210 90 14 211

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. Η MF DAY SPA δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.mfdayspa.gr , όσον αφορά τις τιμές καθώς και τους όρους πληρωμής και παράδοσης των Πακέτων Εμπειριών, υπό την επιφύλαξη τυχόν λαθών, τεχνικών ή τυπογραφικών, που δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν, ή έχουν προκύψει ακούσια. Οι φωτογραφίες, όπως και τα κείμενα που παρατίθενται μαζί με κάθε Εμπειρία, είναι επιλεγμένα έτσι ώστε να πλησιάζουν όσο γίνεται περισσότερο την πραγματικότητα και να δίνουν στους πελάτες μας μία όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένη εικόνα της Εμπειρίας. Ωστόσο τα κείμενα και οι φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτικά για το MF DAY SPA δεν αποτελούν συμβόλαιο μεταξύ της MF DAY SPA και των πελατών.
  
2. Περιεχόμενα Πακέτου Εμπειρίας
Το κάθε Πακέτο Εμπειρίας περιέχει τα εξής:  Το Κουπόνι της Εμπειρίας (για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε την ερώτηση "Τί είναι το GIFT CARD;" στις Συχνές Ερωτήσεις. Εκεί θα βρείτε και τις οδηγίες για την εξαργύρωση του Κουπονιού και συμβουλές για την ημέρα της Εμπειρίας.
    
3. Διαθεσιμότητα
Η MF DAY SPA πουλάει Κουπόνια που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες Εμπειρίες και ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα της Εμπειρίας σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να επικοινωνήσει με τον προμηθευτή της Εμπειρίας και να κλείσει ημερομηνία  εντός 6 μηνών από την αγορά του Δώρου. Καθώς είναι πιθανό να μην υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα για όλους τους τύπους Εμπειριών, προτείνουμε στους πελάτες μας να επικοινωνήσουν με τον προμηθευτή αρκετά πριν την ημερομηνία λήξης του Κουπονιού προς αποφυγή απογοήτευσης. 

4. Κουπόνια της MD DAY SPA.
Κάθε Πακέτο Εμπειρίας που στέλνει η MF DAY SPA συνοδεύεται από ένα Κουπόνι με ένα κωδικό το οποίο λειτουργεί ως αποδεικτικό της αγοράς της συγκεκριμένης Εμπειρίας. Το Κουπόνι είναι ουσιαστικά το «εισιτήριό» σας και πρέπει να το έχετε μαζί σας την ημέρα της Εμπειρίας. Το κάθε Κουπόνι επιτρέπει τη συμμετοχή στην Εμπειρία στην οποία αντιστοιχεί και μόνο. Όλα τα Κουπόνια η  MF DAY SPA έχουν διάρκεια 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή και να κλείσετε την Εμπειρία σας για μία ημερομηνία μέσα στη διάρκεια του Κουπονιού. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παράτασης της διάρκειας του Κουπονιού για άλλους 6 μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την ερώτηση «Μπορώ να παρατείνω τη διάρκεια της GIFT CARD;» στις Συχνές Ερωτήσεις.

Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να φυλάξει το Κουπόνι και να το έχει μαζί του την ημέρα της Εμπειρίας. Η MF DAY SPA δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια του Κουπονιού από πλευράς του πελάτη. Τα Κουπόνια - Gift Cards της MF DAY SPA δεν είναι ονομαστικά και άρα δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης. Επίσης, το Κουπόνι θα είναι άκυρο και μη αποδεκτό από τον προμηθευτή της Εμπειρίας, σε περίπτωση που έχει καταστραφεί ή έχει υποστεί ζημιά τέτοια, που να καθιστά αμφίβολη είτε την εγκυρότητα είτε τη γνησιότητά του. Τέλος, τα Κουπόνια - Gift Cards της MF DAY SPA  δε ανταλλάσσονται με χρήματα.

5. Αλλαγές
Για να ανταλλάξετε το Δώρο σας, θα πρέπει να στείλετε ταχυδρομικά το Κουπόνι σας στην MF DAY SPA  εντός 10 ημερών από την ημέρα αγοράς, εφόσον δεν έχετε ήδη κλείσει ημερομηνία για την Εμπειρία. Προσοχή! Θα πρέπει οπωσδήποτε μαζί με το Κουπόνι σας να μας στείλετε και τη διεύθυνση email σας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που χρειαστεί.

Μόλις παραλάβουμε το Κουπόνι θα σας στείλουμε με email μια δωροεπιταγή με έναν Κωδικό, ο οποίος αντιστοιχεί στην αξία της Εμπειρίας και έχει ισχύ 6 μηνών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την καινούργια Εμπειρία που θέλετε, να κάνετε και να επικοινωνήσετε για να κλείσετε ραντεβού.Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε μια Εμπειρία υψηλότερης αξίας και απλά να πληρώσετε τη διαφορά. Η ανταλλαγή Δώρου μπορεί να γίνει από τον άνθρωπο που το αγόρασε ή από τον παραλήπτη του Δώρου.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να στείλετε τα Κουπόνια σας για αλλαγή είναι:
MF DAY SPA
Βαρβιτσιωτη 24
Ν.Κοσμος-Αθηνα
ΤΚ 11744
Τ. 2109014211

6. Ακυρώσεις
Από τη στιγμή που θα κλείσετε μία ημερομηνία για την Εμπειρία σας με τον προμηθευτή, αποδέχεστε και τους όρους του εκάστοτε προμηθευτή σχετικά με την ακύρωση της ημερομηνίας αυτής. Εφόσον, η ημερομηνία έχει οριστεί, αυτή δεν μπορεί να αλλάξει, εκτός εάν ο προμηθευτής κρίνει πως είναι απαραίτητο και εφικτό. Στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε την ημερομηνία και αυτό δεν είναι εφικτό από την πλευρά του προμηθευτή, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

7. Προστασία προσωπικών δεδομένων
Όπως όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα, η MF DAY SPA συλλέγει ένα περιορισμένο αριθμό από προσωπικές, αλλά και ανώνυμες πληροφορίες από τους επισκέπτες του με στόχο να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες (προσωποποιημένες σελίδες και ενημέρωση, πρόσβαση στο ιστορικό παραγγελιών κλπ), να μπορεί να εκπληρώνει τις παραγγελίες, να επικοινωνεί με τους πελάτες σε περίπτωση προβλημάτων κλπ. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται επεξεργάζονται βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεών του. Η MF DAY SPA δε θα μοιραστεί ποτέ τα στοιχεία σας με τρίτους.
 
8. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Όλο το περιεχόμενο της παρούσης ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων, προϊόντων κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του της MF DAY SPA και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, αναπαραγωγή, μεταφορά ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

9. Παράπονα
Για οποιαδήποτε προβλήματα ή παράπονα την ημέρα της Εμπειρίας ή σχετικά με την Εμπειρία σας γενικά, η καλύτερη λύση είναι να μιλήσετε απευθείας με τον προμηθευτή της Εμπειρίας. Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα δεν επιλυθεί, παρακαλούμε στείλτε μας email με τις λεπτομέρειες του προβλήματος, τον αριθμό του Κουπονιού σας καθώς και το όνομα (αν υπάρχει) του ανθρώπου στον οποίο μιλήσατε, στο info@mfdayspa.gr . Η MF DAY SPA θα προσπαθήσει να μάθει περισσότερα για το συμβάν και από τον ίδιο τον προμηθευτή, ο οποίος θα έχει κι αυτός τη δυνατότητα να εκφράσει τη γνώμη του. Είναι πάντα χρήσιμο για εμάς να είμαστε ενήμεροι για τυχόν προβλήματα και εκτιμούμε τη γνώμη σας. 
  
10. Αλλαγές στην Ιστοσελίδα
Η MF DAY SPA διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει ή/και βελτιώνει, αλλάζει, αναστέλλει ή τερματίσει οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτής, περιλαμβανομένης ακόμα της πρόσβασής σας σε αυτή, οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η συνέχιση της χρήση της Ιστοσελίδας κατόπιν τοποθέτησης των τροποποιήσεων σε αυτή θα δηλώνει την εκ μέρους σας αποδοχή τους.

11. Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα
Η MF DAY SPA δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδα της, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια.
 
12. Τιμές
Όλες οι τιμές που αναφέρονται για τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της Ιστοσελίδας περιλαμβάνουν ΦΠΑ και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής. Για αγορές άνω των 50€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

13. Πολιτική αγορών
Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην Ιστοσελίδα, καθώς και κάθε δείγμα που μπορεί να παρέχουμε σε εσάς, είναι μόνο για προσωπική σας χρήση.  Απαγορεύεται η πώληση ή μεταπώληση οποιουδήποτε από τα προϊόντα ή δείγματα που αγοράζετε από την Ιστοσελίδα ή λαμβάνετε από εμάς. 

14. Συνδέσεις προς άλλους Διαδικτυακούς Τόπους
Η Ιστοσελίδα δύναται να περιέχει συνδέσεις προς δικτυακούς τόπους τρίτων των οποίων η διαχείριση ανήκει σε εταιρείες ή πρόσωπα. Η MF DAY SPA διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει ή/και βελτιώνει, αλλάζει, οποιοδήποτε τμήμα της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης.