210 90 14 211

ΜΑΛΛΙΑ

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ
22.2.2015
5 Φυσικοί τρόποι που πραγματικά δουλεύουν. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαστε. Η αίσθηση ότι σου πέφτουν τα μαλλιά είναι πάντα αφόρητη.

ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ.
1. Υποθυρεοειδισμός. Οι ορμόνες του θυρεοειδή είναι μεταξύ άλλων υπεύθυνες και για τα μαλλιά και τα νύχια. 
2. Έλλειψη σίδηρου. Η έλλειψη αυτού του μετάλλου από τον οργανισμό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη απώλεια μαλλιών.
3. Στρες. Είναι ένας παράγοντας που μπορεί να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα ένα από αυτά είναι η πτώση μαλλιών αλλά και φρυδιών.
4. Υπερβολική χρήση σεσουάρ και προϊόντων styling. Η υπερβολική ζέστη και τα χημικά μπορούν να αποβούν μοιραία. Προσέξτε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε να μην έχουν χημικά.
5. Υπάρχουν πάντα και Ιατρικοί λόγοι όπως κληρονομικότητα, φάρμακα, αλωπεκία…

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
Υπάρχουν όμως αρκετοί φυσικοί τρόποι και θεραπείες για να σώσετε τα μαλλιά σας αν δεν έχετε ιατρικές παθήσεις.

5 ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.
1. Τόνωση μαλλιών με δεντρολίβανo. Μπορείτε να βράσετε το δενδρολίβανο. Απλώστε το υγρό σε καθαρά μαλλιά. Δεν χρειάζεται να το ξεβγάλετε, δεν θα κάνει τα μαλλιά σας να κολλάνε. Πρέπει να το επαναλάβετε ταχτικά.
2. Κάντε τα μαλλιά σας να μακρύνουν και να δυναμώσουν με Βιταμίνη E: Η Βιταμίνη E είναι μια μαγική βιταμίνη για τα μαλλιά σας. Μπορείτε εύκολα να την προμηθευτείτε σε κάψουλες και να τις αναμείξετε με έλαια καθαρά όπως jojoba, rosemary ή καθαρό αμυγδαλέλαιο. Τοποθετήστε τα στα μαλλιά σας και κάντε ελαφρύ μασάζ. Καλύτερα θα είναι να το αφήσετε όλο το βράδυ και να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας το πρωί. Κάντε το 1 φορά την εβδομάδα.

Αν πάλι θέλετε πιο γρήγορα αποτελέσματα και το ιδανικό μασάζ από επαγγελματίες στο χώρο επισκεφτείτε μας. Τα αποτελέσματα δεν θα είναι μόνο για τα μαλλιά αλλά και για την καταπολέμηση του στρες.
ΠΙΣΩ