210 90 14 211

BLOG

16.10.2020

Πολύ μεγάλο hype γίνεται στο κόσμο της αισθητικής για τον καθαρισμό προσώπου Aqua Peeling Hydra Facial με υδρογονωμένο νερό - Hydrogen Water! Νιώθετε έτοιμες να το δοκιμάσετε; Σας αποκαλύπτουμε όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε το ραντεβού σας!
30.9.2020
Πέρα από τα συναισθήματα μας, τα μάτια δεν κρύβουν ούτε και την ηλικία μας. Είναι μια από τις πιο ευαίσθητες και ευάλωτες στο χρόνο περιοχές του προσώπου μας και, σύμφωνα με πολλές επιστημονικές μελέτες, η πρώτη που εμφανίζει συμπτώματα γήρανσης.

Ευτυχώς για όλες μας, υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε τόσο για την πρόληψη γραμμών και ρυτίδων ή την καταπολέμηση της κουρασμένης όψης και των μαύρων κύκλων όσο και για την επαναφορά της χαμένης λάμψης στην περιοφθαλμική περιοχή.
23.9.2020
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στη δερματολογία και την ιατρική αισθητική, η μελέτη του μικροβιώματος αποτελεί ένα επιστημονικό trend που ήρθε για να μείνει και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πολλές καινοτομίες σε προϊόντα που επηρεάζουν θετικά το μικροβίωμα!
Καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες αρχίζουν να ενσωματώνουν την τεχνολογία του μικροβιώματος στα προϊόντα τους, ίσως αναρωτιέστε πώς λειτουργεί και αν αξίζει ή όχι την επένδυση σας, σε χρόνο και χρήματα!
14.9.2020

Είμαι ευτυχισμένη: Εύκολο να το λες, πιο δύσκολο να το πετύχεις, αλλά είναι κάτι για το οποίο δε σταματάω να προσπαθώ!  Εσάς τι σας κάνει να το λέτε καθημερινά;


2.9.2020
Μπορεί να είμαστε ανυπόμονες για τον ερχομό του Σεπτέμβρη, καθώς μια νέα εποχή ξεκινά, με νέους στόχους και αναζητήσεις! Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως οτι ο καιρός σταδιακά αλλάζει και ο τρόπος με τον οποίο το δέρμα μας αντιδρά στις νέες καιρικές συνθήκες αλλάζει επίσης!
Επομένως, δεν είναι μόνο θέμα συνήθειας ή trend να αλλάζετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας για το φθινόπωρο, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για να τη διατηρήσετε υγιή και...χαρούμενη όλο το χρόνο!

Δείτε πως με 6 αλλαγές στην καθημερινή σας φροντίδα, θα κάνετε τη μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο!
26.8.2020
Επιστρέψατε από διακοπές και θαυμάζετε το υπέροχο μαύρισμα σας που αναδεικνύει μοναδικά το σώμα και τα χαρακτηριστικά σας; Έχουμε τον τρόπο να κρατήσετε τη λάμψη των διακοπών για έναν ακόμη μήνα με μερικά εύκολα, καθημερινά tips!
17.8.2020
Μάσκα εγκυμοσύνης, αποχρωματισμός, υπερμελάγχρωση, πανάδες, καφέ κηλίδες, “μουστάκι” - όπως και αν το πείτε, το Μέλασμα είναι μια κοινή πάθηση του δέρματος που επηρεάζει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών (περίπου 6 εκατ, γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα). Παρόλο που είναι τόσο κοινό, μπορεί να είναι δύσκολο να διαγνωστεί και ακόμη πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Πως θα το προλάβουμε και πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε στο σπίτι ή και στο ινστιτούτο;
11.8.2020
Επιδιώκοντας μια ανθεκτική στη γήρανση επιδερμίδα, δε θα ήταν πολύ ενθαρρυντικό να ακούσετε ότι μπορείτε να επηρεάσετε σημαντικά αυτήν τη διαδικασία; Και ενώ η γενετική παίζει σίγουρα σημαντικό ρόλο στη γήρανση (περίπου 25%), οι επιλογές τρόπου ζωής που κάνετε διαδραματίζουν πολύ μεγαλύτερο.

Μία από αυτές τις επιλογές είναι πόσο αλκοόλ καταναλώνετε σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ακριβώς πώς το αλκοόλ επηρεάζει τη λειτουργία αυτού του ζωντανού οργανισμού που λέγεται δέρμα, ώστε να μπορείτε υπεύθυνα πλέον να πείτε...ναι ή όχι σε ένα ακόμα κοκτέιλ στο νησί!