210 90 14 211

ΣΥΣΦΙΞΗ

28.5.2020
Με ευλαβική, τακτική προπόνηση στο γυμναστήριο, σωστή διατροφή και τα κατάλληλα προϊόντα καταφέρατε επιτέλους να σμιλεύσετε όλο το σώμα σας! Όλο; Όχι όλο!
Μια μικρή περιοχή με λίπος αντιστέκεται και θα αντιστέκεται για πάντα στις προσπάθειες σας για αψεγάδιαστο κορμί! Αν διαβάζατε με μανία Asterix και τις περιπέτειες του, έχετε ήδη πιάσει την αναφορά, αν όχι σίγουρα την έχετε πιάσει εσείς που ζείτε τη δική σας περιπέτεια με επίμονο, τοπικό λίπος στην κοιλιά, τους γοφούς, τους μηρούς, τα χέρια, την πλάτη, το στήθος ή το πηγούνι! 
13.5.2019
"Η επιστήμη του δέρματος πρέπει να βρίσκεται στην αρχή της κοινωνικής αλλαγής και εξέλιξης για να πετύχει."

Φανταστήκατε ποτέ ότι τα καλλυντικά θα επηρεάζουν τον εγκέφαλό σας! Έφτασε λοιπόν η εποχή που φυσικές ουσίες θα μπορούν να κατευθύνουν τον εγκέφαλο!
"Υγιές μυαλό, υγιές σώμα" είναι μια αλήθεια, το έλεγαν οι αρχαίοι προγονοί μας, αλλά τώρα το λέει και η επιστήμη!
Νέες μελέτες έδειξαν πώς η νοητική σας κατάσταση επηρεάζει την υγεία του δέρματος μας. Αυτό είναι το σκεπτικό που υπογραμμίζει μια πολλά υποσχόμενη νέα εποχή καλλυντικών και θεραπειών!
26.3.2019
Η θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική, απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη.


Η θεραπεία για ανόρθωση γλουτών Brazilian Butt Lift χρησιμοποιεί κύματα αρνητικής πίεσης για να ανυψώσει τους γλουτούς, να μειώσει την κυτταρίτιδα, ενώ προάγει την παραγωγή νέου κολλαγόνου στους ιστούς. Εμείς στο Mf Day Spa ξέρουμε ότι μεταξύ μιας χειρουργικής θεραπείας με πιθανότητα κινδύνου και μιας απόλυτα φυσικής αγωγής, θα επιλέξουμε τη δεύτερη.
18.2.2019
Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω την θεραπεία προσώπου που έγινε θεσμός cryotherapy facial. Ξεκλειδώστε το δυναμικό του δέρματος για λάμψη και φωτεινότητα σε μόλις 4 λεπτά με την τελευταία τεχνολογία προσώπου από την Ευρώπη.
5.2.2017
Η νέα αναίμακτη τεχνολογία ultherapy hifu μας δίνει αποτελέσματα σύσφιξης που δεν μπορούσαμε να έχουμε ως τώρα και το καλύτερο με μια μόνο εφαρμογή, χωρίς χειρουργείο!
16.11.2016
Η Μαίρη Φιλιππαίου μας έδειξε πως θα κάνουμε ανόρθωση στο λαιμό με τη βοήθεια ενός κεραυνού.
12.10.2016
Μάθε πως να παρατείνεις το αποτέλεσμα της τεχνικής Buccal στο σπίτι
10.10.2016
Ο τρόπος για να δείξετε νεότεροι με ένα πολύ ιδιαίτερο μασάζ. Η λέξη bucca σημαίνει μαγουλά στα λατινικά και είναι φυσικό να ονομαστεί buccal μια και το μασάζ γίνεται μέσα στο μάγουλο, στα ζυγωματικά και στο σαγόνι.