210 90 14 211

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

22.5.2020
Kυτταρίτιδα:  Μια...ατυχής ενδοκρινική/μεταβολική μικροκυκλοφορική διαταραχή που προκαλεί δομικές αλλαγές στον υποδόριο λιπώδη ιστό! Aυτό που μας ρωτάτε συχνά, είναι ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για να συντηρήσουν στο maximum το αποτέλεσμα μιας θεραπείας Σύσφιξης ή Κυτταρίτιδας που έχετε κάνει στο ινστιτούτο!
17.1.2020
«Πάντα ψάχνουμε μία θεραπεία που θα μας κάνει να χάσουμε βάρος και αυτό μπορεί να μας κάνει να φτάσουμε και στα πιο απίθανα μέρη.»

Μοναδική ΑΝΑΚΑΛΗΨΗ στο κόσμο της ομορφιάς από τη Νότια Αφρική, που βασίζεται στις μαγικές ιδιότητες του κάκτου Kalahari για την μείωση της αίσθησης της πείνας αλλά και την απώλεια βάρους.

Έρευνες έδειξαν πως το φυτό αυτό αντέχει στις αντίξοες συνθήκες της ερήμου έχει άμεση σχέση με τον κόσμο της υγείας και της ομορφιάς. Οι έρευνες βασίστηκαν στο γεγονός ότι για εκατοντάδες χρόνια στην Αφρική κατανάλωναν τον κάκτο αυτό για να περιορίσουν την πείνα τους. Είδαν ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν τον κάκτο Καλαχάρι δεν πεινούσαν και δεν διψούσαν για μια ολόκληρη ημέρα.
18.2.2019
Θέλεις να έχεις την καλύτερη φόρμα στο σώμα σου, ενώ ταυτόχρονα ηρεμείς και βελτιώνεις την υγεία σου;
17.6.2018
Κρυολιπόλυση Hot & Cold  - Νέα μέθοδος Κρυολιπόλυσης!
Μη επεμβατική μέθοδος αδυνατίσματος με έως 45% μείωση του τοπικού πάχους ανά περιοχή εφαρμογής από την 1η εφαρμογή!
23.11.2017
Θέλετε μια εναλλακτική λύση για την απώλεια βάρους και την καταπολέμηση κυτταρίτιδας;
Ηλεκτροβελονισμός για απώλεια βάρους και καταπολέμηση κυτταρίτιδας!

Η λύση είναι να ενεργοποιήσουμε τα κέντρα που ελέγχουν την όρεξη με τη μέθοδο του ηλεκτροβελονισμού!

Οι μελέτες δείχνουν ότι ο άνθρωπος μπορεί να χάσει έως και 8 κιλά σε 2 μήνες. Ενώ, ο ηλεκτροβελονισμός δεν έχει παρενέργειες και τα θεραπευτικά του αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία.
2.4.2017
Μόλις γύρισα από το παγκόσμιο συνέδριο αισθητικής που έγινε στην Ιταλία και θα σας πω τι νέο και αποτελεσματικό βρήκα για να καταπολεμήσουμε τον νούμερο ένα εχθρό μας... την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!

Η νέα αποτελεσματική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας, ονομάζεται CELLULITE BLOCKER TECHNOLOGY και είναι μια νέα θεραπεία με σπόγγους από τις λίμνες της Ρωσίας που υπόσχεται την διάλυση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
2.4.2017
Η νέα ανακάλυψη για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, μείγμα σπόγγων από τις λίμνες της Ρωσίας για τη διάλυση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Κατά τις αξιολογήσεις που έγιναν, αποδείχτηκε ότι η δράση των σπόγγων στην λιπόλυση και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι 10 φορές πιο ισχυρή από ότι το ιώδιο που έχουν τα φύκια!
6.2.2017
Τσαλακωμένο δέρμα; Μηροί με όψη πορτοκαλιού; Πιθανόν να έχετε και εσείς το πρόβλημα που έχουν οι περισσότερες γυναίκες στην εποχή μας. Σας έχω πολύ καλά νέα. Η κυτταρίτιδα, αλλά και οι ραγάδες έχουν πλέον λύση!! Αν ακολουθήσετε τα βήματα που θα σας πω...