210 90 14 211

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
23.8.2019
Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης οι αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση είναι πολλές. Για να βεβαιωθούμε ότι το μικρό που μεγαλώνει μέσα μας είναι ασφαλές και υγιές, πρέπει και η μαμά είναι καλά και υγιής, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Για αυτό και κάθε έγκυος πρέπει να αισθάνεται όμορφα και άνετα όσο ποτέ.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει ποιες θεραπείες προσώπου είναι ασφαλείς όταν είστε έγκυοι:

Θεραπεία καθαρισμού προσώπου hydra facial που γίνεται με νερό. Θέλουμε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης να καθαρίζουμε το πρόσωπο μας για να αναπνέει το δέρμα μας σωστά, αλλά να μην το ερεθίζουμε μια και είναι περισσότερο ευαίσθητο από το συνηθισμένο. Το δέρμα μας χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση από ότι συνήθως, μιας και ο οργανισμός μας θα πάρει όσο νερό χρειάζεται για το μωρό χωρίς να νοιάζεται για τις δίκες μας ανάγκες. Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν κυρίως βιταμίνες και αλματικές ενυδατικές ουσίες.

Είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε την αισθητικό σας και να ξέρετε ότι έχει εκπαιδευτεί για θεραπείες κατά την την εγκυμοσύνη.

Θεραπείες Ενυδάτωσης προσώπου Είναι απολύτως απαραίτητη, όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα. Είναι αυτή που θα μας σώσει από ρυτίδες και θα μας προφυλάξει από ραγάδες! Σε κάθε θεραπεία ενυδάτωσης κατά την εγκυμοσύνη θα χρησιμοποιηθούν ουδέτερες ενυδατικές ουσίες, χωρίς πρόσθετα αρώματα και βιταμίνες που θα προφυλάξουν το δέρμα από την ξηρότητα και θα του δώσουν ελαστικότητα.

Buccal Massage

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το Buccal Massage είναι ασφαλές σε οποιοδήποτε σημείο της εγκυμοσύνης (ακόμη και τις πρώτες 12 εβδομάδες). Δεδομένου ότι το Buccal Massage θεωρείται μη επεμβατικό μασάζ προσώπου, οι έγκυες γυναίκες δεν χρειάζεται να ανησυχούν γι 'αυτό. Είναι απολύτως ασφαλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό το απαλό μασάζ κατά της γήρανσης έχει ως στόχο να βοηθήσει στην ανύψωση και τόνωση των μυών γύρω από τα χείλη, τη γνάθο και τα μάγουλα.

Scalp Massage

Όπως τα μασάζ προσώπου, το Scalp Massage είναι κάτι περισσότερο από ασφαλή για την εγκυμοσύνη - συστήνεται ιδιαίτερα να διατηρηθεί το σώμα χωρίς πονοκεφάλους που προκαλούνται από την εγκυμοσύνη. Είναι ιδανικό για την ανακούφιση από την ένταση στο κεφάλι, το λαιμό και τους ώμους και μπορούμε να προσθέσουμε το οργανικό μας λάδι από καρύδα για να τονώσουμε το τριχωτό της κεφαλής και να προσθέσουμε λάμψη στα μαλλιά.


Μια οργανική θεραπεία προσώπου, απόλυτα φιλική για την ευαίσθητη επιδερμίδα κατά την εγκυμοσύνη. Κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να εμφανιστούν σημάδια ακμής ή  υπερμελαχρώσεις.
Η θεραπεία προσώπου με μετάξι από κουκούλια μεταξοσκώληκα βοηθάει να ηρεμούσαν οι κοκκινίλες στο δέρμα, να περιορίσουμε σημάδια από ακμή, αλλά και τις υπερμελαχρώσεις.
Μια πραγματικά πρωτοποριακή θεραπεία προσώπου που δίνει την δυνατότητα στο δέρμα να αντιμετωπίσει τις βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία και την γήρανση με τον πιο φυσικό και ευχάριστο τρόπο. 

Ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα για το δέρμα σας;  Κάντε το τεστ και μάθετε.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάποια προϊόντα που είναι κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Καθαριστικά προϊόντα
Όλα τα καλλυντικά της εταιρείας Jane Iredale είναι κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά την εγκυμοσύνη!

Θέλετε τη γνώμη του ειδικού;  Ρωτήστε την Beauty Expert  ή καλέστε στο 210 90 14 211 κα προγραμματίστε μια εικονική συμβουλευτική συζήτηση μέσω Skype ή Facetime.
ΠΙΣΩ