ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

Στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε μακριά τα σημάδια του ήλιου, η λύση είναι η καθημερινή χρήση αντηλιακής προστασίας.

Υπάρχει μεγάλη γκάμα αντηλιακών, χρειάζεται όμως προσοχή για να επιλέξετε το κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας. Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε είναι η κρέμα που θα επιλέξετε να μην πέφτει βαριά στο δέρμα, γιατί τότε το μπλοκάρει και δεν το αφήνει να αναπνέει. Υπάρχουν αντηλιακά για λιπαρό δέρμα που αφήνουν το δέρμα ελεύθερο και δεν δημιουργούν έξτρα λιπαρότητα.

Αντηλιακά με χρώμα ώστε να μην χρειάζεστε make up το καλοκαίρι, όταν το δέρμα ιδρώνει περισσότερο.

Αντηλιακά με ενυδατική δράση και έχουν επίσης αντιρυτιδικά συστατικά, ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πάνω από μία κρέμα. Ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι και για όσους δεν μπορούν να φορούν πάνω από μια κρέμα.

Αντηλιακά σε σπρέι για όσους δεν μπορούν την αίσθηση της κρέμας.

Αντηλιακά σε στίκ για να προστατευτείτε από πανάδες και για να τα έχετε πάντα μαζί σας.

Σε όλες τις περιπτώσεις, θα σώσετε το δέρμα σας και την αντοχή του στο χρόνο με τη χρήση του κατάλληλου αντηλιακού. Να θυμάστε ότι η χρήση αντηλιακού δεν σημαίνει ότι δεν θα μαυρίσετε, αλλά ότι θα έχετε προστασία από την αντηλιακή ακτινοβολί. Το μαύρισμά σας θα εξαρτηθεί από τον δείκτη προστασίας που θα επιλέξετε και το πόσο συχνά θα επαναλαμβάνετε την εφαρμογή. Κάντε τη σωστή επιλογή και θα σώσετε το δέρμα σας από την πρόωρη γήρανση.

Share this post