210 90 14 211

BLOG

25.3.2020
"Μένουμε σπίτι" είναι το motto αυτών των ημερών... αλλά δε ξεχνάμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας!
Θα βγούμε από την καθημερινή μας ρουτίνα και το πρόγραμμα μας, αλλά ας δούμε τα θετικά, έχουμε χρόνο να κάνουμε όσα πριν δεν προλαβαίναμε. Μπορούμε επιτέλους να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας και να προσέξουμε τον εαυτό μας και τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους.
17.3.2020
Η ομορφιά ξεκινάει και τελειώνει στις καθημερινές συνήθειες, με πρώτη αυτή του φαγητού φίλες μου.

Για να έχετε ένα νεανικό και σφριγηλό δέρμα, φτάνει να χρησιμοποιείτε μονάχα ακριβά και σωστά καλλυντικά; Όχι βέβαια!

Στο τελευταίο συνέδριο ιατρικής αισθητικής που επισκέφθηκα στην Αφρική, έμαθα μια μεγάλη αλήθεια και σήμερα θα την μοιραστώ μαζί σας.
31.1.2020
Η νιασιναμίδη, επίσης γνωστή ως νικοτιναμίδη, είναι μια μορφή νιασίνης (βιταμίνη Β3). Τα σώματά μας δεν παράγουν νιασίνη από μόνοι τους, αλλά το έχουμε από μια στρογγυλή διατροφή. Στο σώμα μας, η νιασίνη βοηθάει στη μετατροπή των τροφίμων σε ενέργεια. Παίζει επίσης ρόλο στην κυτταρική σηματοδότηση και στην επισκευή DNA.
30.1.2020
Το χειμώνα το δέρμα δέχεται μεγάλες πιέσεις από την διαφορά θερμοκρασίας. Πολύ ζέστη μέσα και αρκετό κρύο έξω.
Το κατάλληλο καθαριστικό και μια αντιηλιακή που δεν φράσει την αναπνοή του δέρματος είναι η πρώτη σωτήρια κίνηση για την αφυδάτωση της επιδερμίδας. Σκεφτείτε τώρα να μην φοράτε το κατάλληλο καθαριστικό και να χρησιμοποιείτε ένα σαπούνι.
29.1.2020
Η καινούργια χρονιά μόλις μπήκε και οι beauty bloggers ήδη έχουν ετοιμάσει τη λίστα με τα πιο must skincare trends για το 2020!
Ας δούμε ποια θα είναι αυτά...
17.1.2020
«Πάντα ψάχνουμε μία θεραπεία που θα μας κάνει να χάσουμε βάρος και αυτό μπορεί να μας κάνει να φτάσουμε και στα πιο απίθανα μέρη.»

Μοναδική ΑΝΑΚΑΛΗΨΗ στο κόσμο της ομορφιάς από τη Νότια Αφρική, που βασίζεται στις μαγικές ιδιότητες του κάκτου Kalahari για την μείωση της αίσθησης της πείνας αλλά και την απώλεια βάρους.

Έρευνες έδειξαν πως το φυτό αυτό αντέχει στις αντίξοες συνθήκες της ερήμου έχει άμεση σχέση με τον κόσμο της υγείας και της ομορφιάς. Οι έρευνες βασίστηκαν στο γεγονός ότι για εκατοντάδες χρόνια στην Αφρική κατανάλωναν τον κάκτο αυτό για να περιορίσουν την πείνα τους. Είδαν ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν τον κάκτο Καλαχάρι δεν πεινούσαν και δεν διψούσαν για μια ολόκληρη ημέρα.
23.9.2019
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αρκετές γυναίκες εμφανίζουν συμπτώματα κατακράτησης υγρών, αλλά και ραγάδες. Και τα δύο συμπτώματα, οφείλονται στις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και σχετίζονται με την αλλαγή του βάρους σε σύντομο χρονικό διάστημα.23.9.2019
Η παγκόσμια βιομηχανία καλλυντικών επιστρέφει και πάλι στη φύση και τις ευεργετικές ιδιότητες των πρώτων υλών. Ο θησαυρός των Inca για υγεία και μακροζωία! Τις ιδιότητες τις ήξεραν λοιπόν από το παρελθόν, αλλά έφτασε η ώρα να τις ανακαλύψει και η παγκόσμια βιομηχανία ομορφιάς. Ο απόλυτος συνδιασμός που θα προλάβει την γήρανση του δέρματος από τον ήλιο και σας προστατεύει από την δημιουργία πανάδων!