210 90 14 211

ΔΕΡΜΑ

ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑΞΟΣΚΩΛΗΚΑ & ΠΡΩΤΕΪΝΗ SERICIN ΓΙΑ ΡΟΔΟΧΡΟΥΣ ΑΚΜΗ
10.4.2017
Πολλές γυναίκες υποφέρουν από ροδόχρους ακμή, κοκκινίλες από τον ήλιο και ευαίσθητο δερμα. Υπάρχει όμως θεραπεία;

Τι είναι η ροδόχρους ακμή;

Η ροδόχρους ακμή είναι μια πολύ συχνή κατάσταση δέρματος, όπου εμφανίζεται κοκκινίλα στο δέρμα και μικρά σπυράκια. Μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Το δέρμα έχει φλεγμονή, διεσταλμένα αγγεία, μια ευαισθησία στον ήλιο και στην αλλαγή καιρικών συνθήκων. Τα αίτια της ροδόχρου ακμής δεν είναι γνωστά, όμως ορμονικοί παράγοντες, κακή πέψη και στρες είναι αυτά που σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ροδόχρους ακμή είναι χρόνια νόσος που παρουσιάζει εξάρσεις και υφέσεις.Ωφείλετε σε πολλούς παράγοντες:
 1. Βλάβη στους θύλακες λόγο μεγάλης παρουσίασης του παράσιτου demodexfolliculorum.
 2. Διαταραχή του τρόπου αντίδρασης των μικρών αγγείων του δέρματος του προσώπου.
 3. Μόνιμες αλλοιώσεις του δέρματος από την χρόνια έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.
Προκαλεί:
 1. Διαταραχή της δομής ινών ελαστίνης και κολλαγόνου.
 2. Υπάρχει αίσθηση ξηρότητας στο δέρμα και αίσθημα φλόγωσης.
Παράγοντες που επηρεάζουνε την ροδόχρου ακμή είναι το αλκοόλ, καρυκεύματα, ηλιακή ακτινοβολία, θερμότητα, κάποια καλλυντικά και κορτιζονούχα σκευάσματα.

Τι είναι η πρωτεΐνη Sericin;

Η Sericin είναι μια πρωτεΐνη που έχουν τα κουκούλια μεταξοσκώληκα, η οποία διεγείρει τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και είναι υπεύθυνη για την λάμψη του δέρματος, την ελαστικότητα και την σφριγηλότατα του. Επίσης λειτουργεί σαν κόλλα και ενώνει τις ίνες κολλαγόνου δίνοντας μια πιο σφριγηλή όψη στο δέρμα. Η Sericin έχει σύνθεση ίδια με την αντίστοιχη γκυκοπρωτείνη του δέρματος μας και έτσι απορροφάτε εύκολα.

Σύμφωνα με τον Dr Prager, “το μυστικό συστατικό είναι Sericin, η ουσία που δεσμεύει το νήμα μεταξιού μαζί, που είναι μια καταπληκτική πρωτεΐνη, περιέχει 18 αμινοξέα, τα οποία βοηθάνε την επιδερμίδα σας.”

Σε γυναίκες με σημάδια ροδόχρου ακμής, ζημία από τη UV ακτινοβολία και ουλές παρουσιάστηκε βελτίωση κατά 20% μετά την εφαρμογή θεραπείας με κουκούλια από μεταξοσκώληκα, με την υφή του δέρματος να δείχνει καλύτερη σε μόλις τρεις εβδομάδες. Και οι ρυτίδες; Μαλάκωσαν αισθητά, ιδιαίτερα γύρω από το στόμα και τα μάτια.

Η Sericin, είναι η σκόνη πρωτεΐνης σε ίνες μεταξοσκώληκα, που σφραγίζει την υγρασία και κρατάει το δέρμα ενυδατωμένο. Αυτή η σκόνη έχει συνδυαστεί με έλαια και χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας για χρόνια. Τα κουκούλια μεταξοσκώληκα χρησιμοποιούνται επίσης για ήπια απολέπιση, αφήνοντας το δέρμα λείο και εύπλαστο.

Η πρωτεΐνη Sericin, που περιέχει 18 αμινοξέα, φωτίζει το δέρμα, αφαιρεί τις ρυτίδες και τα σημάδια από το δέρμα. Η Sericin μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγή κολλαγόνου διατηρώντας έτσι την ελαστικότητα του δέρματος.

Έρευνες έχουν δείξει ότι μετά από 4 εβδομάδες, όσο χρόνο χρειάζεται και η  επιδερμίδα για να ανανεωθεί, τα σημάδια αλλαγής και βελτίωσης είναι αισθητά, πιο μαλακό δέρμα, πιο φωτεινή επιδερμίδα, λιγότερα σημάδια ακμής.Οι δερματολόγοι επιβεβαιώνουν ότι η ζημία από τη UV ακτινοβολία, τα σημάδια ακμής και ουλές στο δέρμα έχουν μειωθεί κατά 20%, ενώ οι ρυτίδες μαλακώνουν σε μεγάλο βαθμό γύρω από την περιοχή των ματιών και το στόμα.

Είναι γεγονός ότι η πρωτεΐνη Sericin ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου στο δέρμα, βοηθάει στην επούλωση των ουλών που άφησε πίσω της η ακμή, αλλά και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος με ορατή βελτίωση στο χρωματισμό.

Διαβάστε ακόμη Κουκούλια μεταξοσκώληκα & πλεονεκτήματα για το δέρμα

Επισκευτείτε μας για να δοκιμάσετε την νέα θεραπεία προσώπου με κουκούλια μεταξοσκώληκα

Στο e-shop μας θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για την ακμή.

Δοκιμάστε τα προϊόντα της Isabelle Lancray που θα τα βρείτε στο e-shop μας

 • Kit Zensation Isabelle Lancray - Kit ολιστικής θεραπείας για ανανέωση υπερευαίσθητου δέρματος
 • KIT Silk Cocoons - Κουκούλια μεταξοσκώληκα για καθαρισμό προσώπου
 • DemaZen Creme Protectice - Κρέμα ημέρας για άμεση προστασία από ερεθισμούς με αντηλιακή προστασία.
 • NutriZen Creme Nutritive - Κρέμα νύχτας για άμεση αναγέννηση και επαναδόμηση του δέρματος με στόχο την μείωση των ερεθισμών.
 • UltraZen Serum - Ορός προσώπου εντατικής θεραπείας ενάντια σε φλεγμονές για προστασία του ευαίσθητου δέρματος.
 • NeoZen Masque - Μάσκα προσώπου άμεσης και εντατικής φροντίδας ελέγχει τους ερεθισμούς του δέρματος.
Ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα για το δέρμα σας;  Κάντε το τεστ και μάθετε.

Θέλετε τη γνώμη του ειδικού;  Ρωτήστε την Beauty Expert  ή καλέστε στο 210 90 14 211 κα προγραμματίστε μια εικονική συμβουλευτική συζήτηση μέσω Skype ή Facetime.
ΠΙΣΩ