210 90 14 211

GET ALTERNATIVE

Η Μαίρη Φιλιππαίου μοιράζεται μαζί μας όσα την κάνουν ευτυχισμένη!
14.9.2020

Προσωπική Ευτυχία για μένα σημαίνει:

Να είμαι ευγνώμων για όλα τα μικρά, καθημερινά πράγματα. Είναι εύκολη η ευτυχία όταν συμβαίνει κάτι μεγάλο και συναρπαστικό, αλλά αυτές οι στιγμές είναι λίγες μέσα στη ζωή μας. Ας μη θεωρούμε ποτέ τις μικρές καθημερινές απολαύσεις της ζωής δεδομένες.


Μια όμορφη μέρα ξεκινά με:


Ένα ποτήρι νερό μαζί με το αγαπημένο μου προβιοτικό συμπλήρωμα και μισή ώρα περπάτημα γύρω απ’ το σπίτι. Φοράω τη λιπολυτική μου κρέμα και όσο περπατάω σκέφτομαι τι τυχερή είμαι που μπορώ και αναπνέω την Ελλάδα με αυτό τον υπέροχο καιρό. Κάνω και πολλές ακόμα θετικές σκέψεις κατά τη διάρκεια αυτής της βόλτας! Στη συνέχεια απολαμβάνω ένα ήρεμο πρωινό γεύμα και οργανώνω την υπόλοιπη μέρα μου. Φτιάχνω μία λίστα και στο τέλος της ημέρας τσεκάρω αυτά που ολοκλήρωσα, ώστε να δω ποια σημαντικά άφησα για την επόμενη μέρα.
Γιόρτασα τα τελευταία γενέθλια μου: Έχοντας δίπλα μου μόνο πολύ αγαπημένους ανθρώπους. Όταν περνάς στα 50 αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που πέρασαν και ό,τι καλό κατάφερες. Τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου θέλεις να τους έχεις πιο κοντά σου.Το πιο όμορφο πράγμα στη δουλειά μου είναι: Να ακούω εσάς να μου λέτε πόσο έχετε βελτιωθεί, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στη ζωή σας και τη γενικότερη υγεία σας ,άλλωστε η ίδια πάντα σας λέω οτι Ομορφιά και Υγεία πάνε μαζί! Είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις με συναδέλφους που έχουν το ίδιο όραμα: να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής ανθρώπων που έρχονται στο χώρο μας. Και οι 10 άνθρωποι της ομάδας μας πιστεύουμε ότι όταν προσέχεις και φροντίζεις τον εαυτό σου θα βελτιώνεις όλη σου τη ζωή. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την ομάδα μου, γιατί μαζί πήραμε το βραβείο ως το καλύτερο ινστιτούτο της χρονιάς και επίσης έχουμε όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας παρακολουθείτε στα Social Media! Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, που είσαστε δίπλα μας κάθε στιγμή.
Διατηρώ τη ζωή μου συναρπαστική κάνοντας: Μία λίστα χαρούμενα πραγμάτων. Μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας προσπαθώ να βρω κάθε μέρα μία τουλάχιστον ώρα για να κάνω κάτι που θα μου δώσει χαρά

 • Βόλτα με ποδήλατο 

 • 20 λεπτά κολύμπι 

 • Μισή ώρα γρήγορο περπάτημα 

 • Να δουλέψω έξω σε ένα ωραίο καφέ ή σε πάρκο έτσι για αλλαγή 

 • Συνάντηση για λίγο με έναν φίλο 

 • Να βάλω μουσική να χορέψω 

 • Να κάνω ένα σπα 

 • Να παρακολουθήσω την Ανατολή η τη Δύση 

 • Να διαβάσω ένα βιβλίο με θετική σκέψη 

 • Να φροντίσω τα λουλούδια 


Πως πέρασα την Καραντίνα;

Καταπληκτικά. Εσεις μου δώσατε την ιδέα να ξεκινήσω βίντεο για το πως θα περιποιηθείτε τον εαυτό σας μέσα στο σπίτι. Ήταν μία καταπληκτική ιδέα και έτσι αισθανόμουν ότι ήμασταν συνέχεια σε επαφή, με εμπνεύσατε εσείς οι ίδιες και με τα μηνύματα σας κι έτσι δεν αισθάνθηκα ούτε μία στιγμή ότι δεν ήμασταν μαζί. Ήσασταν μια καταπληκτική παρέα και σας ευχαριστώ γι’ αυτό. Επίσης ανακάλυψα τι σημαίνει να δίνεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και μην είσαι συνέχεια πιεσμένος και σκοπεύω να το συνεχίσω βάζοντας ένα καινούργιο πρόγραμμα στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Η ζωή έχει αξία και πρέπει να την απολαμβάνεις.
Τα 5 στοιχεία του χαρακτήρα μου που με βοήθησαν στην επαγγελματική μου πορεία:

 • Ενθουσιασμός

 • Αποφασιστικότητα

 • Λίγη τρέλα (όλοι οι φίλοι μου θα μιλήσουν για αυτή)

 • Οργανωτική (πολύ διάβασμα και προετοιμασία)

 • Ανθεκτική: Όσες Φορές έπεφτα άλλες τόσες ανέβαινα πιο δυνατή, πιστεύοντας ότι η ζωή έχει πολλά να προσφέρει


Όταν είμαι down: Με πιέζω  να χαμογελάσω.Να διαβάσω κάτι να βρω κάτι που θα με κάνει να χαμογελάσω.Αυτό λειτουργεί μαγικά. Πηγαίνω για περπάτημα η κίνηση πάντα με ηρεμεί .

Βάζω μια αγαπημένη μουσική και μαγειρεύω κάτι με τους ήχους αυτής της μουσική. Κάνω κάτι από τη Λίστα της Χαράς μου!

Μια τέλεια ημέρα τελειώνει με: Ένα ζεστό μπάνιο κάνοντας όλη τη beauty ρουτίνα και απολαμβάνοντας την ώρα που βάζω τις κρέμες μου. Είναι ο δικός μου προσωπικός χρόνος και η ευκαιρία να με προσέξω. Κάνω ασκήσεις στο πρόσωπο και στον αυχένα για να φύγει οποιαδήποτε ένταση.


Εχω μάθει πια ότι η ζωή είναι γεμάτη αλλαγές. Αποφάσισα να κάνω μικρά βήματα, ένα κάθε φορά και να ζω όμορφα το σήμερα γιατί είναι το μόνο σίγουρο.


Σας ευχαριστώ που σε αυτή τη διαδρομή είμαστε μαζί - είστε οι καλύτεροι συνοδοιπόροι.


ΠΙΣΩ