210 90 14 211

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
23.7.2019
Η εγκυμοσύνη θεωρείτε η καλύτερη περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας, αλλά είναι έτσι; Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ άγχος κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Θέλουμε να ξέρουμε ότι τα πράγματα που κάνουμε δεν θα κάνουν κακό στο μωρό μας και ότι θα δώσουμε στον οργανισμό μας τα καλυτέρα συστατικά για να είναι υγιές και ασφαλές το έμβρυο.

Δέχομαι πολλές ερωτήσεις για το τι πρέπει να κάνει μια έγκυος γυναικά για να διατηρήσει την καλή της υγειά, αλλά και την ομορφιά της και αποφάσισα να μοιραστώ όλα τα μυστικά ομορφιάς για την εγκυμοσύνη!

Πρώτα να πούμε ότι είναι σημαντικό κατά την εγκυμοσύνη να αισθανόμαστε όμορφες και να προσέχουμε την υγεία μας όσο και του παιδιού.
Τα ερωτήματα είναι πολλά, αλλά ας μιλήσουμε για τα πιο σημαντικά.

Τι πρέπει να προσέχω όταν επιλεγώ καλλυντικά;

Το δέρμα μας είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο σε έκταση όργανο του σώματος μας και είναι πιθανό ουσίες να περάσουν στον πλακούντα και από εκεί στο έμβρυο, για αυτό το λόγο επιλέγουμε μόνο ουσίες που θα κάνουν καλό στο μωρό μας.
 • Τέτοιες είναι οι βιταμίνες! Προσέχουμε να είναι οι σωστές βιταμίνες, κυρίως Vit C, Vit B , αλλά όχι βιταμινη Α.
 • Όχι οξέα στην εγκυμοσύνη
 • Όχι αρώματα
 • Όχι οξυβενζόνη - είναι μια ουσία που υπάρχει στα αντηλιακά και έχει κατηγορηθεί για την γέννηση λιποβαρούς βρεφών.
 • Όχι μόλυβδο - είναι συστατικό που βρίσκετε σε πολλά κραγιόν και συνδέετε με τοξικότητα του νευρικού συστήματος.
Ποιες θεραπείες προσώπου και σώματος επιτρέπονται;

Θεραπείες καθαρισμού προσώπου - κυρίως ο hydra facial που γίνεται με νερό. Θέλουμε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης να καθαρίζουμε το πρόσωπο μας για να αναπνέει το δέρμα μας σωστά, αλλά να μην το ερεθίζουμε μια και είναι περισσότερο ευαίσθητο από το συνηθισμένο. Το δέρμα μας χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση από ότι συνήθως, μιας και ο οργανισμός μας θα πάρει όσο νερό χρειάζεται για το μωρό χωρίς να νοιάζεται για τις δίκες μας ανάγκες. Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν κυρίως βιταμίνες και αλματικές ενυδατικές ουσίες.

Είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε την αισθητικό σας και να ξέρετε ότι έχει εκπαιδευτεί για θεραπείες κατά την την εγκυμοσύνη.

Θεραπείες Ενυδάτωσης προσώπου & σώματος - Είναι απολύτως απαραίτητη, όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα. Είναι αυτή που θα μας σώσει από ρυτίδες και θα μας προφυλάξει από ραγάδες!

Σε κάθε θεραπεία ενυδάτωσης κατά την εγκυμοσύνη θα χρησιμοποιηθούν ουδέτερες ενυδατικές ουσίες, χωρίς πρόσθετα αρώματα και βιταμίνες που θα προφυλάξουν το δέρμα από την ξηρότητα και θα του δώσουν ελαστικότητα.

Θεραπεία για Πανάδες - Γνωρίζω ότι είναι από τα μεγαλύτερα θέματα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τα αυξημένα επίπεδα ορμονών πολλές φορές δημιουργούν πανάδες, ακόμα και αν εμείς είμαστε προσεκτικές με τον ήλιο. Είναι ο λόγος που πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικές με τον ήλιο.
Χρειαζόμαστε πολύ καλές αντιηλιακές που να προστατεύουν το δέρμα μας χωρίς να φράσουν τους πόρους και καλής πιστότητας vit C για να μας δώσει την κατάλληλη αντιοξείδωση και να μας προστατέψει από τις ηλιακές κακώσεις.

Μασάζ για εγκύους - Το πλέον απαραίτητο! Τρεις είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που κάνουν το μασάζ για εγκύους ένα από τα must της εγκυμοσύνης.
 1. Το σώμα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλάζει μορφή και η σπονδυλική στήλη  παίρνει άλλη θέση. Χρειάζεται να ξεκουράσουμε τους μύες της πλάτης για να μην πονάμε καθώς το έμβρυο θα μεγαλώνει.
 2. Στην εγκυμοσύνη γίνονται αρκετές κατακρατήσεις υγρών και έτσι τα πόδια πρήζονται. Αυτό δυσκολεύει την αιματική και κυρίως την λεμφική κυκλοφορία μας με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε κουρασμένες, αλλά και δυσκολεύεται η μετακίνηση των υγρών προς το έμβρυο. Το μασάζ για εγκύους θα αποκαταστήσει την λεμφική κυκλοφορία και θα μας ξεκουράσει από τις κράμπες και τα πιασίματα.
 3. Ραγάδες &  Πώς να προφυλαχτούμε; Το μασάζ για εγκύους είναι μια καλή θεραπεία για να δώσουμε ελαστικότητα στο δέρμα. Μην ξεχνάμε ότι η επιδερμίδα μας θα διαταθεί πάρα πολύ και οι πιθανότητες για ραγάδες είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Η εφαρμογή κατάλληλης κρέμας και αύξηση και διατήρηση της ελαστικότητας των ιστών είναι η καλύτερη λύση για την περίοδο της εγκυμοσύνης .
Τι δεν πρέπει να κάνουμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές και να μη χρησιμοποιούμε:
 • Υδροκινόνη
 • Αρώματα
 • Parabens
 • Σκόνη αλουμίνιου (βρίσκεται σε αρκετά προϊόντα  μακιγιάζ)
 • Οξυβενζόλη
 • Μόλυβδο
 • Βαφές μαλλιών (αν και έχουν βγει κάποιες απολυτά οργανικές που τώρα επιτρέπονται)
 • Botox
 • Ενέσιμες θεραπείες
 • Δυνατά πίλινγκ
 • Αρωματοθεραπεια
 • Σάουνα ή χαμάμ (οτιδήποτε ανεβάζει την θερμοκρασία του σώματος απαγορεύεται !)
Και ΜΗΝ ξεχνάτε να καθαρίζετε καλά το δέρμα σας με το σωστό calming καθαριστικό. Γνωρίζω ότι έχετε υπνηλία και το κρεβάτι σας τραβάει σαν μαγνήτης, αλλά πρέπει να είσαστε υγιής και να απορροφηθούν τα καλλυντικά σας - Μόνο σε ένα καθαρό δέρμα περνάνε τα καλλυντικά!!

Ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα για το δέρμα σας;  Κάντε το τεστ και μάθετε.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάποια προϊόντα που είναι κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Καθαριστικά προϊόντα
Όλα τα καλλυντικά της εταιρείας Jane Iredale είναι κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά την εγκυμοσύνη!

Θέλετε τη γνώμη του ειδικού;  Ρωτήστε την Beauty Expert  ή καλέστε στο 210 90 14 211 κα προγραμματίστε μια εικονική συμβουλευτική συζήτηση μέσω Skype ή Facetime.


ΠΙΣΩ