210 90 14 211

ΜΑΛΛΙΑ

28.9.2021
Τα μαλλιά μας συνήθως έχουν δικό τους...θεό! Μπορεί να έχουμε όλη την καλή διάθεση να τα περιποιηθούμε και αυτά να παραμένουν ατίθασα, να σπάνε ή να πέφτουν, να είναι αδύναμα, λεπτά και γενικότερα να μη "στρώνουν"! Αν σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις ένα υγιές τριχωτό και όμορφα μακριά μαλλιά χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία και χωρίς να χρησιμοποιήσεις χημικά σκευάσματα, τότε συνέχισε να διαβάζεις!
22.2.2015

5 Φυσικοί τρόποι που πραγματικά δουλεύουν. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαστε. Η αίσθηση ότι σου πέφτουν τα μαλλιά είναι πάντα αφόρητη. ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ. 1. Υποθυρεοειδισμός. Οι ορμόνες του θυρεοειδή είναι μεταξύ άλλων υπεύθυνες και για τα μαλλιά και τα νύχια. 2. Έλλειψη σίδηρου. Η έλλειψη αυτού του μετάλλου από τον οργανισμό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη απώλεια μαλλιών.

11.2.2015

Όλοι θέλουμε μαλλιά γεμάτα λάμψη και μεταξένια υφή. Τα υγιή μαλλιά βελτιώνουν την εικόνα μας και μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Πριν από την έκθεση στον ήλιο πρέπει να τα περιποιηθούμε και να τα δυναμώσουμε, ώστε να αντέξουν στη θάλασσα και τον ήλιο, για να μπορέσουμε να τα απολαύσουμε ελεύθερα, χωρίς σεσουάρ και styling...