210 90 14 211

AΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

18.6.2021
Βιταμίνη Α & C και το Καλοκαίρι; Φόρεσε τις σωστά!

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιήσεις Βιταμίνη Α & C στη ρουτίνα σου τους Καλοκαιρινούς μήνες;
25.4.2021
Ας μιλήσουμε για τα οξέα: είναι ίσως από τους πιο ευπροσάρμοστους και multitasking παίκτες στη στρατηγική του Skincare! Εμείς τα λατρεύουμε και αν δεν τα έχετε δοκιμάσει ήδη, ξεκινήστε τα...χθες! Πάμε να δούμε τις διαφορές μεταξύ AHA's & BHA's και γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τα εντάξετε στη ρουτίνα σας!
24.2.2021
Ας ξεκινήσουμε με ένα fact: Δεν είναι όλα τα αντιοξειδωτικά ίδια.
Υπάρχουν όμως μερικά αντιοξειδωτικά συστατικά πολύ ισχυρά και παντοδύναμα για την επιδερμίδα και αυτά είναι που πρέπει να αναζητήσετε στις ετικέτες των προϊόντων σας!
23.10.2020
Ξεχάστε το πρόσωπο, τα χέρια ή τα πόδια: Το Ντεκολτέ είναι η Αχίλλειος πτέρνα στην Ιατρική Αισθητική! Όσο και να προσπαθούμε να καμουφλάρουμε το χρόνο που περνάει, το ντεκολτέ είναι μια περιοχή που - συνήθως - μας ξεφεύγει προδίδοντας την ηλικία του δέρματος μας και για την οποία δεν έχει βρεθεί κάποια απόλυτη θεραπεία σύσφιξης ή επαναφοράς!

Τι κάνουμε λοιπόν;
23.9.2020
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στη δερματολογία και την ιατρική αισθητική, η μελέτη του μικροβιώματος αποτελεί ένα επιστημονικό trend που ήρθε για να μείνει και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πολλές καινοτομίες σε προϊόντα που επηρεάζουν θετικά το μικροβίωμα!
Καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες αρχίζουν να ενσωματώνουν την τεχνολογία του μικροβιώματος στα προϊόντα τους, ίσως αναρωτιέστε πώς λειτουργεί και αν αξίζει ή όχι την επένδυση σας, σε χρόνο και χρήματα!
11.8.2020
Επιδιώκοντας μια ανθεκτική στη γήρανση επιδερμίδα, δε θα ήταν πολύ ενθαρρυντικό να ακούσετε ότι μπορείτε να επηρεάσετε σημαντικά αυτήν τη διαδικασία; Και ενώ η γενετική παίζει σίγουρα σημαντικό ρόλο στη γήρανση (περίπου 25%), οι επιλογές τρόπου ζωής που κάνετε διαδραματίζουν πολύ μεγαλύτερο.

Μία από αυτές τις επιλογές είναι πόσο αλκοόλ καταναλώνετε σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ακριβώς πώς το αλκοόλ επηρεάζει τη λειτουργία αυτού του ζωντανού οργανισμού που λέγεται δέρμα, ώστε να μπορείτε υπεύθυνα πλέον να πείτε...ναι ή όχι σε ένα ακόμα κοκτέιλ στο νησί!
23.9.2019
Η παγκόσμια βιομηχανία καλλυντικών επιστρέφει και πάλι στη φύση και τις ευεργετικές ιδιότητες των πρώτων υλών. Ο θησαυρός των Inca για υγεία και μακροζωία! Τις ιδιότητες τις ήξεραν λοιπόν από το παρελθόν, αλλά έφτασε η ώρα να τις ανακαλύψει και η παγκόσμια βιομηχανία ομορφιάς. Ο απόλυτος συνδιασμός που θα προλάβει την γήρανση του δέρματος από τον ήλιο και σας προστατεύει από την δημιουργία πανάδων!
22.6.2019
Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεκινήσουν από μικρή ηλικία θεραπείες για την πρόληψη των ρυτίδων. Με την σωστή φροντίδα της επιδερμίδας και καλό τρόπο ζωής, θα έχετε τα επόμενα χρόνια ένα όμορφο, λαμπερό δέρμα που δείχνει λιγότερες γραμμές, ρυτίδες και καφέ κηλίδες.

Είναι γεγονός ότι η πρόληψη της ορατής γήρανσης του δέρματος είναι πολύ πιο εύκολη και λιγότερο δαπανηρή από το να ξεφορτωθεί κανείς τα σημάδια μόλις εμφανιστούν.
Θα μοιραστούμε μαζί σας δέκα εύκολες συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα σε οποιαδήποτε ηλικία για να αποτρέψετε τις ρυτίδες.