210 90 14 211

ΣΥΣΦΙΞΗ

Νευροκαλλυντικά! Μια νέα εποχή ξεκινά!
13.5.2019
"Η επιστήμη του δέρματος πρέπει να βρίσκεται στην αρχή της κοινωνικής αλλαγής και εξέλιξης για να πετύχει."

Φανταστήκατε ποτέ ότι τα καλλυντικά θα επηρεάζουν τον εγκέφαλό σας! Έφτασε λοιπόν η εποχή που φυσικές ουσίες θα μπορούν να κατευθύνουν τον εγκέφαλο!
"Υγιές μυαλό, υγιές σώμα" είναι μια αλήθεια, το έλεγαν οι αρχαίοι προγονοί μας, αλλά τώρα το λέει και η επιστήμη!
Νέες μελέτες έδειξαν πώς η νοητική σας κατάσταση επηρεάζει την υγεία του δέρματος μας. Αυτό είναι το σκεπτικό που υπογραμμίζει μια πολλά υποσχόμενη νέα εποχή καλλυντικών και θεραπειών!

Ξεκίνησε από την Αγιουβερδική ιατρική και κατέληξε να γίνει η νέα ανακάλυψη του αιώνα. Τα νευροκαλλυντικά θα αποτελέσουν την νέα εποχή στην αντιγήρανση αλλά και το αδυνάτισμα!
Μπορεί η γήρανση των νευρώνων να επηρεάσει τους ινοβλάστες και επομένως την νεότητα του δέρματος;
Ξεκινώντας από το 2000, τα Νευροκαλλυντικά αναφέρονται σε τοπικά συστατικά που δρουν στο δερματικό νευρικό σύστημα για να αποκαταστήσουν την ισορροπία του μεσολαβητή-υποδοχέα στο δέρμα. Οι καταλήξεις των νεύρων έχουν πράγματι βασική λειτουργία και θέση στο δέρμα. Στο χόριο επικοινωνούν συνεχώς με τους ινοβλάστες. Αλλά μπορεί η γήρανση των νευρώνων να επηρεάσει τους ινοβλάστες και επομένως την νεότητα του δέρματος; Η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος ανοίγει την πόρτα σε νέες στρατηγικές, όχι μόνο για την γήρανσης των νευρώνων αλλά και του δέρματος.

H πρώτη θεραπεία παγκόσμια με αποτέλεσμα μετρήσιμο σε 4 φορές.

Ένας συνδυασμός από προϊόντα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με αποτελέσματα λιπολυτικά και συσφικτικά ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές του σώματος.
Η πρώτη εντατική θεραπεία γίνεται στα πόδια, κοιλιά και γλουτούς, εξισορροπούν τα υγρά του σώματος και αυξάνουν τον μεταβολισμό δίνοντας μεγάλη ποσότητα οξυγόνου και άμεσο αποτέλεσμα λιπόλυσης!

Η επόμενη συνεδρία αφιερώνεται στην κυτταρίτιδα και έχει επίσης συσφικτικές ιδιότητες.

Η τρίτη συνεδρία καταπολεμά τα πρήξιματά και δίνει άμεσο αποτέλεσμα στην κοιλιά.

Η τέταρτη συνεδρία έχει σαν επίκεντρο τους γλουτούς και δίνει άμεση σύσφιξη και ανόρθωση.

Τα αποτελέσματα είναι λεπτά όμορφα πόδια, ανόρθωση γλουτών και γλυπτική στην σιλουέτα!

Η ιδέα είναι να εμποδίσουμε την παραγωγή της κορτιζόλης της ορμόνης του στρες, η οποία συνδέεται με τη φλεγμονή. Οι άγριοι σπόροι φυτών έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό στην ιατρική της Αγιουρβέδα για τη θεραπεία των δερματικών παθήσεων και τώρα οι εταιρείες καλλυντικών εξετάζουν τις δυνατότητές τους.

Μια άλλη προσέγγιση είναι να στοχεύσουμε τη γήρανση των νευρώνων και πώς επηρεάζουν το δέρμα:
Μελέτες έδειξαν ότι υπάρχουν οργανικές ουσίες που μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή του νευροπροστατή sAPPα κατά 87%, Αυτή προστατεύει τους νευρώνες από τον νευροεκφυλισμό, αποκαθιστά την υγιή επικοινωνία μεταξύ των νεύρων και των ινοβλαστών. Εξετάζονται in vivo σε βαθιές ρυτίδες. Τα αποτελέσματα εξαιρετικά,  μειώνονται οι βαθιές ρυτίδες και η υφή του δέρματος είναι ομαλότερη. Η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης επανενεργοποιείται.

Η δράση των νευροκαλλυντικών στο αδυνάτισμα είναι εξίσου εντυπωσιακή. Η τεχνολογία drone μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα απελευθερώνοντας ένα ισχυρό λιπολυτικό ενεργό συστατικό απευθείας μέσα στα λιπώδη κύτταρα. Βοηθά την μείωση τόσο της λιπογένεσης όσο και του σχηματισμού νέων λιποκυττάρων.
ΠΙΣΩ