210 90 14 211

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ;
26.6.2017
Αν και δεν θεωρείται απαραίτητη σε μια βασική ρουτίνα φροντίδας του δέρματος, οι μάσκες αποτελούν σημαντικό μέρος της επίτευξης υγιούς, όμορφου δέρματος. Αλλά επειδή το δέρμα του καθενός είναι μοναδικό, οι μάσκες δεν είναι κάτι που ταιριάζει σε όλους. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τη σωστή μάσκα για τον τύπο του δέρματός σας.

Ας δούμε ποια είδη μάσκας προσώπου υπάρχουν και ποια ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Gel masks: Αυτές συνήθως είναι απαλλαγμένες από έλαιο και έχουν συνοχή γέλης. Αυτοί οι τύποι μάσκας είναι οι καλύτεροι για την ενυδάτωση του δέρματος, έτσι είναι ευεργετικοί για το λιπαρό, επιρρεπές σε ακμή, αφυδατωμένο δέρμα, όπου ο στόχος είναι να προσθέσετε νερό στο δέρμα, αλλά να μην προσθέσετε λάδι. Λόγω των φυσικά χαμηλών θερμοκρασιών τους, είναι επίσης ιδανικές για την καταπραϋντική ερυθρότητα στο ευαίσθητο δέρμα, καθώς και για τα καταπραϋντικά ηλιακά εγκαύματα. Μια μάσκα gel το καλοκαίρι προσφέρει τόσο υπέροχη ψύξη στο δέρμα όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές ...

Clay masks: Γενικά, αυτοί οι τύποι μάσκας χρησιμοποιούν άργιλο που απορροφά τη λυπαρότητα, καθώς ξηραίνονται, δημιουργούν ένα σφίξιμο που ενθαρρύνει τον καθαρισμό και τη σύσφιξη των πόρων. Οι μάσκες με βάση το πηλό συνιστώνται για λιπαρές, επιρρεπείς στην ακμή και κανονικό δέρμα που χρειάζεται απορρόφηση της λυπαρότητας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί, όμως, επειδή μερικές πήλινες μάσκες μπορεί να είναι υπερβολικά στεγνές και αυτό ποτέ δεν είναι καλό για την υγεία του δέρματος. Πώς μπορώ να μάθω αν η μάσκα μου είναι πολύ στεγνή; Αν όταν χαμογελάτε αφού στεγνώσει η μάσκα από πηλό, σπάσει σε ένα εκατομμύριο μικρά κομμάτια; Αν ναι, τότε μπορεί να αποφύγετε αυτή τη μάσκα, ειδικά αν το δέρμα σας δεν είναι πολύ λυπαρό. Η προσθήκη ενός ορού δέρματος για τον τύπο του δέρματός σας κάτω από μια μάσκα μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποτροπή τυχόν πιθανής επίδρασης ξήρανσης.

Cream masks: Περιέχουν ενυδατικά έλαια που βοηθούν να ενυδατώνουν βαθιά και να ξεφλουδίζουν τα φυσιολογικά έως ξηρά είδη δέρματος. Πολλές μάσκες κρέμας δεν χρειάζεται να ξεπλυθούν αφού στεγνώσουν (αντίθετα από τις παραδοσιακές μάσκες gel ή αργίλου), αλλά μπορείτε να απομακρύνετε τα υπολείμματα και να αφήσετε την περίσσεια για να δώσετε στο δέρμα σας μια πρόσθετη ώθηση της υγρασίας.

Sheet masks: Αυτά είναι λεπτά φύλλα από βαμβάκι εμποτισμένα σε διάφορα συστατικά ενυδάτωσης που εφαρμόζονται ως αποφρακτική σφράγιση πάνω στο πρόσωπο για να εξαναγκάσουν την ενυδάτωση στο δέρμα. Συνήθως είναι απαλλαγμένα από έλαιο, ώστε να είναι κατάλληλα για λιπαρά και συνδυασμένα είδη δέρματος. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να τις χρησιμοποιήσουν ενώ βρίσκονται σε αεροπλάνο για να αποτρέψουν την αφυδάτωση.

Διαβάστε ακόμα Face Sheet Masks - Υφασμάτινες μάσκες προσώπου στο σπίτι

Ανεξάρτητα από το ποια μάσκα χρησιμοποιείτε, όλοι οι τύποι δέρματος θα ωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό όταν χρησιμοποιείται πρώτα μια απολέπιση ή μια φλούδα απολέπισης. Αυτό επιτρέπει στη μάσκα να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά.

Ποια μάσκα είναι καλύτερη για το δέρμα σας;  Κάντε το τεστ και μάθετε.

Επισκευτείτε μας για να δοκιμάσετε την νέα θεραπεία προσώπου με υφασμάτινη μάσκα για ενυδάτωση!

Θέλετε τη γνώμη του ειδικού;  Ρωτήστε την Beauty Expert  ή καλέστε στο 210 90 14 211 κα προγραμματίστε μια εικονική συμβουλευτική συζήτηση μέσω Skype ή Facetime.
ΠΙΣΩ