210 90 14 211

BLOG

23.9.2019
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αρκετές γυναίκες εμφανίζουν συμπτώματα κατακράτησης υγρών, αλλά και ραγάδες. Και τα δύο συμπτώματα, οφείλονται στις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και σχετίζονται με την αλλαγή του βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα.23.9.2019
Η παγκόσμια βιομηχανία καλλυντικών επιστρέφει και πάλι στη φύση και τις ευεργετικές ιδιότητες των πρώτων υλών. Ο θησαυρός των Inca για υγεία και μακροζωία! Τις ιδιότητες τις ήξεραν λοιπόν από το παρελθόν, αλλά έφτασε η ώρα να τις ανακαλύψει και η παγκόσμια βιομηχανία ομορφιάς. Ο απόλυτος συνδιασμός που θα προλάβει την γήρανση του δέρματος από τον ήλιο και σας προστατεύει από την δημιουργία πανάδων!
23.8.2019
Τι πρέπει να κάνουμε κατά την εγκυμοσύνη για να νιώθουμε όμορφες και χαρούμενες, να έχουμε μια υγιή όψη που θα βοηθήσει στην σωστή ανάπτυξη του εμβρύου; Ποιες θεραπείες επιτρέπεται να κάνουμε κατά την εγκυμοσύνη;
23.8.2019
Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης οι αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση είναι πολλές. Για να βεβαιωθούμε ότι το μικρό που μεγαλώνει μέσα μας είναι ασφαλές και υγιές, πρέπει και η μαμά είναι καλά και υγιής, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Για αυτό και κάθε έγκυος πρέπει να αισθάνεται όμορφα και άνετα όσο ποτέ.
Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει ποιες θεραπείες προσώπου είναι ασφαλείς όταν είστε έγκυοι:

23.7.2019
Η εγκυμοσύνη θεωρείτε η καλύτερη περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας, αλλά είναι έτσι; Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ άγχος κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Θέλουμε να ξέρουμε ότι τα πράγματα που κάνουμε δεν θα κάνουν κακό στο μωρό μας και ότι θα δώσουμε στον οργανισμό μας τα καλυτέρα συστατικά για να είναι υγιές και ασφαλές το έμβρυο. Δέχομαι πολλές ερωτήσεις για το τι πρέπει να κάνει μια έγκυος γυναικά για να διατηρήσει την καλή της υγειά, αλλά και την ομορφιά της και αποφάσισα να μοιραστώ όλα τα μυστικά ομορφιάς για την εγκυμοσύνη!
22.6.2019
Οι κυμαινόμενες ορμόνες γνωστές ως ανδρογόνα μπορούν να επιδεινώσουν το δέρμα σας αυξάνοντας την παραγωγή σμήγματος που προκαλεί ακμή. Αυτά τα breakouts μπορεί να είναι πολύ σοβαρά, ενώ για άλλους, μπορεί να είναι αρκετά ήπια. Ας δούμε πώς οι ορμόνες μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα σας, αλλά και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε όλα όσα συμβαίνουν στο δέρμα σας.
22.6.2019
Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεκινήσουν από μικρή ηλικία θεραπείες για την πρόληψη των ρυτίδων. Με την σωστή φροντίδα της επιδερμίδας και καλό τρόπο ζωής, θα έχετε τα επόμενα χρόνια ένα όμορφο, λαμπερό δέρμα που δείχνει λιγότερες γραμμές, ρυτίδες και καφέ κηλίδες.

Είναι γεγονός ότι η πρόληψη της ορατής γήρανσης του δέρματος είναι πολύ πιο εύκολη και λιγότερο δαπανηρή από το να ξεφορτωθεί κανείς τα σημάδια μόλις εμφανιστούν.
Θα μοιραστούμε μαζί σας δέκα εύκολες συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα σε οποιαδήποτε ηλικία για να αποτρέψετε τις ρυτίδες.
13.5.2019
"Η επιστήμη του δέρματος πρέπει να βρίσκεται στην αρχή της κοινωνικής αλλαγής και εξέλιξης για να πετύχει."

Φανταστήκατε ποτέ ότι τα καλλυντικά θα επηρεάζουν τον εγκέφαλό σας! Έφτασε λοιπόν η εποχή που φυσικές ουσίες θα μπορούν να κατευθύνουν τον εγκέφαλο!
"Υγιές μυαλό, υγιές σώμα" είναι μια αλήθεια, το έλεγαν οι αρχαίοι προγονοί μας, αλλά τώρα το λέει και η επιστήμη!
Νέες μελέτες έδειξαν πώς η νοητική σας κατάσταση επηρεάζει την υγεία του δέρματος μας. Αυτό είναι το σκεπτικό που υπογραμμίζει μια πολλά υποσχόμενη νέα εποχή καλλυντικών και θεραπειών!