210 90 14 211

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

27.8.2021
Μάσκα εγκυμοσύνης, αποχρωματισμός, υπερμελάγχρωση, πανάδες, καφέ κηλίδες, “μουστάκι” - όπως και αν το πείτε, το Μέλασμα είναι μια κοινή πάθηση του δέρματος που επηρεάζει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών (περίπου 6 εκατ, γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα). Παρόλο που είναι τόσο κοινό, μπορεί να είναι δύσκολο να διαγνωστεί και ακόμη πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Πως θα το προλάβουμε και πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε στο σπίτι ή και στο ινστιτούτο;
8.10.2017
Πρωτοποριακή θεραπεία για δυσχρωμίες στο πρόσωπο, αλλά και το ντεκολτέ, τα χέρια, ακό και την ευαίσθητη περιοχή. Σε 3 μόνο επισκέψεις θα έχετε μέγιστο αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμούς και κακώσεις δέρματος.
17.9.2017
Για την καλύτερη αντιμετώπιση και θεραπεία των πανάδων και των κηλίδων, η λύση είναι η νέα συνδυαστική θεραπεία με παλμικό φως και οξέα φρούτων. Αυτή η μοναδική αγωγή συνδυάζει παλμικό φως, που είναι η μόνη αγωγή με πραγματικά αποτελέσματα στην εξάλειψη των πανάδων και των κηλίδων σε σύγκριση με τις αντίστοιχες θεραπείες laser, ενώ τα νέου τύπου οξέα που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη θεραπεία δεν είναι ερεθιστικά και περιέχουν συμπλέγματα που ξανά προγραμματίζουν τα κύτταρα να μην παράγουν μελανίνη.

5.6.2015

Τι ακριβώς είναι οι πανάδες; Όσοι από εμάς έχουν δει πανάδες στο δέρμα τους έχουν νιώσει αυτό το αίσθημα ότι άμεσα θέλουν να τις διώξουν. Οι πανάδες είναι συνηθισμένες βλάβες. Σχετίζονται συνήθως με την έκθεση στον ήλιο αλλά και με ορμονικές διαταραχές (λόγω χρήσης φαρμάκων ή αντισυλληπτικών ή από ανεξάρτητες ορμονικές αλλαγές).

10.3.2015

Ενυδατώστε, προστατεύστε το δέρμα σας και πάνω απ' όλα καθυστερήστε τη γήρανση. Το κλειδί για την αντιγήρανση είναι η πρόληψη. Προστατεύστε τον εαυτό σας από τη φθορά που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, όπως ρυτίδες, κηλίδες, δυσχρωμίες και σημάδια ηλικίας, επιλέγοντας τα προϊόντα λεύκανσης που ταιριάζουν στο δικό σας δέρμα.

13.2.2015
Οι πανάδες έχουν μπει πια στη ζωή μας και εμφανίζονται όλο και περισσότερες κάθε χρόνο. Η ηλιακή ακτινοβολία, οι ορμόνες, τα φάρμακα, αποτελούν κάποιους από τους παράγοντες που συμβάλλουν στη δημιουργία δυσχρωμιών. Οι νέες συνταγογραφήσεις για την αντιμετώπιση των πανάδων έχουν ένα όνομα, M.E.L.A.
19.9.2014
Η καθιερωμένη μας πλέον ημέρα ομορφιάς ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εδώ. Για άλλη μια φορά μας δείξατε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Οι τυχερές μας πελάτισσες δέχτηκαν μια δωρεάν εφαρμογή της πρωτοποριακής θεραπείας PH και NIMUE που έχουν την νέα τεχνολογία καλλυντικών.
13.10.2013

Για βελτίωση της εμφάνισης μας. Για βελτίωση της διάθεσης μας. Για βελτίωση της ζωής μας. Λάμψη, φωτεινότητα, ομοιογενές χρώμα. Αυτός είναι ο νέος ορισμός της ομορφιάς. Κανείς δεν πρόκειται να διατυπώσει τη φιλοφρόνηση "τι ωραίο δέρμα, χωρίς ρυτίδες". Αντίθετα το σχόλιο που ακούμε πιο συχνά είναι "λάμπεις σήμερα".