210 90 14 211

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

BEAUTY TREATMENTS ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
23.8.2019
Τι πρέπει να κάνουμε κατά την εγκυμοσύνη για να νιώθουμε όμορφες και χαρούμενες, να έχουμε μια υγιή όψη που θα βοηθήσει στην σωστή ανάπτυξη του εμβρύου;
Ποιες θεραπείες επιτρέπεται να κάνουμε κατά την εγκυμοσύνη;

Κάθε έγκυος μπορεί να συνεχίσει να ακολουθεί την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της, αν και θα πρέπει να δώσει προσοχή στα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσει να είναι κατάλληλα για εγκυμοσύνη. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το μασάζ κατά την εγκυμοσύνη είναι ο τέλειος τρόπος για να απαλλαγείτε από τους πόνους της εγκυμοσύνης, να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα άγχη της επικείμενης μητρότητας.
Στην εγκυμοσύνη γίνονται αρκετές κατακρατήσεις υγρών και έτσι τα πόδια πρήζονται. Αυτό δυσκολεύει την αιματική και κυρίως την λεμφική κυκλοφορία μας με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε κουρασμένες, αλλά και δυσκολεύεται η μετακίνηση των υγρών προς το έμβρυο. Το μασάζ για εγκύους θα αποκαταστήσει την λεμφική κυκλοφορία και θα μας ξεκουράσει από τις κράμπες και τα πιασίματα.

Θεραπείες Ενυδάτωσης προσώπου & σώματος - Είναι απολύτως απαραίτητη, όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα. Είναι αυτή που θα μας σώσει από ρυτίδες και θα μας προφυλάξει από ραγάδες! Σε κάθε θεραπεία ενυδάτωσης κατά την εγκυμοσύνη θα χρησιμοποιηθούν ουδέτερες ενυδατικές ουσίες, χωρίς πρόσθετα αρώματα και βιταμίνες που θα προφυλάξουν το δέρμα από την ξηρότητα και θα του δώσουν ελαστικότητα.

Μανικιούρ και πεντικιούρ. Αυτό εξαρτάται από το να μην βρίσκεστε σε ένα κακώς αεριζόμενο, δύσοσμο δωμάτιο γεμάτο με επικίνδυνα χημικά, φυσικά. Υπάρχει επίσης αυξημένος κίνδυνος μόλυνσης, οπότε βεβαιωθείτε ότι καθαρίζουν σωστά όλα τα εργαλεία. Θα σας χαλαρώσει ένα πεντικιούρ και θα βοηθήσει να φύγει το πρήξιμο που θα νιώσετε στα πόδια λόγο της εγκυμοσύνης.

Ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα για το δέρμα σας;  Κάντε το τεστ και μάθετε.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάποια προϊόντα που είναι κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Καθαριστικά προϊόντα
Όλα τα καλλυντικά της εταιρείας Jane Iredale είναι κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά την εγκυμοσύνη!

Θέλετε τη γνώμη του ειδικού;  Ρωτήστε την Beauty Expert  ή καλέστε στο 210 90 14 211 κα προγραμματίστε μια εικονική συμβουλευτική συζήτηση μέσω Skype ή Facetime.
ΠΙΣΩ