Προφίλ
Περιοδικά
Τα Καλλυντικά μας
Επικοινωνία
Συμβουλές
Φωτογραφίες


Σώμα

ΣΥΣΦΙΞΗ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟTHTA

Θεραπείες αδυνατίσματος και θεραπείες σύσφιξης με εντυπωσιακά αποτελέσματα! Αδυνάτισμα και χάσιμο πόντων τοπικά στις περιοχές που θέλετε, σύσφιξη στις δύσκολες ζώνες των μηρών των γλουτών και των μπράτσων με μηχανήματα νέας γενιάς αλλά και με τελευταία τεχνολογία καλλυντικών που θα βρείτε μέσα στο μενού θεραπειών του κέντρου αισθητικής MFDAYSPA.

ULTRATONE

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία της ηλεκτρομυικής διέγερσης, δηλαδή με την χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος συγκεκριμένης συχνότητας, διεγείρει τους ιστούς και τους μύες.

Το Ultratone μιμείται τη φυσική βιοηλεκτρική ενέργεια του ίδιου του σώματος και εκπέμπει μια σειρά από διαφορετικές κυματομορφές, ερεθίσματα, εύρη και συχνότητες για να διεγείρει,και να τονώσει τις προς θεραπείαν περιοχές.

Διεισδύει στην επιδερμίδα, στο συνδετικό ιστό, στο λίπος, στους μύες και στο κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα. Έτσι, όλες οι περιοχές του σώματος μπορούν να επιλεχθούν με ακρίβεια για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης σειράς αποτελεσμάτων, ανόρθωσης, τόνωσης και αναζωογόνησης.

Διαθέτει συνολικά 51 προγράμματα ηλεκτροδιέγερσης, που επιτρέπουν την ταυτόχρονη εφαρμογή σε 3 διαφορετικές περιοχές του σώματος.

Με το Ultratone μπορείτε σε μία συνεδρία να κάνετε σύσφιγξη, λιποδιάλυση, και αδυνάτισμα. Επισης υπάρχει και πρόγραμμα Sports Training που είναι κατάλληλο για γυναίκες και άντρες που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τις φυσικές δραστηριότητες, καθώς μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης κάποιου τραυματισμού.

Χρόνος 30-40 λεπτά Κόστος 25-40€

WAKE UP YOUR BODY

Τόνωση μυών με 2 νέα προγράμματα. σύσφιξη ακόμα και στο εσωτερικό των μηρών. Φορμάρισμα όλου του σώματος.

45 λεπτά 40 €

ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 3D

Νέα φόρμουλα πλαστικοποιημένων φυκιών με ειδικό συνδυασμό υλικών και πρωτοποριακή τεχνική μασάζ. Ιδανική συσφικτικη δράση σε προσαγωγούς , γλουτούς κοιλιά.

50 €

 

 

 

ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΛΑΣΠΗ (FIRMING MUD)

Αγωγή με αιθέρια έλαια συσφικτικά που μπαίνουν απευθείας στο δέρμα και λάσπη από νεκρά θάλασσα πολύ πλούσια σε ιόντα, μαγνήσιο, κάλιο, ιώδιο κ.α.

Μέσω της όσμωσης τα συστατικά της περνούν μέσα στο δέρμα και δίνουν γρήγορα αποτελέσματα στη σύσφιξη των ιστών.

55 €

D-AGE (ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ)

Συνιστάτε για άνδρες και γυναίκες που έχουν απότομες αλλαγές βάρους.
Όταν η πάροδος του χρόνου επηρεάζει την ελαστικότητα του δέρματος.
Μετά από επεμβάσεις λιποαναρρόφησης.
Μετά από εγκυμοσύνη.

 

Περιλαμβάνει peeling από άλατα νεκράς θάλασσας, μηχανήματα παθητικής γυμναστικής για υποστήριξη στους μύες και μασάζ συσφικτικό με κρέμα κολλαγόνου ενισχυμένη με αιθέρια έλαια σύσφιξης.
Προσφέρει απίθανη αίσθηση, τόνωση και άμεσα αποτελέσματα.

1 ώρα 65 €
προτείνεται για 10 φορές.

Εξαφανίστε τις ραγάδες και αποκτείστε τη σύσφιξη που ονειρεύεστε σε σώμα και πρόσωπο με fractional RF

Η θεραπείες με Fractional RF χρησιμοποιούνται για λείανση του δέρματος  και βελτιώνουν την υφή, τις ρυτίδες και τη σύσφιξη του δέρματος. Η θεραπεία  προκαλεί κατάλυση στα ανώτερα στρώματα του δέρματος και έχουμε ως αποτέλεσμα λιγότερες ρυτίδες και σύσφιξη. Μικρές δέσμες ενέργειας εφαρμόζονται το δέρμα, ενώ τμήματα του δέρματος ανάμεσα στις δέσμες μένουν ανέπαφα. Έτσι μειώνεται το πιθανό ρίσκο της θεραπείας και είναι πιο ασφαλής για όλες τις περιοχές του προσώπου.

Κόστος 150€ Χρόνος 40 λεπτά

Διαβάστε περισσότερα για το Fractional RF...


ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ € 200 ΟΙ 10 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η ΣΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 10% ΩΣ 30%

 

Bookmark and Share  
πίσω στις θεραπείες σώματος

 

 

Προσφορές του Μήνα

Στο MF DAY SPA συνεχίζουμε να σας παρέχουμε τις πιο αναγνωρισμένες θεραπείες στις καλύτερες τιμές...

περισσότερα

Δωροεπιταγές


Χαρίστε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δωροεπιταγές mfdayspa καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

περισσότερα

 


MF Day Spa

home page