου ήπια, αλλά συστηματικά. Κάθε μορφή αεροβικής προπόνησης (τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία) αν γίνεται συστηματικά, τονώνει τους μύες, βοηθά ώστε το σώμα και το δέρμα να φαίνονται πιο νεανικά και λεία, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου που πάει στην περιοχή και έτσι έχουμε πιο σφικτό σώμα. Μην το κάνεις σαν αγγαρεία – κάθε χρόνο για μόνο ένα μήνα, αλλά όλο το χρόνο!!!

Το ίδιο κάνε και με τις κρέμες που απλώνεις στο σώμα σου!
Αν έχεις αρκετή χαλάρωση στους προσαγωγούς και στους γλουτούς, ψάξε για κρέμες που περιέχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε φύκια, κυρίως από μεγάλα θαλάσσια βάθη, πρωτεΐνες σταριού και VITAMIN C.


ΠΙΣΩ