Προφίλ
Περιοδικά
Τα Καλλυντικά μας
Επικοινωνία
Συμβουλές
Φωτογραφίες


Πρόσωπο

ΣΥΣΦΙΞΗ
ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΥΣΤΕΡΙ.

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ Η RF

Η νέα σύσφιξη προσώπου

Η Ομορφιά μέσω ελεγχόμενης ενέργειας
Ενα νέο μηχάνημα έκλεψε την καρδιά γυναικών και αντρών παγκοσμίως.
Οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τους ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα σε διάστημα 2-3 μηνών το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο. Το σύστημα διαθέτει το πλεονέκτημα να παράγει δύο ειδών ραδιοσυχνότητες μονοπολικές και διπολικές. Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες με την ειδική κεφαλή εφαρμόζονται για να θερμάνουν τους ιστούς του προσώπου πιο επιφανειακά (π.χ. γύρω από τα μάτια, στην περιοχή του λαιμού). Ενώ με την μονοπολική ραδιοσυχνότητα η θερμότητα μεταφέρεται μέσα από την ειδική κεφαλή πιο βαθειά, σε περιοχές όπως είναι τα μάγουλα.

Ανώδυνη θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα.Μια κεφαλή που παράγει θερμότητα θα ζεστάνει εσωτερικά τους ιστούς του δέρματος.

Το αποτέλεσμα, άμεση σύσφιξη προσώπου.

Πόσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θεραπεία;Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες με μέγιστο τις δώδεκα σε ακραίες περιπτώσεις. Κάθε συνεδρία διαρκεί 20-40 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής.

Σε ποιον απευθύνεται να χρησιμοποιηθεί το RF ;
Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα.

Πόσο γρήγορα δείχνουν τα αποτελέσματα?
Αμέσως.
Από την πρώτη εφαρμογή θα δείτε την διαφορά.

Κοστος 150€


DIGITAL

4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ προγράμματα για σύσφιξη. Γρήγορη μυϊκή τόνωση.

20 λεπτα, 40 €

SKIN - SKOP

Πρόγραμμα με μικρορευματα που ενεργοποιεί τα κύτταρα και τους ιστούς. Εντυπωσιακά αποτελέσματα στην σύσφιξη προσώπου και στην ανόρθωση βλεφάρων.

15-30 λεπτά , 40-75 €

 

ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

Το χαβιάρι περιέχει ζωτικής σημασίας ουσίες, άμεσα αναγνωρίσιμες από το δέρμα. Το μαργαριτάρι προσφέρει πρωτεΐνες που ενισχύουν τις ίνες κολλαγόνου.

Η θεραπεία ενισχύεται από τη δράση της thalassocaviar musk που επαναφέρει τη σφριγηλότητα στο πρόσωπο. Η μοναδική αγωγή που περιέχει ως και 40% ενεργά συστατικα.

70 λεπτα 105 €

LIFTING ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Η αγωγή που έκανε το lifting να θεωρείται ξεπερασμένο Η καινοτομία λέγεται revitage και βασίζεται σε δυο ξεχωριστές μάσκες. Στην πρώτη ένα υγρό gel είναι εμποτισμένο σε ένα ύφασμα που αναπνέει και έχει αποστάγματα από σόγια ,αγνό εκχύλισμα μαγιάς και φυτικές πρωτεΐνες. Και η δεύτερη είναι ειδική για το λαιμό με φύκια και θαλάσσιο κολλαγόνο. Το αποτέλεσμα της αγωγής είναι τέτοιο που πολλές εκπομπές στην τηλεόραση μίλησαν για αυτό.

Αγωγή 5 φορών, 505 €

 

ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ € 200 ΟΙ 10 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η ΣΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 10% ΩΣ 30%

 

Bookmark and Share  
πίσω στις θεραπείες προσώπου

 

Προσφορές του Μήνα

Στο MF DAY SPA συνεχίζουμε να σας παρέχουμε τις πιο αναγνωρισμένες θεραπείες στις καλύτερες τιμές...

περισσότερα

Δωροεπιταγές


Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές mfdayspa καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

περισσότερα

 


MF Day Spa

home page