210 90 14 211

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

11.12.2018
Λαμπερή,φωτεινή επιδερμίδα, όχι μόνο τις γιορτές .. αλλά 365 ημέρες το χρόνο!
Πώς θα αποκτήσετε το πιο λαμπερό δέρμα που είχατε ποτέ, σχεδόν Γυάλινο.Η λάμψη που έρχεται από το διάστημα. Το νέο beauty trend στο Instagram από beauty bloggers σε Ασία & Αμερική. Διάφανο, υγειές δέρμα, χωρίς πόρους και κρυστάλλινα καθαρή, σχεδόν γυάλινη επιδερμίδα. Στοιχεία από την εναλλακτική ιατρική σε συνδιασμό με τελευταία high-tech τεχνολογία στην αισθητική.
6.5.2018
Μάθετε όλα τα μυστικά για superfoods και πώς θα φτιάξετε μόνες σας τέλειες μάσκες για το πρόσωπο με superfoods!
6.5.2018
Ότι πιο νέο στην αισθητική είναι η θεραπεία που δίνει ποιότητα ζωής στα κύτταρα μας. Είναι η ασπίδα κατά του στρες. Τα super foods στο δέρμα δίνουν υγρασία χωρίς λιπαρότητα, βελτιώνουν άμεσα την κυτταρική ανανέωση και δημιουργούν νεανικό δέρμα μειώνοντας τα σημάδια της γήρανσης. Κεράσια, Avocado, σκόρδο, καρότα, macademia, μπαίνουν στην παλέτα μας και δίνουν ενέργεια και νεανικότητα.
4.4.2018
Θέλετε να έχετε ένα υγειές, ενυδατωμένο και φωτεινό δέρμα με την πιο φυσική μέθοδο;
Με τη νέα Aqua Peeling Hydra Facial σταματήστε το χρόνο με καθαρισμό προσώπου με το νέο μηχάνημα HYDROGEN H2 και υδρογονωμένο νερό!
Η νέα φυσική ανακάλυψη Hydrogen Water που θα σας ενθουσιάσει είναι εδώ!
28.10.2017
Όλοι μιλούν για τα οφέλη των προβιοτικών στο δέρμα και τι καλύτερο από το να δώσουμε στο δέρμα και στον οργανισμό μας ότι χρειάζεται με μια προβιοτική μάσκα προσώπου που φτιάξαμε μόνες μας στο σπίτι;

Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τις καλύτερες μάσκες με προβιοτικά... τις δοκιμάσαμε και σας τις προτείνουμε.(Μέρος 2ο)
28.10.2017
Όλοι μιλούν για τα οφέλη των προβιοτικών στο δέρμα και τι καλύτερο από το να δώσουμε στο δέρμα και στον οργανισμό μας ότι χρειάζεται με μια προβιοτική μάσκα προσώπου που φτιάξαμε μόνες μας στο σπίτι;

Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τις καλύτερες μάσκες με προβιοτικά... τις δοκιμάσαμε και σας τις προτείνουμε.(Μέρος 1ο)
28.10.2017

Ενώ κάνετε μια υγιεινή διατροφή και ασκήστε τακτικά, σημαντικό μέρος της διατήρησης της καλής υγείας και ευεξίας, υπάρχει ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας που οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν: βακτήρια εντέρου ή προβιοτικά. Στην πραγματικότητα, η σημασία των προβιοτικών είναι τόσο μεγάλη που πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η καλή ισορροπία αυτών των "καλών βακτηρίων" θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να απολαύσετε μια πιο υγιή ζωή.

28.10.2017
Γνωρίζετε τι κάνουν τα καλά βακτήρια στο δέρμα; Ξέρετε ότι η υγεία του δέρματος σας εξαρτάται από το μικρόβια που έχει το δέρμα σας; ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ είναι η πιο νέα τεχνολογική θεραπεία που υπόσχεται να μεταμορφώσει το δέρμα σας και να του δώσει νεανικότητα και υγεία. Η θεραπεία με Προβιοτικά ξαναπρογραμματίζει τα κύτταρα του δέρματος και τα επαναφέρει στον νεανικό εαυτό τους. Δοκιμάστε τη θεραπεία που φέρνει πίσω στο δέρμα σας τα καλά βακτήρια και το κάνει να λάμπει.