210 90 14 211

ΔΕΡΜΑ

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΡΟΔΟΧΡΟΥ ΑΚΜΗ
19.4.2017

Έχει επινοηθεί από την Isabelle Lancray Paris και έρχεται να χαράξει μια νέα διάσταση στην καλλυντική φροντίδα του δέρματος με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Φαγούρες, ερεθισμοί και κοκκινίλες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το δέρμα αποκτά μια νέα ισορροπία!

Εκχυλίσματα από φυτά της Ασίας και της Αφρικής μπαίνουν μέσα σε μια νέα πατέντα λεκιθίνης και προσφέρουν στο δέρμα σας την ιδανική προστασία κατά την διάρκεια της ημέρας και βαθιά επαναδόμηση κατά την διάρκεια της νύχτας. Κάνουν πλήρη επισκευή της κατεστραμμένης χλωρίδας του δέρματος και έχουν άμεσο αποτέλεσμα στην ροδόχου ακμή.

Τα ενεργά συστατικά των προϊόντων προκαλούν αναγέννηση και επαναδόμηση του δερματικού ιστού και μείωση των διαδικασιών φλεγμονής.Το εκχύλισμα από τον καρπό του φυτού KUDZU δρα σαν φυσικό αντισταμινικό, μπλοκάροντας τους υποδοχείς ισταμίνης και προφυλάσσοντας το δέρμα από ερεθισμούς.

Ένα από τα πεπτίδια του είναι υπεύθυνο για να δυναμώνει την φυσική αμυντική ικανότητα του δέρματος. Επιπρόσθετα η προ-βιοτική γλυκάνη που περιέχει προφυλάσσει από παθογένειες την χλωρίδα, ενώ ένα νευροπεπτίδιο, μειώνει αισθητά την φλόγωση και σταθεροποιεί τα τριχοειδή αγγεία αλλάζοντας έτσι την κοκκινίλα που βλέπουμε σε μια ροδόχρου ακμή.

Η μοναδική φόρμουλα των ενεργών συστατικών της θεραπείας με κουκούλια μεταξοσκώληκα και αιθέρια έλαια εγγυάται την επιδιόρθωση, προστασία και φροντίδα του υδρολιπιδιακού φιλμ.

Ελεγχόμενα και επιλεκτικά απελευθερώνονται οι ουσίες που θα επισκευάσουν την δομή του δερματικού ιστού και θα μειώσουν τα κέντρα της φλεγμονής. Πρόκειται για μια θεραπεία προσώπου που δίνει πρώτες βοήθειες στην ροδόχρου ακμή και βελτιώνει άμεσα το ερεθισμένο δέρμα.

Οι ιδιότητες της είναι με τον πιο φυσικό και οργανικό τρόπο να αναγεννά και να επισκευάζει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την ερυθρότητα, ισχυροποιεί τα τοιχώματα των αγγείων, προάγει την δημιουργία υγιούς χλωρίδας δέρματος χωρίς βακτήρια και δίνει στο δέρμα όψη απόλυτης υγείας!

Έρευνες έχουν δείξει ότι μετά από 4 εβδομάδες, όσο χρόνο χρειάζεται και η  επιδερμίδα για να ανανεωθεί, τα σημάδια αλλαγής και βελτίωσης είναι αισθητά, πιο μαλακό δέρμα, πιο φωτεινή επιδερμίδα, λιγότερα σημάδια ροδόχρου ακμής.

Διαβάστε ακόμη Κουκούλια μεταξοσκώληκα & πρωτεΐνη Sericin για ροδόχρους ακμή

Επισκευτείτε μας για να δοκιμάσετε την νέα θεραπεία προσώπου με κουκούλια μεταξοσκώληκα

Στο e-shop μας θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για την ακμή.

Δοκιμάστε τα προϊόντα της Isabelle Lancray που θα τα βρείτε στο e-shop μας

  • Kit Zensation Isabelle Lancray - Kit ολιστικής θεραπείας για ανανέωση υπερευαίσθητου δέρματος
  • KIT Silk Cocoons - Κουκούλια μεταξοσκώληκα για καθαρισμό προσώπου
  • DemaZen Creme Protectice - Κρέμα ημέρας για άμεση προστασία από ερεθισμούς με αντηλιακή προστασία.
  • NutriZen Creme Nutritive - Κρέμα νύχτας για άμεση αναγέννηση και επαναδόμηση του δέρματος με στόχο την μείωση των ερεθισμών.
  • UltraZen Serum - Ορός προσώπου εντατικής θεραπείας ενάντια σε φλεγμονές για προστασία του ευαίσθητου δέρματος.
  • NeoZen Masque - Μάσκα προσώπου άμεσης και εντατικής φροντίδας ελέγχει τους ερεθισμούς του δέρματος.
Ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα για το δέρμα σας;  Κάντε το τεστ και μάθετε.

Θέλετε τη γνώμη του ειδικού;  Ρωτήστε την Beauty Expert  ή καλέστε στο 210 90 14 211 κα προγραμματίστε μια εικονική συμβουλευτική συζήτηση μέσω Skype ή Facetime.
ΠΙΣΩ