post

ΞΕΚΙΝΑ ΝΩΡΙΣ: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Προληπτική φροντίδα – Προληπτική αισθητική

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν…ναι, ναι, όλοι ξέρουμε αυτό το γνωμικό. Τι σχέση έχει με το δέρμα μας; Η επιθυμία να διατηρήσουμε μια νεανική εμφάνιση είναι διαχρονική. Ενώ δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο, η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία (προλαμβάνειν VS θεραπεύειν) και η προληπτική φροντίδα και αισθητική προσφέρει μια έγκαιρη προσέγγιση για να μεγαλώνουμε… με χάρη! Σε αντίθεση με το να περιμένεις να εγκατασταθούν οι ρυτίδες πριν αναζητήσεις λύσεις, η προληπτική αισθητική εστιάζει στη διατήρηση της υγιούς, νεανικής επιδερμίδας προτού εμφανιστούν τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Ας εξερευνήσουμε την έννοια της προληπτικής αισθητικής και πώς μπορεί να σε ωφελήσει:

Η δύναμη της πρόληψης:

Το δέρμα μας υφίσταται συνεχείς αλλαγές καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής. Φυσικά τα γονίδια παίζουν μεγάλο ρόλο, αλλά η έκθεση στον ήλιο, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες και ακόμη και οι καθημερινές μας συνήθειες καθορίζουν τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων μας. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς τους παράγοντες μπορούν να ελεγχθούν και να περιοριστούν από δικές μας ενέργειες! Η προληπτική αισθητική δίνει έμφαση σε:

Προστασία: Η προστασία του δέρματος από τις επιβλαβείς ακτίνες UV με ένα αντηλιακό ευρέως φάσματος SPF 30+ είναι ζωτικής σημασίας. Η ηλιακή βλάβη είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στις ρυτίδες, τις κηλίδες και την απώλεια ελαστικότητας.
Θρέψη: Η χρήση επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης, που είναι φτιαγμένα με ισχυρά συστατικά, σταθεροποιημένα, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την υγεία του δέρματος.
Διατήρηση: Ένα healthy lifestyle, όπως η σωστή ενυδάτωση, η ισορροπημένη διατροφή και ο επαρκής ύπνος, το ελεγχόμενο αλκοόλ και φυσικά το να μη καπνίζεις, είναι επίσης καθοριστικά.

Οφέλη από την έγκαιρη έναρξη:

Ενσωματώνοντας προληπτικά μέτρα στη ρουτίνα σου νωρίς, μπορείς να:

  • Καθυστερήσεις την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών.
  • Διατηρήσεις τη φυσική ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος για παραπάνω χρόνια.
  • Προλάβεις την υπερμελάγχρωση και τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος.
  • Έχεις περισσότερη λάμψη.
  • Μειώσεις την ανάγκη για πιο εντατικές θεραπείες στο μέλλον.

Ξεκινώντας με την προληπτική αισθητική:

Πώς να ξεκινήσεις τη διαδρομή σου στην προληπτική αισθητική:

Κλείσε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία αισθητικής. Μπορεί να αξιολογήσει τις ατομικές σου ανάγκες και να συστήσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα περιποίησης δέρματος.

Γι αυτό έχουμε δημιουργήσε και τη νέα μας υπηρεσία Online Consultation, όπου ακόμα και αν είσαι μακριά, μέσω της τεχνολογίας θα είναι πραγματικά σαν να βρίσκεσαι στο Ινστιτούτο μέσω μιας απόλυτα εξατομικευμένης εμπειρίας!

Με το Online Consultation μπορείς επιτέλους να αποκτήσεις τη σωστή ρουτίνα και το καλύτερο δέρμα που είχες ποτέ, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Επένδυσε σε μια επαγγαλματική σειρά περιποίησης δέρματος. Ενώ υπάρχουν επιλογές ευρείας κατανάλωσης, τα επαγγελματικά προϊόνα περιέχουν συχνά υψηλότερες συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών και καλύτερα “συστήματα παράδοσης” στα κύτταρα των συστατικών αυτών, για βελτιωμένα αποτελέσματα.

Ανάπτυξε μια σταθερή ρουτίνα περιποίησης δέρματος. Ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η καθημερινή εφαρμογή αντηλιακού είναι μη διαπραγματεύσιμα!

Δώσε προτεραιότητα σε διατροφή, ύπνο, άσκηση, ενυδάτωση.

Η προληπτική αισθητική δεν έχει να κάνει με την επιδίωξη ενός αδύνατου ιδανικού της αιώνιας νεότητας. Πρόκειται για την ενδυνάμωσή σου να αναλάβεις τον έλεγχο της υγείας του δέρματός σου και να διατηρήσεις μια φυσική, νεανική λάμψη με την πάροδο του χρόνου.

Είσαι έτοιμη να κάνεις το πρώτο βήμα; Κλέισε ραντεβού για ένα online Consultation εδώ και μάθε πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να αναπτύξεις ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προληπτικής αισθητικής!

 

Share this post

Το ακόλουθο προϊόν προστέθηκε στο καλάθι: