210 90 14 211

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ
28.10.2017
ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ - η πιο νέα τεχνολογική θεραπεία που υπόσχεται να μεταμορφώσει το δέρμα σας και να του δώσει νεανικότητα και υγεία.

Αν σκέφτεστε ότι δεν θα βάζατε ποτέ βακτήρια στο δέρμα σας τότε πρέπει να ξέρετε ότι τα Προβιοτικά που τρώμε είναι γεμάτα ζωντανά βακτήρια και απόλυτα απαραίτητα για την ζωή μας.

Η τοπική θεραπεία προσώπου με Προβιοτικά επαναφέρει το νεανικό περιβάλλον στα κύτταρα του δέρματος και τους κάνει μια νέα ρύθμιση. Τα κύτταρα παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και νέες πρωτεΐνες. Τα Προβιοτικά μέσα στις κρέμες γυρίζουν το ρολόι του δέρματος μας πίσω.

Τι είναι η θεραπεία προσώπου με Προβιοτικά;
Τα Προβιοτικά για τοπική χρήση είναι κρέμες που περιέχουν ζωντανά καλά βακτήρια. Φτιάχνουν το περιβάλλον των κυττάρων ώστε να έχουμε όξινο ph στην επιδερμίδα. Με αυτό τον τρόπο οι λειτουργίες παραγωγής νέων κυττάρων θα είναι ανεμπόδιστες και τα κακά βακτήρια δεν θα βρουν έδαφος να πολλαπλασιαστούν.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Σε όλους όσους θέλουν να έχουν υγιές και νεανικό δέρμα. Μελέτες που έκαναν στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης οι δερματολόγοι έδειξαν ότι οι προβιοτικές θεραπείες αντιμετωπίζουν ακόμα και την χρόνια ερυθρότητα, αλλά και ακνεικές καταστάσεις και εκζέματα.

Ιδανική θεραπεία για:
  • Δέρματα θαμπά που δεν έχουν καλή υγρασία.
  • Ευαίσθητα δέρματα που κοκκινίζουν εύκολα.
  • Δέρματα που έχουν εξάρσεις ακμής ή ροδόχρου.
  • Όλα τα δέρματα που θέλουν να διατηρήσουν την φυσική υγεία και νεανικότητα τους.
Τι θα αισθανθώ;
Η θεραπεία προσώπου με Προβιοτικά έχει δροσερή και ευχάριστη αίσθηση. Η φυσική χλωρίδα του προσώπου επανέρχεται μετά από μια μόνο συνέδρια και αισθάνεστε απόλυτη υγρασία.

Θα ξεφλουδίσω ή θα κοκκινήσω;
Δεν θα έχετε καμία αντένδειξη.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;
Από μία έως 6 συνεδρίες ανάλογα την κατάσταση του δέρματος.


Τα βήματα της θεραπείας με Προβιοτικά:
  1. Καθαρίζουμε το δέρμα με καθαριστικό που περιέχει Προβιοτικά. Αυτό έχει την ικανότητα να επαναφέρει την επιδερμίδα στο όξινο ph της.
  2. Τοποθετούμε ένα πίλινγκ με ένζυμα παπάγιας που καθαρίζει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει. Προετοιμάζουμε έτσι το δέρμα για να δεχτεί τα καλά βακτήρια.
  3. Εφαρμόζουμε τις κρέμες με τα Προβιοτικά, ανάλογα τι δερματική ανάγκη έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι διαφορετικά τα Προβιοτικά για καταστάσεις ακμής και άλλα για αντιγήρανση ή πανάδες.
  4. Εφαρμόζουμε μάσκα με Προβιοτικά. Είναι μια ιδιαίτερη μάσκα που κατά την εφαρμογή της αφρίζει. Αισθάνεστε μικρές φυσαλίδες να πλημυρίζουν τα κύτταρα του δέρματος. Μεταφέρουν οξυγόνο και συστατικά στους ιστούς.

Ποια προϊόντα είναι τα καλύτερα για το δέρμα σας;  Κάντε το τεστ και μάθετε.

Δοκιμάστε προϊόντα με Προβιοτικά από τη Medik8 που θα τα βρείτε στο e-shop μας

Διαβάστε ακόμη Φτιάξε μόνη σου μάσκες με προβιοτικά - Μέρος 2ο

Δοκιμάστε προϊόντα με Προβιοτικά από τη Dermagenetic  που θα τα βρείτε στο e-shop μας

Επισκευτείτε μας για να δοκιμάσετε την νέα Θεραπεία με Προβιοτικά

Θέλετε τη γνώμη του ειδικού;  Ρωτήστε την Beauty Expert  ή καλέστε στο 210 90 14 211 κα προγραμματίστε μια εικονική συμβουλευτική συζήτηση μέσω Skype ή Facetime.
ΠΙΣΩ