210 90 14 211

ΣΥΣΦΙΞΗ

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥ
16.11.2016
Η χαλάρωση στον λαιμό δεν είναι θέμα ηλικίας. Ναι, φυσικά προκύπτει σαν αποτέλεσμα της παρόδου του χρόνου αλλά μπορεί να προκύψει και από δεκάδες άλλα αίτια. Το θέμα ωστόσο σήμερα δεν είναι τόσο το πώς προκύπτει γιατί πολύ απλά υπάρχει η Μαίρη Φιλιππαίου και το plasma lift!Πως θα κάνουμε ανόρθωση στο λαιμό με τη βοήθεια ενός κεραυνού

Σε αυτή τη θεραπεία οι βελόνες και το νυστέρι απουσιάζουν και στη θέση τους έχουμε ένα μηχάνημα που μεταφέρει ενέργεια στα κύτταρα με την ένταση ενός κεραυνού! Ανάλογα πόσο επεμβατικοί θέλουμε να είμαστε βάζουμε και την κατάλληλη κεφαλή, υπάρχουν 3.

Η κεφαλή που έχει σχήμα μανιτάριου και εισάγει συσφιγκτικά συστατικά αλλά ενεργοποιεί και την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι χωρίς πόνο έχουμε ένα άμεσο αποτέλεσμα στην όψη και τη συνοχή του δέρματος του λαιμού.
Η δεύτερη κεφαλή έχει κωνική μορφή και εντοπίζει την ενέργεια σε σημεία όπως ρυτίδες και έχει βέλτιστα αποτελέσματα στη λείανση των ρυτίδων του λαιμού.
Η τρίτη κεφαλή είναι λίγο τραυματική, καίει μέρος του δέρματος που περισσεύει και έτσι μαζεύει άμεσα τον ιστό που έχει χαλαρώσει. Ναι, μένουν μικρά σημάδια στο δέρμα τα οποία μένουν το πολύ για μια εβδομάδα.Τι κάνει;
Δίνει άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης στο λαιμό, ανορθώνει το περίγραμμα, ξαναφτιάχνει τη μεμβράνη του κυττάρου που χάνει υγρασία και επαναφέρει στη σωστή θέση το δέρμα που κρεμάει. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και εντυπωσιακά και μπορείς να συνεχίσεις την περιποίηση στο σπίτι για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Πως; Αρχικά χρησιμοποιώντας ειδικά έλαια και βιταμίνες.

Συγκεκριμένα:Λάδι αβοκάντο που προσφέρει ενυδάτωση και τροφή γιατί περιέχει βιταμίνες A, B και E που είναι ιδανικός συνδυασμός για σύσφιξη.
Αμυγδαλέλαιο που είναι πλούσιο σε βιταμίνη E και δίνει υγρασία και τροφή.
Βιταμίνη Ε που είναι δυνατό αντιοξειδωτικό και βελτιώνει την υγεία του δέρματος.
Βιταμίνη Α η οποία είναι η καθαρά αντιγηραντικη βιταμίνη
Αλόη, ιδανική για ευαίσθητα και ξηρά δέρματα.  
Γάλα και λεμόνι που κάνει απολέπιση και λευκαίνει.

Όσο για τις κινήσεις σου…Ξεκινάς κάνοντας μασάζ με τα δάχτυλα από τη βάση του λαιμού και με κατεύθυνση προς τα επάνω.Συνεχίζεις ανοίγοντας τις παλάμες σου όπως στη φωτογραφία και «τραβώντας» το δέρμα απαλά προς τα επάνω ασκώντας ελαφριά κίνηση.Έπειτα τοποθετείς τις παλάμες σου όπως στη φωτογραφία και κάνεις μασάζ προς τα επάνω.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, ενισχύει τη δράση του plasma lift και… σου φτιάχνει τη διάθεση. Δεν είναι ώρα να φροντίσεις τον εαυτό σου;ΠΙΣΩ