post

AQUA PEELING HYDRAFACIAL: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΙΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΝΕΡΟ!!

Υδρογονωμένο Νερο + Πίεση = Aqua Peeling Hydra Facial ή αλλιώς ο πιο καινοτόμος καθαρισμός προσώπου που εξυγιαίνει σε βάθος την επιδερμίδα και επαναφέρει την υγρασία και τη φωτεινότητα στο δέρμα σας!

Μια μαγική θεραπεία 30 έως 60 λεπτών που κυριολεκτικά…ξεκαθαρίζει το τοπίο στο δέρμα σας αντιμετωπίζοντας τα πάντα, από την αφυδάτωση έως την υπερμελάγχρωση, τη γήρανση έως την ακμή και την ανομοιόμορφη υφή του δέρματος. Δεν κρατιέστε να κλείσετε το ραντεβού σας; Είμαστε κι εμείς το ίδιο ενθουσιασμένες με εσάς!  Πρώτα όμως θα σας πούμε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν από το πρώτο σας HydraFacial!

Το Hydra Facial είναι η μόνη διαδικασία υδρο-δερμοαπόξεσης που χρησιμοποιεί πατενταρισμένη τεχνολογία για καθαρισμό, εξαγωγή σμήγματος και ενυδάτωση. Και ναι, το HydraFacial είναι μια επώνυμη εμπειρία. Κάθε ινστιτούτο πρέπει να είναι εγγεγραμμένο και να διαθέτει ειδική άδεια για να προσφέρει την υπηρεσία!

Η θεραπεία διάρκειας 60 λεπτών χωρίζεται σε 4 βασικά τμήματα, το 1ο είναι ο Καθαρισμός του δέρματος (Cleanse). Το μηχάνημα HydraFacial εκτοξεύει στο δέρμα πολύ μικρά μόρια υδρογονωμένου νερού, τόσο μικρά που έχουν την δυνατότητα να εισχωρήσουν στους πόρους και να ξεπλύνουν το σμήγμα και τις τοξίνες.

Το 2ο βήμα είναι η Απολέπιση (Peel): Η διαδικασία αποκαλύπτει ένα νέο στρώμα δέρματος με απαλή απολέπιση και χαλαρωτική ανάπλαση. Ειδικός ορός και ένα μείγμα γλυκολικών και σαλικυλικών οξέων αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος για ένα ανάλαφρο και υγιές δέρμα.

Το 3ο & 4ο βήμα είναι η Εξαγωγή (Extract) + η Ενυδάτωση (Hydrate). Το Hydra Facial αφαιρεί τα υπολείμματα από τους πόρους με την κατοχυρωμένη, αυτοματοποιημένη και ανώδυνη αναρρόφηση και θρέφει με έντονες ενυδατικές ουσίες που ξεδιψούν το δέρμα και προστατεύουν με αντιοξειδωτικά, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ.

Παράλληλα εγχύουμε στην επιδερμίδα στοχευμένες και εξατομικευμένες ουσίες που προσαρμόζουμε κάθε φορά για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων αναγκών του δέρματος.

Πώς διαφέρει ένα HydraFacial από τη μικροδερμοαπόξεση ή ένα παραδοσιακό χημικό peeling προσώπου;

Υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές. Για παράδειγμα, οι θεραπείες micro-dermabrasion χρησιμοποιούν χειροκίνητη διαδικασία αναρρόφησης, ενώ η Hydra Facial χρησιμοποιεί μια τεχνολογία με αναρρόφηση κενού για να καθαρίσει βαθύτερα, χωρίς την παραμικρή ενόχληση ή ερεθισμό. Το χημικό peeling από την άλλη χρησιμοποιεί οξέα και είναι πιο αποτελεσματικό σε ανοιχτότερους τόνους δέρματος, ενώ το Hydra Facial μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο ή χρώμα δέρματος, με ασφάλεια. Η θεραπεία είναι καταπραϋντική, αναζωογονητική, μη ερεθιστική και άμεσα αποτελεσματική!

Το πατενταρισμένο μηχάνημα HYDROGEN H2:

 • Δημιουργεί το μικρότερο δυνατό μόριο νερού.
 • Εκτοξεύει μεγαλύτερα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα και διατηρεί υγιή τον επιδερμικό φραγμό.
 • Μειώνει τα επίπεδα ερεθισμού του δέρματος.
 • Μεταφέρει ουσίες με απολυτή ακρίβεια μέσα στο κύτταρο σε επιλεγμένο βάθος.

Το νέο μηχάνημα HYDROGEN H2 έχει  επίσης σύστημα αντιγήρανσης, όταν επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε και τις υπόλοιπες κεφαλές. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιούμε ειδικό face roller σύσφιξης που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, με αποτέλεσμα άμεση σφριγηλότητα.

Η νέα θεραπεία Aqua Peeling Hydra Facial και το μηχάνημα HYDROGEN H2 :

 • Ενυδατώνει άμεσα  την επιδερμίδα
 • Περιορίζει τις βλάβες στο DNA των κυττάρων
 • Ενισχύει την κυτταρική μεμβράνη
 • Ενεργοποιεί την αιματική κυκλοφορία
 • Ενεργοποιεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου
 • Αυξάνει την ελαστικότητα στο δέρμα
 • boostάρει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος
 • Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες
Τα στοιχεία που μεταφέρουμε στην επιδερμίδα με το Hydrogen Water είναι 856 φορές πιο δυνατά από τη χρήση του συνένζυμου Q10.

Πως κάνω το δέρμα μου πιο χαρούμενο μετά τη νέα θεραπεία Aqua Peeling Hydra Facial;

 • Υγεία δέρματος – Αποτοξίνωση – Ομοιόμορφη Υφή
 • Φωτεινότητα & Λάμψη
 • Αντιγήρανση – καταπολεμά αποτελεσματικά λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης
 • Ανάλαφρη αίσθηση και φρεσκάδα

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;
Με τη θεραπεία Aqua Peeling Hydra Facial και το νέο μηχάνημα HYDROGEN H2 έχουμε ορατά αποτελέσματα σε μια μόνο εφαρμογή. Χαρίζει ενυδάτωση ακόμα και στο πιο ξηρό δέρμα, λάμψη, αποτοξίνωση και απόλυτο καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς. Ανάλογα με το πόσο έχετε παραμελήσει το δέρμα σας μπορεί να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες.

Μην ξεχάσετε να κάνετε Subscribe και στο YouTube κανάλι μας για να βλέπετε πρώτες ό,τι νέο ανεβαίνει!

<!–[if gte mso 9]>

Share this post