post

2022: Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ!

Άλλος ένας χρόνος έφτασε σχεδόν στο τέλος του! Το 2022 συνέβησαν πολλά όμορφα πράγματα στην ομάδα μου, στο ινστιτούτο, στους συνεργάτες μου και σ’ εμένα προσωπικά. Ας δούμε μαζί μερικά από αυτά:

 

  • Κάναμε Redesign στο Website μας!

Ξέρετε πολύ καλά ότι μας αρέσουν πολύ οι αλλαγές και οι εξελίξεις! Κάθε χρόνο ψάχνουμε για εσάς τις καινοτομίες σε θεραπείες και  προϊόντα, πρόσφατα ανανεώσαμε το χώρο μας και το μόνο που έμενε ήταν να εκσυγχρονίσουμε και να δώσουμε μια φρεσκάδα και στην ιστοσελίδα μας. Το νέο μας website λοιπόν είναι online και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένες!

Σχεδιάστηκε με γνώμονα τη δική σας εμπειρία online shopping αλλά και το πως θα σας δώσουμε καλύτερα και πιο εύκολα όλη την πληροφορία που χρειάζεστε για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας και να κάνετε πράξη το “Ομορφιά και Υγεία πάνε μαζί” που σας τονίζω κάθε φορά!

 

  • Πήραμε 2 χρυσά βραβεία, ξανά, στα aesthetic Awards 2022!

Γι ακόμη μια χρονιά το MF DAY SPA απέσπασε 2 χρυσά βραβεία στην τελετή AESTHETIC AWARDS 2022, στην οποία βραβεύονται ετησίως τα πιο καινοτόμα κέντρα αισθητικής, οι πιο πρωτοποριακές υπηρεσίες ομορφιάς και τα καλύτερα προϊόντα skincare! Το MF DAY SPA κέρδισε 2 βραβεία Gold στις κατηγορίες Best Aesthetic Site & Best Obesity Treatment /Τετραπλή θεραπεία παχυσαρκίας. Ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη σας!

 

  • Ταξιδέψαμε 2 φορές με τη Σύμπλευση, ένα ταξίδι με πυξίδα την προσφορά και την Αλληλεγγύη!

Μια στο Αιγαίο και μια στο Ιόνιο – Κυριολεκτικά, οι συμβουλές μας για υγιές δέρμα έχουν φτάσει σε κάθε άκρη της Ελλάδας, καθώς ανάμεσα στις εθελοντικές δράσεις που είχε οργανώσει η Σύμπλευση συμπεριλαμβάνεται και η αξιολόγηση/συμβουλευτική/θεραπεία από επαγγελματία αισθητικό, δηλαδή….εμένα! 

Η εθελοντική δράση της Σύμπλευσης στα ακριτικά νησιά είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Μοιραζόμαστε ανθρώπινες στιγμές, παίρνοντας μια αληθινή γεύση από την τοπική κουλτούρα. Γινόμαστε πραγματικοί ταξιδιώτες στα νησιά μας αντί απλοί τουρίστες. Ξεπερνάμε τη συμβατικότητα της καθημερινότητας. Καθαρίζουμε τη σκέψη μας. Επιστρέφουμε πιο ανεξάρτητοι, θαρραλέοι, ανοιχτόμυαλοι, τολμηροί.

Όχι 1, όχι 2, αλλά 4 κεφαλές επιστρατεύσαμε στην υπηρεσία της Κρυολιπόλυσης με το brand new, super high-tech μηχάνημα που φέραμε στο Ινστιτούτο.

  • Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας
  • Ελαχιστοποίηση σημαδιών
  • Πιο γρήγορο 𝚡4 καθώς στοχεύουμε περισσότερες περιοχές μαζί
  • Με νέα τεχνολογία και περισσότερα προγράμματα για να εξατομικεύεται ανα περίπτωση!

Νέα προϊόντα, νέες θεραπείες!

Δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα, καθώς αναζητάμε διαρκώς την καινοτομία – μερικά από αυτά:

  • Θεραπεία Microgold – Experience the MicroGold Glow 
    Ενα είδος microneedling, σχεδιασμένο για να εισάγει ανώδυνα και αποτελεσματικά βιοδραστικές ενώσεις στο δέρμα, αποφεύγοντας τις κοινές επιπλοκές που σχετίζονται με τις συμβατικές τεχνικές needling.
  • Murad Targeted Wrinkle Corrector – η λύση για ΑΜΕΣΟ γέμισμα της ρυτίδας με ένα προϊόν – «σβηστήρι» όπως μ´ αρέσει να το λέω!Για να το πούμε και επιστημονικά:
    • Είναι ένα παντοδύναμο προϊόν με πεπτίδια & υαλουρονικό οξύ
    • Μιμείται τη δράση των fillers γεμίζοντας τη ρυτίδα ενώ το εξαπεπτίδιο μιμείται τη δράση των ενέσιμων βοτουλινικής τοξίνης Α, χαλαρώνοντας προσωρινά τη σύσπαση των μυών – άρα προλαμβάνει το σχηματισμό νέων ρυτίδων ή την εγκατάσταση των ήδη σχηματισμένων
  • Environ – Νέες θεραπείες & ένα υπέροχο event: Σε ένα μοναδικό event που οργανώσαμε στο Ινστιτούτο μαζί με την Environ, σας δείξαμε τις νέες θεραπείες που περιλαμβάνουν μη ενέσιμη μεσοθεραπεία με Βιταμίνες για λάμψη και γέμισμα ρυτίδων, detox θεραπείες με μηχάνημα DF και θεραπείες για άμεση απευαισθητοποίηση του δέρματος και ενίσχυση της άμυνας του! Ρώτησε μας και έλα να τις δοκιμάσεις!
  • Το ΝΕΟ Cool Lite Laser – Αποτρίχωση με Laser τελευταίας τεχνολογίας, τριπλού κύματος! Πρόκειται για το πρώτο υψηλής ισχύς Διοδικό Laser με χρήση τεχνολογίας Fiber Coupled Diode (οπτικής ίνας) για αποτρίχωση. Χάρη στο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζουμε: ☑️Λιγότερες συνεδρίες ☑️Πιο γρήγορα, μόνιμα αποτελέσματα ☑️Ότι δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός ☑️Αντιμετώπιση στο ανοιχτόχρωμο χνούδι ☑️ Μια τεχνολογία κατάλληλη και για τους καλοκαιρινούς μήνες

Δες το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

  • Ξεκινήσαμε τις Virtual συνεδρίες!
    Φέτος, με αφορμή το νέο website, ξεκινήσαμε επίσημα την εικονική μας συμβουλευτική! Λατρεύω αυτό το πρόγραμμα γιατί αντιπροσωπεύει όλα όσα πρεσβεύει το MF DAY SPA—είσαι μοναδική, όπως και το δέρμα σου. Στόχος μας; Να έρθουμε πιο κοντά με το κοινό μας, με εσένα δηλαδή, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα και πιο ουσιαστικά, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε και τη νέα μας σελίδα Online Consultation, όπου ακόμα και αν είσαι μακριά, μέσω της τεχνολογίας θα είναι πραγματικά σαν να βρίσκεσαι στο Ινστιτούτο μέσω μιας απόλυτα εξατομικευμένης εμπειρίας!

Αυτά είναι μόνο μερικά από όλα τα ευχάριστα που συνέβησαν το 2022. Όπως πάντα είμαι ευγνώμων για όλα και ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει η επόμενη χρονιά! Εμείς ετοιμάζουμε πολλά νέα πράγματα τα οποία θα σας αποκαλύπτουμε σιγά – σιγά, ειδικά όσες μας παρακολουθείτε στο Instagram και στο κανάλι μας στο YouTube! 

Εύχομαι σε όλους μια καταπληκτική νέα χρονιά, έχοντας στο πλευρό σας αυτούς που νιώθετε δικούς σας!

Share this post

Το ακόλουθο προϊόν προστέθηκε στο καλάθι: