210 90 14 211

ΔΕΡΜΑ

CARBOXY - FRACTIONAL RF VS ΡΑΓΑΔΕΣ
17.9.2017
Πολλοί είναι οι λόγοι που εμφανίζονται οι ραγάδες και δεν είναι πάντα εύκολο να αποτρέψεις την εμφάνιση τους... αλλά η καλύτερη και πιο αποτελεσματική λύση για να εξαφανιστούν οι ραγάδες είναι με την συνδυαστική θεραπεία CARBOXY και FRACTIONAL RF.

Η θεραπεία CARBOXY επιτυγχάνει την οξυγόνωση στους ιστούς και την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας. Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα, στην υπό θεραπεία περιοχή.

H θεραπεία FRACTIONAL RF βασίζεται σε ένα μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας που προκαλεί ανάπλαση δέρματος με τον πιο ελεγμένο τρόπο. Οι ραγάδες μειώνονται και υπάρχει η δυνατότητα τέλειας εξάλειψης. Έχει ελάχιστο χρόνο επούλωσης -σε σχέση με το laser- και καμία παρενέργεια.

Τι είναι το FRACTIONAL RF;
Μηχάνημα που μεταφέρει ενέργεια μέσα στο δέρμα κάτω από τις ραγάδες μέσω ραδιοσυχνοτήτων. Οι κλασματικές μικροβελόνες λειτουργούν στοχευμένα και με απόλυτη ακρίβεια βελτιώνοντας την λειτουργία της δερματικής ανάπλασης. Ελαχιστοποιούν την αντίδραση του δέρματος και έχει ελάχιστο πόνο. Η ακρίβεια στον έλεγχο του βάθους μας δίνει την δυνατότητα στόχευσης και ελέγχου.

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία με το μηχάνημα FRACTIONAL RF;
Σε άντρες και γυναίκες που έχουν ραγάδες η ουλές η που θέλουν να έχουν ένα πιο νεανικό και όμορφο πρόσωπο. Στις ουλές και ραγάδες θα βοηθήσει στην ανάπλαση του υγιούς ιστού. Το υγιές δέρμα αντικαθιστά το παλιό και οι ραγάδες συρρικνώνονται και φεύγουν. Στην χαλάρωση είτε στο σώμα είτε στο πρόσωπο θα βελτιώσει άμεσα την παραγωγή κολλαγόνου και θα ενεργοποιήσει την ελαστίνη. Θα μειώσει το βάθος των ρυτίδων, θα φρεσκάρει το δέρμα, θα μειώσει τους πόρους και τις δυσχρωμίες και δεν θα έχει παρενέργειες υπερμελάχρωσης. Προκαλεί μακροχρόνια σύσφιξη. Μεγάλη επιτυχία έχουμε και στο διπλοσάγονο που μέχρι τώρα αντιμετωπιζόταν μόνο χειρουργικά.

Τι είναι η θεραπεία Carboxy;
Είναι η εισαγωγή διοξειδίου του άνθρακα στο δέρμα για θεραπευτικούς σκοπούς.

Πως ανακαλύφτηκε;
Η θεραπεία Carboxy ανακαλύφθηκε στα βασιλικά spa της Γαλλίας, όταν είδαν ότι το διοξείδιο που υπήρχε στις ιαματικές πηγές βοηθούσε πολύ στην επούλωση των πληγών.

Πως δουλεύει το Carboxy;
Με κάθε αναπνοή μας λαμβάνουμε οξυγόνο και εκπνέουμε διοξείδιο του άνθρακα. Τα κύτταρά μας είναι φτιαγμένα για να παίρνουν οξυγόνο, να το καίνε και να παράγουν ενέργεια, αποβάλοντας το διοξείδιο.

Σκεφτείτε, λοιπόν, ότι κάθε φορά που δίνουμε διοξείδιο του άνθρακα στον οργανισμό του δίνουμε το ερέθισμα να κινητοποιηθεί. Το αποτέλεσμα; Στέλνει άμεσα οξυγόνο στους ιστούς, κινητοποιεί τους μηχανισμούς καύσης και προκαλεί καλύτερη αιμάτωση.

Διαβάστε ακόμη ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ!

Τα βήματα της συνδυαστικής θεραπείας Carboxy - FRACTIONAL RF είναι:
1.    Σχεδιάζουμε την περιοχή δράσης και επιλέγουμε στόχο (κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, σύσφιξη, ραγάδες, μαύροι κύκλοι).
2.    Ανάλογα την επιλογή μας θα ρυθμίσουμε το αντίστοιχο πρωτόκολλο.
3.    Απολυμαίνουμε την περιοχή και εισάγουμε ενέσιμα τα διοξείδιο του άνθρακα.
4.    Στη συνέχεια, σε απόλυτα καθαρό δέρμα χρησιμοποιούμε το μηχάνημα FRACTIONAL RF. Εφαρμόζουμε την κατάλληλη κεφαλή (με βελόνες ή χωρίς) και ρυθμίζουμε το βάθος που θέλουμε να μεταφερθεί η ενέργεια. Απόλυτα ασφαλής μέθοδος που επιτρέπει την ανάπλαση του δέρματος μια και αφήνει σημεία υγιούς δέρματος ανέπαφα για πιο γρήγορο αποτέλεσμα χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

To FRACTIONAL RF είναι η πιο εξελιγμένη θεραπεία. Συνδυάζει την τεχνολογία fractional με την τεχνολογία RF. Επιτυγχάνεται ροή ηλεκτρονίων στο κύτταρο και παρέχετε ενέργεια που θα βοηθήσει να επιδιορθώσει στο δέρμα τις βλάβες του. Το αποτέλεσμα είναι αντιστροφή της γήρανσης, αφού ενεργοποιούμε τους επανορθωτικούς μηχανισμούς του δέρματος.
Το carboxy είναι η λύση στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

Μόλις μπει ενέσιμα το διοξείδιο του άνθρακα στην πάσχουσα περιοχή δημιουργεί μία τοξίνωση. Τα λιποκύτταρα θέλουν να το αποβάλουν γρήγορα. Κυριολεκτικά σκάνε και αποβάλλονται από τον οργανισμό με την λέμφο. Βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία, οι τοξίνες αποβάλλονται το κολλαγόνο διεγείρεται και η όψη πορτοκαλιού βελτιώνεται άμεσα.

Μπορεί να δημιουργηθούν μελανιές που θα φύγουν γρήγορα. Έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στην διάλυση του λίπους. Είναι απόλυτα ασφαλές και ο σοργανισμός θα το αποβάλει μέσα σε λίγα λεπτά.

Ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα για το δέρμα σας; Κάντε το τεστ και μάθετε.

Σας προτείνουμε τις best seller κρέμες για ραγάδες από το e-shop μας

A, C & E BODY CREAM 150ml της Environ
STRETCH FIRM CREAM 200ml της Juliette Armand
FIRM AND TONE SERUM 200ml της Murad

Επισκευτείτε μας για να δοκιμάσετε την νέα συνδυαστική θεραπεία CARBOXY - FRACTIONAL RF Ραγάδες
Θέλετε τη γνώμη του ειδικού;  Ρωτήστε την Beauty Expert  ή καλέστε στο 210 90 14 211 κα προγραμματίστε μια εικονική συμβουλευτική συζήτηση μέσω Skype ή Facetime.
ΠΙΣΩ