210 90 14 211

ΔΕΡΜΑ

21.9.2021
Στα 30 χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με το δέρμα, τη φροντίδα του και την ιατρική αισθητική, με έχετε ρωτήσει κάθε τι που μπορούσα ή δε μπορούσα να φανταστώ, αλλά μια ερώτηση που πάντα παίζει...δυνατά είναι αυτή: «Γιατί εξακολουθώ να έχω ακμή και να βγάζω σπυράκια ως ενήλικας;». Σας δίνω 10 λόγους που μπορεί να πυροδοτήσουν μια έξαρση ακμής, ακόμα κι αν έχετε περάσει κατά πολύ τα εφηβικά σας χρόνια!
6.7.2021
Οι περισσότερες από εμάς θεωρούμε ένα ηλιακό έγκαυμα ως το μόνο σημάδι ότι το δέρμα μας έχει εκτεθεί υπερβολικά στον ήλιο. Ωστόσο, το να περνάμε όλη την ημέρα έξω μπορεί να προκαλέσει βλάβη ακόμα κι αν δεν καταλήξουμε με ορατό ηλιακό έγκαυμα. Ποια είναι τα ιδανικά συστατικά για να καταπραΰνουν το δέρμα μας μετά από μια ολόκληρη ημέρα στον ήλιο και ποια θα ήταν καλύτερα να αποφύγουμε;
27.6.2021
Η αντηλιακή προστασία είναι αδιαπραγμάτευτος κανόνας για να έχουμε υγιές και όμορφο δέρμα και είναι σημαντική όλες τις εποχές του χρόνου. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε την αλήθεια πίσω από τους πιο δημοφιλείς αντηλιακούς μύθους!
18.4.2021
Καταρρίπτουμε τους πιο κοινούς μύθους η αποκαλύπτουμε τις πιο δυνατές αλήθειες για τη χρήση Βιταμινών στη ρουτίνα ομορφιάς σας!
20.3.2021
Εκμεταλλευόμαστε αυτή την αναζωογονητική περίοδο της φύσης για να κάνουμε μια επανεκκίνηση και στη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος!

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε σε ποια ζητήματα περιποίησης πρέπει να εστιάσετε αυτή τη σεζόν - και τα πέντε καλύτερα προϊόντα που προτείνουμε για να ανανεώσετε το ντουλαπάκι του skincare!
8.2.2021
Το 2020 αναμφισβήτητα ήταν η χρονιά της Νιασιναμίδης (Β3). Φέτος ήρθε η στιγμή να λάμψουν και κάποια ακόμη εξαιρετικά συστατικά φροντίδας. Σε αντίθεση με το Tea Trea Oil  ή το Υαλουρονικό οξύ, πρόκειται για λιγότερο γνωστά συστατικά που εμφανίζονται σε όλο και περισσότερα προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι αυτά και γιατί το δέρμα σας θα τα λατρέψει συνεχίστε να διαβάζετε!
26.8.2020
Επιστρέψατε από διακοπές και θαυμάζετε το υπέροχο μαύρισμα σας που αναδεικνύει μοναδικά το σώμα και τα χαρακτηριστικά σας; Έχουμε τον τρόπο να κρατήσετε τη λάμψη των διακοπών για έναν ακόμη μήνα με μερικά εύκολα, καθημερινά tips!
22.6.2019
Οι κυμαινόμενες ορμόνες γνωστές ως ανδρογόνα μπορούν να επιδεινώσουν το δέρμα σας αυξάνοντας την παραγωγή σμήγματος που προκαλεί ακμή. Αυτά τα breakouts μπορεί να είναι πολύ σοβαρά, ενώ για άλλους, μπορεί να είναι αρκετά ήπια. Ας δούμε πώς οι ορμόνες μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα σας, αλλά και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε όλα όσα συμβαίνουν στο δέρμα σας.