210 90 14 211

ΔΕΡΜΑ

26.8.2020
Επιστρέψατε από διακοπές και θαυμάζετε το υπέροχο μαύρισμα σας που αναδεικνύει μοναδικά το σώμα και τα χαρακτηριστικά σας; Έχουμε τον τρόπο να κρατήσετε τη λάμψη των διακοπών για έναν ακόμη μήνα με μερικά εύκολα, καθημερινά tips!
22.6.2019
Οι κυμαινόμενες ορμόνες γνωστές ως ανδρογόνα μπορούν να επιδεινώσουν το δέρμα σας αυξάνοντας την παραγωγή σμήγματος που προκαλεί ακμή. Αυτά τα breakouts μπορεί να είναι πολύ σοβαρά, ενώ για άλλους, μπορεί να είναι αρκετά ήπια. Ας δούμε πώς οι ορμόνες μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα σας, αλλά και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε όλα όσα συμβαίνουν στο δέρμα σας.
17.9.2017
Πολλοί είναι οι λόγοι που εμφανίζονται οι ραγάδες και δεν είναι πάντα εύκολο να αποτρέψεις την εμφάνιση τους... αλλά η καλύτερη και πιο αποτελεσματική λύση για να εξαφανιστούν οι ραγάδες είναι με την συνδυαστική θεραπεία CARBOXY και FRACTIONAL RF.
19.4.2017

Έχει επινοηθεί από την Isabelle Lancray Paris και έρχεται να χαράξει μια νέα διάσταση στην καλλυντική φροντίδα του δέρματος με απόλυτα φυσικό τρόπο. Φαγούρες, ερεθισμοί και κοκκινίλες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το δέρμα αποκτά μια νέα ισορροπία!

10.4.2017
Πολλές γυναίκες υποφέρουν από ροδόχρους ακμή, κοκκινίλες από τον ήλιο και ευαίσθητο δερμα. Υπάρχει όμως θεραπεία;
Έρευνες έχουν δείξει ότι μετά από 4 εβδομάδες εφαρμογής, τα σημάδια αλλαγής και βελτίωσης είναι αισθητά, πιο μαλακό δέρμα, πιο φωτεινή επιδερμίδα, λιγότερα σημάδια ακμής και ουλές στο δέρμα με μείωση έως και 20%, ενώ οι ρυτίδες μαλακώνουν σε μεγάλο βαθμό γύρω από την περιοχή των ματιών και το στόμα.
30.1.2017
Ο χειμώνας είναι εδώ και πολύ από εμάς βλέπουμε το δέρμα μας να στεγνώνει, να κοκκινίζει και να ερεθίζετε. Νομίζετε ότι βάζοντας απλά μια πιο λιπαρή κρέμα θα σώσετε την αφυδάτωση; Νομίζετε ότι δεν χρειάζεστε αντηλιακό; Σκεφτείτε πάλι. Εδώ σας έχω τα 5 πιο κοινά λάθη και τις λύσεις για τη δυσκολότερη περίοδο του δέρματος από την Beauty Expert του Mf Day Spa.
14.9.2016
Μύθοι και αλήθειες...
Υπάρχει η εντύπωση πως οι γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα θα έχουν λιγότερες ρυτίδες. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως το θετικό του να έχεις μια λιπαρή επιδερμίδα σε όλη σου την ζωή είναι πως θα γεράσεις «καλύτερα».
29.2.2016
Τι πρέπει να ξέρετε για την βιταμίνη Α και γιατί είναι η πιο βασική βιταμίνη στον οργανισμό.