210 90 14 211

ΔΕΡΜΑ

18.4.2021
Καταρρίπτουμε τους πιο κοινούς μύθους η αποκαλύπτουμε τις πιο δυνατές αλήθειες για τη χρήση Βιταμινών στη ρουτίνα ομορφιάς σας!
20.3.2021
Εκμεταλλευόμαστε αυτή την αναζωογονητική περίοδο της φύσης για να κάνουμε μια επανεκκίνηση και στη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος!

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε σε ποια ζητήματα περιποίησης πρέπει να εστιάσετε αυτή τη σεζόν - και τα πέντε καλύτερα προϊόντα που προτείνουμε για να ανανεώσετε το ντουλαπάκι του skincare!
8.2.2021
Το 2020 αναμφισβήτητα ήταν η χρονιά της Νιασιναμίδης (Β3). Φέτος ήρθε η στιγμή να λάμψουν και κάποια ακόμη εξαιρετικά συστατικά φροντίδας. Σε αντίθεση με το Tea Trea Oil  ή το Υαλουρονικό οξύ, πρόκειται για λιγότερο γνωστά συστατικά που εμφανίζονται σε όλο και περισσότερα προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι αυτά και γιατί το δέρμα σας θα τα λατρέψει συνεχίστε να διαβάζετε!
26.8.2020
Επιστρέψατε από διακοπές και θαυμάζετε το υπέροχο μαύρισμα σας που αναδεικνύει μοναδικά το σώμα και τα χαρακτηριστικά σας; Έχουμε τον τρόπο να κρατήσετε τη λάμψη των διακοπών για έναν ακόμη μήνα με μερικά εύκολα, καθημερινά tips!
22.6.2019
Οι κυμαινόμενες ορμόνες γνωστές ως ανδρογόνα μπορούν να επιδεινώσουν το δέρμα σας αυξάνοντας την παραγωγή σμήγματος που προκαλεί ακμή. Αυτά τα breakouts μπορεί να είναι πολύ σοβαρά, ενώ για άλλους, μπορεί να είναι αρκετά ήπια. Ας δούμε πώς οι ορμόνες μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα σας, αλλά και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε όλα όσα συμβαίνουν στο δέρμα σας.
17.9.2017
Πολλοί είναι οι λόγοι που εμφανίζονται οι ραγάδες και δεν είναι πάντα εύκολο να αποτρέψεις την εμφάνιση τους... αλλά η καλύτερη και πιο αποτελεσματική λύση για να εξαφανιστούν οι ραγάδες είναι με την συνδυαστική θεραπεία CARBOXY και FRACTIONAL RF.
19.4.2017

Έχει επινοηθεί από την Isabelle Lancray Paris και έρχεται να χαράξει μια νέα διάσταση στην καλλυντική φροντίδα του δέρματος με απόλυτα φυσικό τρόπο. Φαγούρες, ερεθισμοί και κοκκινίλες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το δέρμα αποκτά μια νέα ισορροπία!

10.4.2017
Πολλές γυναίκες υποφέρουν από ροδόχρους ακμή, κοκκινίλες από τον ήλιο και ευαίσθητο δερμα. Υπάρχει όμως θεραπεία;
Έρευνες έχουν δείξει ότι μετά από 4 εβδομάδες εφαρμογής, τα σημάδια αλλαγής και βελτίωσης είναι αισθητά, πιο μαλακό δέρμα, πιο φωτεινή επιδερμίδα, λιγότερα σημάδια ακμής και ουλές στο δέρμα με μείωση έως και 20%, ενώ οι ρυτίδες μαλακώνουν σε μεγάλο βαθμό γύρω από την περιοχή των ματιών και το στόμα.