210 90 14 211

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΣΠΟΓΓΟΥΣ
2.4.2017
Μόλις γύρισα από το παγκόσμιο συνέδριο αισθητικής που έγινε στην Ιταλία και θα σας πω τι νέο και αποτελεσματικό βρήκα για να καταπολεμήσουμε τον νούμερο ένα εχθρό μας... την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!

Η νέα αποτελεσματική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας, ονομάζεται CELLULITE BLOCKER TECHNOLOGY και είναι μια νέα θεραπεία με σπόγγους από τις λίμνες της Ρωσίας και του Καναδά που υπόσχεται την διάλυση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Είναι μια εναλλακτική θεραπεία λιποαναρρόφησης, που ενεργοποιεί την λιπόλυση και αναστέλλει την τοποθέτηση λίπους στην περιοχή εφαρμογής.

Σε μελέτες που έγιναν στο πανεπιστήμιο της Μόσχας έδειξαν ότι αυτή η θεραπεία ενεργοποιεί την διάλυση του λίπους 10 φορές περισσότερο από το ιώδιο.

Η κυτταρίτιδα δεν είναι παρά λίπος που συσσωρεύεται στον λιπώδη ιστό. Μόλις οι σπόγγοι εισχωρήσουν στο δέρμα  αρχίζουν να “τρυπάνε” τα λιποκύτταρα. Αυτό είναι άμεσα αντιληπτό. Η αίσθηση για τις επόμενες ημέρες είναι ότι μικρές βελονίτσες υπάρχουν μέσα στις πάσχουσες περιοχές.

Αν δούμε στο μικροσκόπιο τους σπόγγους θα καταλάβουμε γιατί έχουμε αυτή την αίσθηση. Η εικόνα τους είναι σαν να έχουν γυαλιά στις γωνίες τους.


Πως φαίνονται οι σπόγγοι στο μικροσκόπιο.

Αυτοί οι σπόγγοι σε συνδυασμό με ένα φυτικό εκχύλισμα από χρυσάνθεμο έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τις καύσεις τοπικά ως και 10 φορές περισσότερο από οποιαδήποτε θεραπεία ως τώρα.

Τι είναι;

Δυνατή θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με άμεσα αποτελέσματα. Βασίζεται στην τοπική εφαρμογή ενός σπόγγου πάνω στην πάσχουσα  περιοχή. Η τριβή του σπόγγου πάνω στο δέρμα δημιουργεί μια ιδιαίτερη υπεραιμία και μια αίσθηση καύσου.

Τι πρέπει να ξέρετε;
  • Επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος
  • Αυξάνεται ο μεταβολισμός τοπικά κατά 40%
  • Ανάμειξη με φυτικό εκχύλισμα από χρυσάνθεμο κάνει συγχρόνως αποτοξίνωση και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος
Τι θα αισθανθώ;

Πολλές μικρές καρφίτσες σε όλη την περιοχή που κάναμε την θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας.
Αυτό μας δείχνει ότι η θεραπεία συνεχίζει να λειτουργεί για πολλές ημέρες μετά την εφαρμογή της.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλο τον κόσμο και όλες τις ηλικίες. Είναι μια απόλυτα φυσική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Διαβάστε ακόμη Σπόγγοι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Επισκευτείτε μας για να δοκιμάσετε την νέα θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας Cellulite Blocker Technology.

Στο e-shop μας θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για την καταπολέμιση της κυτταρίτιδας, τοπικού πάχους και σύσφιξης!

Ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα για το δέρμα σας;  Κάντε το τεστ και μάθετε.

Θέλετε τη γνώμη του ειδικού;  Ρωτήστε την Beauty Expert  ή καλέστε στο 210 90 14 211 κα προγραμματίστε μια εικονική συμβουλευτική συζήτηση μέσω Skype ή Facetime.

ΠΙΣΩ