210 90 14 211

ΜΑΤΙΑ

EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΑΣ – ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ
5.4.2016
Εάν είσαστε ο τύπος γυναίκας που λατρεύει τις μεγάλες μακριές βλεφαρίδες, που τις γεμίζει με μασκαρά για να δώσει όγκο και κάθε βράδυ προσπαθεί να την αφαιρέσει, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε για τα extension βλεφαρίδας.

Όπως τα extension μαλλιών έτσι και τα extension βλεφαρίδων δίνουν ένα εντυπωσιακό και απολύτως φυσικό αποτέλεσμα. Πριν αποφασίσετε να κάνετε extension βλεφαρίδων, μάθετε τα βασικά για την διατήρηση τους.

Τα extension βλεφαρίδας έχουν μια δέσμευση, κάθε μήνα θα πρέπει να τα συντηρείτε ερχόμενοι στο ινστιτούτο. Αυτό συμβαίνει γιατί καθώς οι βλεφαρίδες μας μεγαλώνουν οι πρόσθετες βλεφαρίδες μεγαλώνουν μαζί τους.

Θα πρέπει να σταματήσετε να τρίβετε τα μάτια σας και να παίζετε με τις βλεφαρίδες σας γιατί θα φύγουν τα extension. Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας πριν αποφασίσετε να βάλετε βλεφαρίδες.

Πάνω από όλα θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού σε έναν επαγγελματία με καλές συστάσεις για να είσαστε σίγουροι ότι έχει το κατάλληλο προϊόν. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για τα μάτια σας. Δεν θέλετε το φθηνότερο υλικό, αλλά το καλύτερο, θα βρίσκονται στα μάτια σας.

Οι μεγάλες πυκνές βλεφαρίδες είναι πολύ όμορφες, αλλά ρωτήστε τον ειδικό αν είναι για εσάς, δεν θα θέλατε να βλάψετε τις δίκες σας. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να αφήνεται κάποια κενά διαστήματα που θα θα φοράτε extensionώστε οι βλεφαρίδες σας να αναπνέουν καλύτερα και να μην περιορίσουμε την ανάπτυξη τους.

Κάποιοι θέλουν ένα φυσικό μήκος βλεφαρίδων αλλά να είναι πολύ πυκνές, άλλοι θέλουν μεγάλο μήκος και άλλοι θέλουν οι βλεφαρίδες τους να δείχνουν απολύτως φυσικές.

Μην κοιμάστε με το πρόσωπο στο μαξιλάρι. Αν κοιμάστε έτσι οι βλεφαρίδες θα ταλαιπωρηθούν.

Μην βάζετε πολύ eyelinerγιατί όταν θα προσπαθείτε να το αφαιρέσετε θα τραυματίζετε την βάση των βλεφαρίδων σας.

Χρησιμοποιήστε το καθαριστικό που θα σας προτείνει η ειδικός, έτσι οι βλεφαρίδες σας θα ζήσουν περισσότερο.

Μην βάζετε βάμβακι πάνω στις βλεφαρίδες.

Μια φορά την ημέρα χτενίστε τις βλεφαρίδες με ένα καθαρό βουρτσάκι βλεφαρίδων, θα τις κρατήσει διαχωρισμένες.

Ακούστε την αισθητικό σας, αν σας πει όχι σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος τότε μην το κάνετε.

Τέλος μην μπείτε σε σάουνα ή χαμάμ και μην φοράτε λιπαρές κρέμες στα μάτια σας, όλα αυτά θα κάνουν τις βλεφαρίδες σας να κρατήσουν λιγότερο.

Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό!
ΠΙΣΩ