Προφίλ
Περιοδικά
Τα Καλλυντικά μας
Επικοινωνία
Συμβουλές
Φωτογραφίες

Πρόσωπο

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ Η ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ

Ενυδάτωση Προσώπου

Κρατώντας το δέρμα ενυδατωμένο είναι το πιο σημαντικό μέρος της φροντίδας του δέρματος σας μετά από το να διατηρείτε το δέρμα καθαρό. Υπάρχει μια κοινή λανθασμένη αντίληψη ότι τα άτομα με λιπαρό δέρμα δεν χρειάζεται την ενυδάτωση προσώπου.
Δεν είναι αλήθεια. Δέρμα που δεν είναι σωστά ενυδατωμένο είναι επιρρεπές σε
Κακώσεις. Θα κάνει πιο εύκολα ρυτίδες, κοκκινίλες η θα εμφανίσει σπασμένα αγγεία .
Έχουμε επιλέξει για εσάς αγωγές που θα βοηθήσουν το δέρμα να κρατήσει την υγρασία του και που θα το ενυδατώσουν αποτελεσματικά.

διαβάστε περισσότερα

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ

Η επιδερμίδα ξαναβρίσκει την ζωντάνια και την ομορφιά της με φυσικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

50 λεπτα 45 €

 

VITALITY

Ενυδάτωση μέχρι 45% σε μια μόνο επίσκεψη. Με ένα πολυσακχαρίτη που έχει την ικανότητα να συγκρατεί νερό ,αντιμετωπίζουμε την αφυδάτωση και προλαβαίνουμε την επιδερμική γήρανση. Αγωγή ειδική για δέρματα που έχουν εκτεθεί πολύ στον ήλιο.

50 λεπτα 50 €

HYDRA - SYSTEM

Νέα ενυδάτωση με ισοφλαβόνες. Φυτικά μόρια που βοηθούν την κατακράτηση του νερού στα επιδερμικά κύτταρα .Αυξάνουν σε βάθος την πυκνότητα των ιστών, δίνοντας την όψη του σφικτού και απαλού δέρματος.

60 λεπτα 55 €

 

 

 

ECO - SOIN
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΙΟ

Επαναστατική αγωγή που προσφέρει άμεση λάμψη και βαθιά ενυδάτωση. Περιέχει βιταμίνες αμινοξέα , μέταλλα και ένα ειδικό αφρό ασβεστίου. Είναι μια έκρηξη οξυγόνου για την επιδερμίδα σας που τονώνει την μικροκυκλοφορία ,ευνοεί την κυτταρική ανανέωση και ηρεμεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

60 λεπτα 60 €

THE SECRET OF MOISTURE

Βασίζεται σε μετάξι θαλάσσης ,θαλασσινά εκχυλίσματα και κολλαγόνο θαλάσσης. Μοναδικά αποτελέσματα σε μια εξαιρετική αγωγή που υπόσχεται ως και 94% περισσότερη υγρασία στο δέρμα σας.

60 λεπτά 70 €

 

 

 

ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ € 200 ΟΙ 10 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η ΣΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 10% ΩΣ 30%

 

Bookmark and Share  
πίσω στις θεραπείες προσώπου

 

 

Προσφορές του Μήνα

Στο MF DAY SPA συνεχίζουμε να σας παρέχουμε τις πιο αναγνωρισμένες θεραπείες στις καλύτερες τιμές...

περισσότερα

Δωροεπιταγές


Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές mfdayspa καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

περισσότερα

 


MF Day Spa

home page