210 90 14 211

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

18.2.2019
Θέλεις να έχεις την καλύτερη φόρμα στο σώμα σου, ενώ ταυτόχρονα ηρεμείς και βελτιώνεις την υγεία σου;
17.6.2018
Κρυολιπόλυση Hot & Cold  - Νέα μέθοδος Κρυολιπόλυσης!
Μη επεμβατική μέθοδος αδυνατίσματος με έως 45% μείωση του τοπικού πάχους ανά περιοχή εφαρμογής από την 1η εφαρμογή!
23.11.2017
Θέλετε μια εναλλακτική λύση για την απώλεια βάρους και την καταπολέμηση κυτταρίτιδας;
Ηλεκτροβελονισμός για απώλεια βάρους και καταπολέμηση κυτταρίτιδας!

Η λύση είναι να ενεργοποιήσουμε τα κέντρα που ελέγχουν την όρεξη με τη μέθοδο του ηλεκτροβελονισμού!

Οι μελέτες δείχνουν ότι ο άνθρωπος μπορεί να χάσει έως και 8 κιλά σε 2 μήνες. Ενώ, ο ηλεκτροβελονισμός δεν έχει παρενέργειες και τα θεραπευτικά του αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία.
2.4.2017
Μόλις γύρισα από το παγκόσμιο συνέδριο αισθητικής που έγινε στην Ιταλία και θα σας πω τι νέο και αποτελεσματικό βρήκα για να καταπολεμήσουμε τον νούμερο ένα εχθρό μας... την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!

Η νέα αποτελεσματική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας, ονομάζεται CELLULITE BLOCKER TECHNOLOGY και είναι μια νέα θεραπεία με σπόγγους από τις λίμνες της Ρωσίας που υπόσχεται την διάλυση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
2.4.2017
Η νέα ανακάλυψη για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, μείγμα σπόγγων από τις λίμνες της Ρωσίας για τη διάλυση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Κατά τις αξιολογήσεις που έγιναν, αποδείχτηκε ότι η δράση των σπόγγων στην λιπόλυση και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι 10 φορές πιο ισχυρή από ότι το ιώδιο που έχουν τα φύκια!
6.2.2017
Τσαλακωμένο δέρμα; Μηροί με όψη πορτοκαλιού; Πιθανόν να έχετε και εσείς το πρόβλημα που έχουν οι περισσότερες γυναίκες στην εποχή μας. Σας έχω πολύ καλά νέα. Η κυτταρίτιδα, αλλά και οι ραγάδες έχουν πλέον λύση!! Αν ακολουθήσετε τα βήματα που θα σας πω...
5.5.2016
Πώς θα χάσουμε το λίπος που περισσεύει από τα σημεία που θέλουμε; Πάντα είχα αυτή την απορία, αλλά τώρα που μεγαλώνω έχει γίνει φόβος. Οι αλλαγές είναι πολύ γρήγορες και με το που φάω λίγο παραπάνω, όλο το λίπος πηγαίνει στην κοιλιά.

11.4.2016
Σίγουρα δε μας αρέσει η εικόνα πορτοκαλιού στα πόδια μας ή ακόμα χειρότερα στα μπράτσα μας είναι… (πέστε την αλήθεια), πολύ ενοχλητική. Ήρθε η εποχή να βάλουμε μια φούστα και να... η κυτταρίτιδα εμφανίζεται στο γόνατο, θέλεις να βάλεις ένα κοντομάνικο και δε μπορείς.